Şimdi Ara

Sallamak mı mantıklı yoksa boş bırakmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sallamak derken soruları okumadan komple kafadan atmak değil, soruya ve şıklara bakıp hızlıca mantık kurup doğruluğundan emin olmadan içinden geleni işaretlemek.

Şimdi 4 yanlış bir doğruyu götürüyor, 40 tane matematik sorusu var ve ben bunların hepsini bu şekilde yaptım diyelim, beş on doğru tuttu ama 30 yanlış çıktı diyelim.Ozaman beni eksi olarak mı etkiliyor diğer dersleride genel puanı da mı düşürüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş bırak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 veya daha az soru boş ise sallama. Ama çok sorun var boş mesela 5 tane boş var salladın 1 tane tutsa bile nötr oluyor

• 1 boş 1 yanlıştan iyidir hocam

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Bir bekir avşar sözü sşmflKcjalfmdmdk

• 2 şıkka indirdiğiniz 4 soru varsa hepsinde bir şık işaretleyip geçin. Hepsinin yanlış çıkma olasılığı 1/16 olur. Onun dışında 3 yanlış 1 doğru olsa bile 0.25 net kazanırsınız. Ama 5 şıkkın içinde birini eleyip sallamaya çalışmaktansa boş bırakmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CauseIt -- 12 Haziran 2019; 12:23:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallamak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya saçmalamayın tyt için olabilir yakın olanı yakın olanı derken üstünde işkem yaptıysanız ve bişiler ters gidiyorsa şık üzerinden bi yol getirebilirsiniz ama ayt asla asla asla sallamayın çarpılırsınız tecrübe konuşuyor yakın diye bir şey yok aytde tek gerçek var

• Herkes farklı konusuyor arkadaşlar, peki oldu ya diyelim ki 40 sorunun 40 ıda yanlış geldi matematikden, bunun diğer netlere zararı nedir ?

• Ayt de sallamayın bence. 3-4 soru sallamıştım ben, çok pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerskysci

Ya saçmalamayın tyt için olabilir yakın olanı yakın olanı derken üstünde işkem yaptıysanız ve bişiler ters gidiyorsa şık üzerinden bi yol getirebilirsiniz ama ayt asla asla asla sallamayın çarpılırsınız tecrübe konuşuyor yakın diye bir şey yok aytde tek gerçek var
    Valla açık öğretim yeni bitti öylesine giriyorum hepsinden çakıcam büyük ihtimalle sadece ydt ye güveniyorum ama oda tek başına birşeye yaramaz değil mi?

• Sallamayın sallarlar
  • ben gecen sene matematıkten 13 tane mi ne salladım 2 tane tuttu zarara girdim belki 1 2 bin daha önde olucaktım hiç sallamasam bence boş bırak
  • 2 şıkka indirmişsen salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Ferguson

ben gecen sene matematıkten 13 tane mi ne salladım 2 tane tuttu zarara girdim belki 1 2 bin daha önde olucaktım hiç sallamasam bence boş bırak
    40 sorunun da yanlış olması kaç bin kişi geri atar peki? Bunun hesabını yapabilen var mı ? Ben yabancı dile güveniyorum açıkcası.Yks 2018 matematik ilk 10 soruyu çözdüm 2 doğru çıktı sadece zarardayım yani bayağı.

Mesela geçen seneki tyt matematiği birde komple sallayarak denedim şıkları şöyle salladım;

C E D A B , C E D A B olarak ve 13 doğru 27 yanlış çıktı. Oda 6 7 net mi ne yapıyor değil mi ? Bu şekilde 2017 matematiği deneyen var mı acaba ? Pc ye geçince onada bi bakayım

• musmusculuss M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam

• C e d a b ile tyt 2017 denedim şimdide onda da 11 doğru çıktı 2018 de 13 çıkmıştı, 2018 de 6 küsür net 2017 de 3 küsür net.Sallasam mı ? Kendim çözmeye çalışsam bırak 11 doğru 2 3 doğru yapamam gibi geliyor.

• sallamamak bence benim içime çok doğduğunda sallıyorum :D ama tavsiyem sallamamak yanlış sayısı üzüyor insanı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.