Şimdi Ara

Acısız ölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
143
Cevap
3
Favori
14.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ilerde lazım olacak gibi acısız ölüm lazım öneriler neler bi kutu hap içmeyi düşünüyorum da şimdi yanlış hap çıkar vitamin falan mide yıkanır bizde rezilliğimizle kalırız.
    not:ergen değilim şimdi konuşturmayın burda sadece önerileri alıp çıkacağım.

• derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.
  • Uçaktan falan atlayıp paraşütünü açmayabilirsin, zevkli olur, ölene kadar havada kalmış olursun.
  • İntihar çözüm değildir psikoloğa git ne yaşadıysan mutlaka ileride telafisi vardır bence. Bu arada ben olsam m9 ile kafama sıkmayı tercih ederdim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kullanıcı adı: Mnyak94
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

Adam Adanalı eminmisin ?
  • İntihar edersen cehenneme peşin bilet almış olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Ölüm
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acı olmayan bir tas kebaba fare zehri kat ama kebap acısız olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler kısa özet geçeyim evet adanalıyım 12.sınıf şuan baktım 7 zayıf var mezun olamicam galiba kalırsam bizimkiler başımı yer 2 abim var onların durum iyi okumuş peder öğretmen falan ben bu dalga geçtiğiniz liseli boş insan asosyal falan onların hepsiyim ben bomboş bir insanım ne bi kabiliyet ne bir işe yarama hiçbirşey yok bende kiloluyum tipsizim yani beni dünyadan silip atın bizim ev dışında hiçbiryeri etkilemez eminim arkadaş çevrem de yok zaten.12.sınıf aslında kalmak istiyoırum şimdi mezun olunca hayatın gerçekleriyle yüzleşemem ben okumam yani okuyamıyorum dikkat dağınıklığı salak salak birsürü şey var birkaç üstüme düşen görev var onları yapıp gitmeyi düşünüyorum da acısız olsun şimdi kalbime bıçak sokarım falan çok acır en iyisi uyuyarak ölmek dye düşünüyorum paraşütle atlama da güzel olurdu ama o kadar param yok malesef olsa gider döner söylerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

beyler ilerde lazım olacak gibi acısız ölüm lazım öneriler neler bi kutu hap içmeyi düşünüyorum da şimdi yanlış hap çıkar vitamin falan mide yıkanır bizde rezilliğimizle kalırız.
    not:ergen değilim şimdi konuşturmayın burda sadece önerileri alıp çıkacağım.

çık bi inşaata atla aşağı ölüm istiyorsan ve ölüm korkusu yoksa zaten hiç bir ölümün acı vereceğini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Eski kullanıcı adı: Mnyak94

konu kapanmıştır.
  • Merak ediyorum intihar etmeni gerektircek ne derdin var.Biraz kafayı kullanın ya düşünün ileriyi ya hakkaten anlamıyorum Allah zeka vermiş kullanın lütfen.

Edit: yazmissin ben yazarken. Klasik okulun son haftası ogrencide olan karne korkusu anlasilan. Bide üniversite falan filan.. Takma kafaya.. ben olsam hiç takmam banane elin ne düşündüğü bende sismanim takmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 26 Mayıs 2012; 10:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

ya beyler kısa özet geçeyim evet adanalıyım 12.sınıf şuan baktım 7 zayıf var mezun olamicam galiba kalırsam bizimkiler başımı yer 2 abim var onların durum iyi okumuş peder öğretmen falan ben bu dalga geçtiğiniz liseli boş insan asosyal falan onların hepsiyim ben bomboş bir insanım ne bi kabiliyet ne bir işe yarama hiçbirşey yok bende kiloluyum tipsizim yani beni dünyadan silip atın bizim ev dışında hiçbiryeri etkilemez eminim arkadaş çevrem de yok zaten.12.sınıf aslında kalmak istiyoırum şimdi mezun olunca hayatın gerçekleriyle yüzleşemem ben okumam yani okuyamıyorum dikkat dağınıklığı salak salak birsürü şey var birkaç üstüme düşen görev var onları yapıp gitmeyi düşünüyorum da acısız olsun şimdi kalbime bıçak sokarım falan çok acır en iyisi uyuyarak ölmek dye düşünüyorum paraşütle atlama da güzel olurdu ama o kadar param yok malesef olsa gider döner söylerdim

O da geçer de geçsin. 1 yıl sonra arkana bakıp bu günü gördüğünde "ne kadar salaklaşmışım" diyeceksin. Eğer müslümansan git namaz kıl; kendine gelirsin, böyle sap sap düşüncelerden bir süre kurtulursun.

Zamanla herşey düzelir

• Eroin alıp zevk ile ölmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Eroin alıp zevk ile ölmek.

kaça patlar bu ? altın vuruş dediğimiz olay değilmi bu
  • Adam intihar edecek acıdan korkuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Adam intihar edecek acıdan korkuyor

Şu an bu insana hiç bir faydan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Adam intihar edecek acıdan korkuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Merak ediyorum intihar etmeni gerektircek ne derdin var.Biraz kafayı kullanın ya düşünün ileriyi ya hakkaten anlamıyorum Allah zeka vermiş kullanın lütfen.

Edit: yazmissin ben yazarken. Klasik okulun son haftası ogrencide olan karne korkusu anlasilan. Bide üniversite falan filan.. Takma kafaya.. ben olsam hiç takmam banane elin ne düşündüğü bende sismanim takmiyorum..

karne korkusu değil kardeş şişmanlığım çok taktığım konu değil. yediğim öğütler milyonu buldu içimde heves yok çalışmaya ne bileyim başka birşeye asosyallik dibe vurmuş ev okul arası mekik dokuyorum benim geleceğim yok yani 1ay sonra belki mezun belki değil hayatın gerçekleri yüzüme tokat gibi inecek ailem artık benden bıktığını ve onlara yük olduğumdan bahsedip duracak (abim migros müdür yardımcısı durumu iyi sayılır ona bile laf vuruyorlar) kaldı ki ben üniversite kazanamzsam yani bana günyüzü göstermezler eminim.

özetle oğuz: hiçbirşeyden etkilenmez hiçbirşeye üzülmez yüzsüz şerefsiz haysiyetsiz saygısız asosyal kişisel gelişim adına hiçbirşeyi olmayan geleceği bomboş bir insan yani bu dalga geçtiğiniz liseli kişiler varya ben onların artık doruk noktasıyım yukardakiyle de aram yok namazla niyazla falan çok korksamda göçüp gitmek istiyorum artık yani hiçbirşey yapmıyorum öyle mal gibi hayat yaşıyorum nedenini bilmiyorum birisi diyecek şimdi madem öyle öl kurtul kardeşim bende öyle yapacam işte yani daha da yazmayacam önerileri bekliyorum

• AeonFlux™ sözüm sana;

Ben lisedeyim çift dikişim. şu an 5 zayıf var ve kurtarılması imkansız. sınıfta kalmam garanti. geçen sene sınıfta kaldığımdan beri ağır depresyon içerisindeyim. ama ben bu intihar faslını çoktan aştım. İntihar planları yerine sınıfta kaldıktan sonra neler yapabilirim diye düşünüp onları planlıyorum. Herkes okuyacak diye bir şey yok. çevremde ki bir çok abim olarak gördüğüm insan okumadı ve şu an aylık geliri EN AZ 5.000TL !

İntihar çözüm olacağını düşünüyorsan sana olacakları söyleyeyim;
    Annen-baban varsa kardeşlerin dünyanın en huzurlu yerine gitse bile huzur bulamayacaklar. Eğlence nedir artık unutacaklar. İçtikleri su, yedikleri yemek zehir haline gelecek. 2. veya 3. derece Akrabaların ilk 1 ay üzüntüden fenalaşacak.

Şimdi diyeceksin ki 'annem veya babam beni pek sevmez güler yüz göstermedi. '

Benim babam polis. Polis'lerin büyük çoğunluğu erkek çocuklarına evlat sevgisi göstermez. benim babamda böyle birisiydi. kendimi bildim bileli babamın bana 1 gün bile 'nasılsın oğlum' dediğini duymadım ! Ama bunu dert etmedim. Kısacası hayatta ben kimseyi takmadım. sınıfta kalmamı çok az bir süre dert ettim. Evde bir günüm mutlu geçmiyor. Her gün tartışma ! Asosyalliğin ve yalnızlığın üzerine üniversite okudum bir de master yaptım.

Çok kez evden ayrıldığım oldu ama aradılar geri çağırdılar.

Her neyse, intihar vs. çözüm değil.. Bu durumlarda olan binlerce öğrenci senin-benim yaşımda olan insan var.
    Küfredecek bir yer arıyorsan sisteme et !

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.