Şimdi Ara

boyatmak mı yoksa öyle bırakmak mı mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdaşlarım çizik,taş izi yüzünde aracı boyatmak mı daha çok değer kaybettirir yoksa öyle bırakmak mı?

• benim aracın ön kapuıtunda dolu izi vardı herkes yaptırma değeri düşer dedi aama arabnın her önünden geçişinde onları görmek insanın canını sıkıyor ,moralini bozuyor bende benim canım sıkılacağına varsın değeri düşsn dedim boyattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 12 Şubat 2013; 15:00:37 >
  • bende boyatırım. hayatta gezmem kazalı hasarlı arabayla. sadece boyatmadan önce resmini çek. yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

benim aracın ön kapuıtunda dolu izi vardı herkes yaptırma değeri düşer dedi aama arabnın her önünden geçişinde onları görmek insanın canını sıkıyor ,moralini bozuyor bende benim canım sıkılacağına varsın değeri düşsn dedim boyattım.

araç kaç model hocam markası
  • Aracınızı uzun süre kullanmayı planlıyorsanız bence kaskodan mini onarım tarzı çözümler yapılabilir fakat aracınızı sık sık değiştirmeyi seviyorsanız bence kalsın ülkemizde boya takıntısı baya moda oldu günümüzde bu yüzden bırakın alıcak kişi görsün kendisi karar versin..
  • Aracımı sık sık değiştiren biri olmadığım için ve çizik,vuruk araba ile gezmeyi hiç sevmediğim için genelde hiç düşünmeden gider boyatırım.
  • bende aynı durumdayım.araca binerken çok canımı sıkıyor.bende boyatacam herhalde.satacağım adamın içi rahat olacağına benim içim rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her bindiğimde görüp canımı sıkacağıma gider yaptırırım...
  • bu hemen boyatırım diye düşünen arkadaşlar araçlarında kaç parça boya olduğunuda yazarsa sevinirim okuyan insanlara bilgi açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirAnkarapolisiyesi -- 12 Şubat 2013; 15:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkanhyundaıcı

bu hemen boyatırım diye düşünen arkadaşlar araçlarında kaç parço boya olduğunuda yazarsa sevinirim okuyan insanlara bilgi açısından

Hemen yazayım.

Kullandığım araba komple boyandı, hatta iki kere, ilki 2006 yılında idi, ikincisinde 2 sene önce rengini de değiştirttim. (1999 Honda Accord 3.0 V6)
    Diğer kullandığım araba, sağ taraf üç parça boyalı, arka tampon boyalı, önümüzdeki günlerde sol arka kapı ve çamurluk boyanacak (2005 Volvo S80 T6)

Önceki arabamı da tavan dahil komple boyatmıştım, alıcı inceletti, ustalar "dıştan boyalı" dedi ve aldı gitti. (Rover 620Si)
    Ondan önceki arabam da komple boyalı idi (BMW 320i)
    Ondan önceki arabamın sağ iki kapısı ve ön çamurluğunu boyatmıştım (Fiat Tipo 2,0 16V)

Önceki arabalarımın hiçbirisi büyük bir kaza geçirmediği için zorlanmadan birinci veya ikinci potansiyel müşteri tarafından satın alındı.

Bazı ilanlara yazdıkları gibi, "boya takıntısı olanlar almasın" :)

Arabalarım 2-3 yaşında olsalar ve sık sık değiştiren birisi olsam belki bu kadar boyatmazdım.
    Ama arabamdan memnun isem değiştirmektense, boyatıp "aşk tazelemeyi" tercih ediyorum.

Selamlar

• Benim araçta da çizik ve bazı taş izleri var.Ben de boyatacağım.

Zaten araçta 2-3 parça boya vardı.Bence boyatmak artık çok değer düşürmüyor zaten herkes ölücü olduğu için sorun yok
  • öyle bırakırsak daha az değer kaybeder her halde
  • Ufak tefek şeyler için boyatmam, dursun öyle nazarlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eRay -- 12 Şubat 2013; 15:30:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Benim araçta da çizik ve bazı taş izleri var.Ben de boyatacağım.

Zaten araçta 2-3 parça boya vardı.Bence boyatmak artık çok değer düşürmüyor zaten herkes ölücü olduğu için sorun yok

araç ne hocam
  • Ben de çok kararsızım. Otobanda yüksek sürat dip dibe seyir yüzünden far çevresi , farın üstü ve tamponda taş izleri var. Auto King'e götüreyim diyorum , yorumlar caydırıyor. Servise götüreyim diyorum işin içinden çıkamadım. Araç 2012 bmw 1.16
  • benim araç 1200 km de.boyatacam.elimde tutanakta var zaten.cebimden birşey çıkmayacak.sahsen ben kendi aracı satın alcak olsam hafif vuruk yerine boyalı olmasını tercih ederim
  • Ne kadar değer kaybedecek? Bana göre değmez, yani boyatmak mantıklı. Ben de aracı alalı 4 ay oldu, ben daha aracı hiç çarpmadım ancak başına gelmeyen kalmadı, kadının teki park halinde kapımı marşpiyeri dağıttı boyandı, onun dışında park etme sorunlu insanlar, park ederken çıkarken tamponun köşelerini yolmuşlar. Yani başta can sıkılıyor ancak sonra alışıyor insan, bir süre sonra toplu hepsini hallettiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

benim araç 1200 km de.boyatacam.elimde tutanakta var zaten.cebimden birşey çıkmayacak.sahsen ben kendi aracı satın alcak olsam hafif vuruk yerine boyalı olmasını tercih ederim

tam olarak neresi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkanhyundaıcı

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

benim araç 1200 km de.boyatacam.elimde tutanakta var zaten.cebimden birşey çıkmayacak.sahsen ben kendi aracı satın alcak olsam hafif vuruk yerine boyalı olmasını tercih ederim

tam olarak neresi hocam

sağ kapı ve çamurluk
    http://forum.donanimhaber.com/m_70412258/mpage_1/key_/tm.htm
  • Lokal boya da iyi birşey degil dökülebiliyor zamanla bir parca boyanacaksa komple boyanmalı, benim lokal boyalı arabanın kapısının boyası dökülüyor boyatmam bir daha herhalde satarken öyle satarım pek umursamıyorum zaten arabanın degişmeyen boyanmayan bir yeri kalmadı bir yerlerinin boyasız olması veya pas yapması önemli degil:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.