Şimdi Ara

Acısız ölüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
3
Favori
14.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Merak ediyorum intihar etmeni gerektircek ne derdin var.Biraz kafayı kullanın ya düşünün ileriyi ya hakkaten anlamıyorum Allah zeka vermiş kullanın lütfen.

Edit: yazmissin ben yazarken. Klasik okulun son haftası ogrencide olan karne korkusu anlasilan. Bide üniversite falan filan.. Takma kafaya.. ben olsam hiç takmam banane elin ne düşündüğü bende sismanim takmiyorum..

karne korkusu değil kardeş şişmanlığım çok taktığım konu değil. yediğim öğütler milyonu buldu içimde heves yok çalışmaya ne bileyim başka birşeye asosyallik dibe vurmuş ev okul arası mekik dokuyorum benim geleceğim yok yani 1ay sonra belki mezun belki değil hayatın gerçekleri yüzüme tokat gibi inecek ailem artık benden bıktığını ve onlara yük olduğumdan bahsedip duracak (abim migros müdür yardımcısı durumu iyi sayılır ona bile laf vuruyorlar) kaldı ki ben üniversite kazanamzsam yani bana günyüzü göstermezler eminim.

özetle oğuz: hiçbirşeyden etkilenmez hiçbirşeye üzülmez yüzsüz şerefsiz haysiyetsiz saygısız asosyal kişisel gelişim adına hiçbirşeyi olmayan geleceği bomboş bir insan yani bu dalga geçtiğiniz liseli kişiler varya ben onların artık doruk noktasıyım yukardakiyle de aram yok namazla niyazla falan çok korksamda göçüp gitmek istiyorum artık yani hiçbirşey yapmıyorum öyle mal gibi hayat yaşıyorum nedenini bilmiyorum birisi diyecek şimdi madem öyle öl kurtul kardeşim bende öyle yapacam işte yani daha da yazmayacam önerileri bekliyorum

Özete bak çok kısaymış.

• hayat herşeye rağmen yaşamaya değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüpleri aç uyku hapı al yat derim
  • Hayata bu kadar kolay teslim olma. Lise hayatın belliki seni üzmüş. Senin derdin herkes gibi sevgilinin olmaması , asosyal yaşamın seni bıktırmış bu hayattan. Bence lise bitince gir abinin yanında çalış. Ailen seni istemiyorsa kiralarsın bir ev kalırsın hemşerim. adanalı pes etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

tüpleri aç uyku hapı al yat derim

Sonra bütün apartman güm toplu ölüm olur yanlız gitmez. Ama ilk önce tüm dairelere uyku ilacı versin bari bu kadar da bencil olmasın dimi? Aşure falan yapıp içine kat ilacı bugün aşure günü de hepsi yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: placebo002

Hayata bu kadar kolay teslim olma. Lise hayatın belliki seni üzmüş. Senin derdin herkes gibi sevgilinin olmaması , asosyal yaşamın seni bıktırmış bu hayattan. Bence lise bitince gir abinin yanında çalış. Ailen seni istemiyorsa kiralarsın bir ev kalırsın hemşerim. adanalı pes etmez.
    sakat felan değilsen sağlığın yerindeyse sakın intihar etme pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: placebo002

Hayata bu kadar kolay teslim olma. Lise hayatın belliki seni üzmüş. Senin derdin herkes gibi sevgilinin olmaması , asosyal yaşamın seni bıktırmış bu hayattan. Bence lise bitince gir abinin yanında çalış. Ailen seni istemiyorsa kiralarsın bir ev kalırsın hemşerim. adanalı pes etmez.
    Don't let go Never give up it's such a wonderful life.
  • quote:

Ailenin maddi durumu iyiyse dert etme zamanla hepsi geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrik4

Alıntıları Göster
    En iyisi motorsiklet al hız yap seni delirtir zaten ölürsen de zevk içinde ölürsün
  • quote:

sakın intihar etme pişman olursun
    ama gerçek o taktığı şeylere bak.. asosyalmiş notmuş şişmanmış bilmemneymiş tovbe tovbe..arkadaşım 14 ders + 8 ders açıköğretim alıyorum üniversite bitmez diyorum bu adam lisede bunlara takılıyor .. notlari siktir et ki zaten herkes üniversite okuyup mühendis olcak diye bir şart mı var? elbet bişeye yatkınsındır git onları yap. git sanayide çalış ibrahim tatlıses e bak adam
    nerden nereye.( bu arada adamı sevmem ama hayatı ibretlik) ayrıca bana kalırsa bende tipsizim ama bu da dert etcek birşey değil çünkü herkes kıvanç tatlıtuğ olsa kıvanç olmazdı zaten. asosyallik senin elinde açık ol insanlara sıcak ol apaçi kesinlikle olma öküz olma adam ol emin ol sosyal olursun sosyalliğin tipinle bir alakası yok. mobilden bana bu kadar yazdırdın birde türkçe karakterlerle yazdım belki bir kardeşi bu saçma duygulardan kurtarırım diye. zamanında bende denedim ama sakın diyim bu kesinlikle bir çıkış değil.

• quote:

ayrıca buraya da bir not dusecektim sakatlar sakat da olsa insandir onlarinda haline sukretmesi daha da kotusunun olabilcegini dusunmesi lazim. insan her sekilde insandir

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

En iyisi motorsiklet al hız yap seni delirtir zaten ölürsen de zevk içinde ölürsün

Alıntıları Göster
    bak 2012 ye kadar yaşamışsın bari aralık ayını bekle nibiru gelsin sonra intihar edersin.sonuçta 3660 yılda bir geliyor görmeden gitme
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ulan bende sandım adam borç batağına batmış,hayata tutunması imkansız vs vs.Şimdi her şey senin elinde ve sen tembelliği seçerek hayatını mahvediyorsun ve psikolojik bunalıma girip intihar etmeye mi kalkışıyorsun?

Tembellikten kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yck66

bak 2012 ye kadar yaşamışsın bari aralık ayını bekle nibiru gelsin sonra intihar edersin.sonuçta 3660 yılda bir geliyor görmeden gitme

sağol sayende islama döndüm marduk gelmeden ölmeyeceğim çok teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykonos.

quote:

Orijinalden alıntı: yck66

sağol sayende islama döndüm marduk gelmeden ölmeyeceğim çok teşekürler

Alıntıları Göster
    Ne intiharı , sizin gibi beceriksizler olmazsa beceriklilerin değeri kalmaz. Yaşa gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

bende major depreesyon yaşıyorum çok sıkıntılı günlerdeyim.. pm atsana be gardaş
  • quote:

+1000000000000000
  • Asiri diazem - beta bloker yada kendine insulin ignesi yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

bende major depreesyon yaşıyorum çok sıkıntılı günlerdeyim.. pm atsana be gardaş

major depresyon ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykonos.

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

major depresyon ne la

Alıntıları Göster
    Kafana sıkarak'ta ölebilirsin.

Keza bu intihar'a giriyor bir ömür cehennemlik oluyorsun acının kralını zebaniler sana gösteriyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.