Şimdi Ara

Acısız ölüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
14.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Eski kullanıcı adı: Mnyak94

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaNEFES

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

önce 1 kutu appranax çiğne sonra yut. ölürsen mesul değilim.

Harbi etkili oluyor mu gırgırına sormuyorum ciddiyim?

Hap içersen hiç bir etki olmaz sadece mide bulantın filan olur cok yüksek ihtimalle biri yardım edip miden yıkanır direk ölmek istiyorsan Metro ya atla kesin cözüm metro yoksa Tren'e atla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    Bir çakmak al ve 1 dakika boyunca ateşe parmağını tut.Düşüncelerin değişecektir.
  • ne varsa adanalilarda var neyse yemin ediyorum az daha aglatiyodun beni

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

ne varsa adanalilarda var neyse yemin ediyorum az daha aglatiyodun beni

sebep ? ne varsa adanalılarda var derken kastın neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

bilmem 2 gun konu disi takil anlarsin

• Sık kafana olsun bitsin.

• Silahi agzina dayayip ates edilirse beyine giden sinirleri parcalar ve aci beynine ulasmadan yani hissetmeden is bitiyor. Adolf hitler zehir icip bunu yapmis.

• quote:

quote:

quote:

bilmem 2 gun konu disi takil anlarsin

ensest olaylarından veya yine mi adana dan bahsediyorsan adana nın heryeri aynı değil biz o kesimden değiliz merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchangelTyrael

Bir çakmak al ve 1 dakika boyunca ateşe parmağını tut.Düşüncelerin değişecektir.

1 dk boyunca tutarsa o parmaktan hayir gelmez bi daha.

Kardesim intihar cozum degil herkes okuyacak herkes ailesiyle iyi gecincek diye bisey yok. Ama baktin ailene katlanamiyosun ayril o evden biraz disariyi gor ailende biraz degerini anlasin. Birde sosyallesmeye calis. En buyuk problemin yalnizlik senin. Sen sadece bunalima girmissin daha 18 yasindasin herkesin herseyden sikildigi ve hic bir sey yapmak, dusunmek istemedigi zamanlar olabilir yalnizlikta bunu daha kotu yapar. Sosyal olarak arkadas bulamazsan forumdan oyunlardan falanbur arkadas bul kendine. Annenle, abinle konus en azindan evde ruh gibi yasama dostum

• quote:

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    Delikanlı şu an gözünde büyüttüğün şeyler aslında okadar küçükkü. Ün. hocamız : "siz bir dağa tırmanya çalışıyorsunz demişti. ben o dağın diğer tarafındayım." Şimdi sen ben sıkıldım oynamayacağım diyorsun olmaz öyle hayat = mücadeledir. Mücadele eden bir insan görevini yerine getirmiş mübaret bir zattır. nokta

• quote:

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    Bir kimya labaratuarına gidiyorsun 250 ml hcl (Hidroklorik asit) alıyorsun sonra bakkala gidip alimünyüm folyo alıyorsun. en fazla 10 TL tutar. sonra cam bir kapa aliminyum parçalarını atıyosun yalnız elini korkak alıştırma bol bol at. sonra cam kabı ve asidi önüne koy ve üstüne çarşaf çek. hani burnun tıkanırda sıcak su solursun ya ha işte öyle. şimdi asidi cam kaba dök ve solumaya başla. en iyi ihtimal ölürsün. eğer ölmezsen büyük ihtimalle gözlerin kör olur, akciğerlerin iflas eder vsvs.

Hadi bol asitli günler

• quote:

ya beyler kısa özet geçeyim evet adanalıyım 12.sınıf şuan baktım 7 zayıf var mezun olamicam galiba kalırsam bizimkiler başımı yer 2 abim var onların durum iyi okumuş peder öğretmen falan ben bu dalga geçtiğiniz liseli boş insan asosyal falan onların hepsiyim ben bomboş bir insanım ne bi kabiliyet ne bir işe yarama hiçbirşey yok bende kiloluyum tipsizim yani beni dünyadan silip atın bizim ev dışında hiçbiryeri etkilemez eminim arkadaş çevrem de yok zaten.12.sınıf aslında kalmak istiyoırum şimdi mezun olunca hayatın gerçekleriyle yüzleşemem ben okumam yani okuyamıyorum dikkat dağınıklığı salak salak birsürü şey var birkaç üstüme düşen görev var onları yapıp gitmeyi düşünüyorum da acısız olsun şimdi kalbime bıçak sokarım falan çok acır en iyisi uyuyarak ölmek dye düşünüyorum paraşütle atlama da güzel olurdu ama o kadar param yok malesef olsa gider döner söylerdim

al bendende o kadar benimde arkadaş çevrem yok seninle aynı yaştayım yaşım 17 18 eylül 1994 doğumluyum
    bende bomboş bir insanım ben senden 100 kat daha asosyalim bende çok defa düşündüm bunu ama başaramadım intihar etmeyi böyle mutlu olmaya çalışıyorum benim senin gibi 2 abimde yok tek çocuğum yani dediğim gibi senden 100 kat daha asosyalim ya ben napıyım dostum

• Ask i tatmadan ölme

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

Acısız ölüm
  • Helyum. En rahat ve güzel ölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deset Kuna

Helyum. En rahat ve güzel ölüm.
    kate upton'la sevişirken seni boğazlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saraveco

kate upton'la sevişirken seni boğazlasın

Alıntıları Göster
    ruhun çektiği acıyı napacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Uçaktan falan atlayıp paraşütünü açmayabilirsin, zevkli olur, ölene kadar havada kalmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Uçaktan falan atlayıp paraşütünü açmayabilirsin, zevkli olur, ölene kadar havada kalmış olursun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.