Şimdi Ara

Acısız ölüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
14.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

beyler ilerde lazım olacak gibi acısız ölüm lazım öneriler neler bi kutu hap içmeyi düşünüyorum da şimdi yanlış hap çıkar vitamin falan mide yıkanır bizde rezilliğimizle kalırız.
    not:ergen değilim şimdi konuşturmayın burda sadece önerileri alıp çıkacağım.

lan git uyu kandine gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2011

Ask i tatmadan ölme

Şair burada 'mektebe git'' demek istemiş.
  • Hic suphen olmasin dusundugun seyi yaptiktan sonra keske milyon katini cekseydim de yasadiklarimin keske zindanlarda curuseydim isik gormeden diye mahvolacaksin daha kotusunu soyleyim boyle bir seceneginde olmayacak. Yok notlari zayifmista yok sinavta kalmista kaybedecegin bisey yok seneye adam gibi oturur calisirsin hepsinden daha iyi olur, basari olarakta abilerini 4e 5e katlarsin suan yapacagin okulunuzda bir rehber ogretmen varsa derhal randevu alip burada anlattiklarini anlatio ailenle gorusmesini istemek sonra bunlari da aileni tekrar sahsen anlatip bir psikologa gitmek. 2012 yilinda psikologa gitmeyi anormal bisey sanmayacak kadarda akli basinda bi adamsin inan cok kisa surede cok mutlu olacaksin. Baska bisey dusunme senim problemin basit bile diyemiyorum senin ki problem bile degil ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Eski kullanıcı adı: Mnyak94

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    az biraz kimyaya kafa sarmış biri olarak bir kaç şey yazardım ama karşımdali kim bilmiyorum uyar yapar sonra al başına belayı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Eroin alıp zevk ile ölmek.

Yapma bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaragoza

Hic suphen olmasin dusundugun seyi yaptiktan sonra keske milyon katini cekseydim de yasadiklarimin keske zindanlarda curuseydim isik gormeden diye mahvolacaksin daha kotusunu soyleyim boyle bir seceneginde olmayacak. Yok notlari zayifmista yok sinavta kalmista kaybedecegin bisey yok seneye adam gibi oturur calisirsin hepsinden daha iyi olur, basari olarakta abilerini 4e 5e katlarsin suan yapacagin okulunuzda bir rehber ogretmen varsa derhal randevu alip burada anlattiklarini anlatio ailenle gorusmesini istemek sonra bunlari da aileni tekrar sahsen anlatip bir psikologa gitmek. 2012 yilinda psikologa gitmeyi anormal bisey sanmayacak kadarda akli basinda bi adamsin inan cok kisa surede cok mutlu olacaksin. Baska bisey dusunme senim problemin basit bile diyemiyorum senin ki problem bile degil ;)
    arkadaş tavsiye istemiş konuyu dağıtmayalım lütfen
    şaka, ayrıca
    saçmalamayın lan ne intiharı

• jilet alıp şahdamarını kes ve ölürken ajdar-şahdamar dinle acısız ve sakin ölüm.

• Bugun bizim burda herifin biri kafasina 3 kursun sikmis olmus herkez intihar diyor karisindan ayri 2 tane metresi varmis bence cinayet bir insan kafasina nasil 3 kursun sikar sikamaz abi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JerryC

Bugun bizim burda herifin biri kafasina 3 kursun sikmis olmus herkez intihar diyor karisindan ayri 2 tane metresi varmis bence cinayet bir insan kafasina nasil 3 kursun sikar sikamaz abi :)
    Al bunu incele, işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

beyler ilerde lazım olacak gibi acısız ölüm lazım öneriler neler bi kutu hap içmeyi düşünüyorum da şimdi yanlış hap çıkar vitamin falan mide yıkanır bizde rezilliğimizle kalırız.

El bonbası at önüne, üzerine otur. Ne olduğunu bile anlamazsın.
    BONBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

El bonbası at önüne, üzerine otur. Ne olduğunu bile anlamazsın.
    BONBA

Alıntıları Göster
    Bak arkadaşım eğer müslümansan ona göre söylüyorum.Acısız ölüm olmayacak. Acısız ölüm sadece şehitlere mahsustur. Her insan ölürken en az çekeceği acı şiddeti, üstünde dikenler olan bir sopayı boğazına sokup geri çıkarmak kadar olacak. Fakat sopanın iğneleri ağıza doğru eğik olacak. Yani ölüm anında en az bu kadar acı çekeceksin.

• quote:

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    hayattan zevk almaya bak dostum. bari öleceksen zevkten öl ilk olarak mesela git rus hatunlara her çeşidini dene sonra buggy jumping yap sonra paraşut atlayış yap. git denize bi yüz bi şelaleden aşşağı doğru atla adam döv kaç kovala.

• quote:

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    Seni seven kişilere bunu yapmaya hakkın yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

İntihar çözüm değildir psikoloğa git ne yaşadıysan mutlaka ileride telafisi vardır bence. Bu arada ben olsam m9 ile kafama sıkmayı tercih ederdim ama

• quote:

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    sana önerim günlük yaz o gün içindeki dertleri düşünceleri yaşadığın olayları yaz mutlaka rahatlatır ben öyle yapıyorum baya iyi birşey bence hem kendini tanırsın hem günlerini kayıt altına alırsın hem de nerelerde hata yaptığının farkına varırsın.benim sana önerim budur Allah kolaylıık versin sana.Ama şunu unutma sorunları çözümü vardır.İnsan kendi şansını kendi yaratır.

• Boyunda ellediğin zaman eline gelen iki kas var. O kasların arasından kafayı besleyen atardamar geçer o damarı kes bir kaç saniye içinde ölürsün ama unutma damar hem sağda hem de solda var. Ikisini birden kes ki hemen öl yoksa bir 30 saniye falan debelenirsin. Boynun alt tarafından kes ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

kimin değilki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Boyunda ellediğin zaman eline gelen iki kas var. O kasların arasından kafayı besleyen atardamar geçer o damarı kes bir kaç saniye içinde ölürsün ama unutma damar hem sağda hem de solda var. Ikisini birden kes ki hemen öl yoksa bir 30 saniye falan debelenirsin. Boynun alt tarafından kes ama.

Hangi bıçağı önerirsin dostum ?
  • durum ayni

• quote:

quote:

LİSELİMİ OLUYOR?

Alıntıları Göster
    kardeşim illa okumak zorunda değilsin okumasan daha iyi hatta yaş 24 olana kadar aileni kurup askerliğini yapıp birde çocuunu eline almış olursun koy ..te rahvan okumayıver sende yaşamandan daha kıymetli değilya işe git 1 aya alışırsın hangi iş olursa olsun askerliğini yap bi ilk sonra düzene girer.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.