Şimdi Ara

Acısız ölüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
3
Favori
14.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

bende major depreesyon yaşıyorum çok sıkıntılı günlerdeyim.. pm atsana be gardaş

major depresyon ne la

minorun buyugu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

derdini anlatmak istersen buradayım pm den ulaş bende stresliyim bugünlerde.Moralim bozuk.

bende major depreesyon yaşıyorum çok sıkıntılı günlerdeyim.. pm atsana be gardaş

major depresyon ne la

deprenyonun en üst safhası yani
    1-) Diyet yapmadığı halde bir ayda vücut ağırlığının %5 azalması yada artması ( atipik depresyon ),

2-) Hemen her gün uykusuzluk yada aşırı uyuma ( atipik depresyon ),

3-) Psikomotor ajitasyon ( endişeli, huzursuz, kıpır kıpır olma) yada retardasyon ( hareketlerin yavaşlaması,azalması ve suskun olma ),

4-) Hemen her gün halsizlik, yorgunluk, bitkinlik yada enerjisizlik,

5-) Kendini değersiz hissetme yada suçluluk duygusu,

6-) Düşüncelerini odaklayamama ( konsantrasyon da güçlük ) ve kararsızlık,

7-) Ölüm ve intihar düşünceleri, intihar planlamak veya intihara kalkışmak. ( Burda özellikle belirtilmesi gereken durum özellikle tek tanrı inancı olan dinlerde intiharın günah olduğunu bilen insanların “ Bir hastalık gelse de canımı alsa yada biri gelip bana çarpsa da öldürse” gibi düşüncelerde intihar düşüncelerine girer. )

Anhedoni ( Hayattan zevk alamama ) ya da depresif duygu-durumuyla beraber yukarıdaki belirtilerden 4 tanesinin olması DSM-IV kriterlerine göre major depresyon tanısı koydurur.

Depresyon ve intihar ?

Depresif hastaların yaklaşık 2/3’ü intiharı düşünür. İntihar girişiminde bulunanların %75’inde depresif bulgulara rastlanmıştır. Bu yüzden depresyon tedavisi ve tanısı inan yaşamı için çok önemlidir. İntihar riski açısından insanları sınıflarsak :

• quote:

quote:

quote:

major depresyon ne la

Başkalarına zarar veremeyip kendine zarar vermeydi sanırım.

Yani bi nevi ne varsa içine atıp sonra kendi kendine patlamak gibi bişey.
  • Burası Türkiye,iyi bir evlat olabilmen için derslerinin iyi olması lazım.Kafa derisine uyuşturucu iğne yap sonra sık kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Royer

Burası Türkiye,iyi bir evlat olabilmen için derslerinin iyi olması lazım.Kafa derisine uyuşturucu iğne yap sonra sık kafana
    İntihar etmeden galaxy'i yollasana bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Ne intiharı , sizin gibi beceriksizler olmazsa beceriklilerin değeri kalmaz. Yaşa gitsin.

Alıntıları Göster
    İntihar edeceksen de adam gibi et namın yürüsün. Kamyon veya tır çal, daha sonra benzinliğe bomba ihbarı yap herkes ordan çıkınca tır ile benzinliğe son sürat dal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNiDüNYa

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

tüpleri aç uyku hapı al yat derim

Sonra bütün apartman güm toplu ölüm olur yanlız gitmez. Ama ilk önce tüm dairelere uyku ilacı versin bari bu kadar da bencil olmasın dimi? Aşure falan yapıp içine kat ilacı bugün aşure günü de hepsi yer.

Adam cehenneme gidicek zaten garanti.Giderken birkaç kişiyi götürse zararı olmaz.

• quote:

beyler ilerde lazım olacak gibi acısız ölüm lazım öneriler neler bi kutu hap içmeyi düşünüyorum da şimdi yanlış hap çıkar vitamin falan mide yıkanır bizde rezilliğimizle kalırız.
    not:ergen değilim şimdi konuşturmayın burda sadece önerileri alıp çıkacağım.

El bonbası at önüne, üzerine otur. Ne olduğunu bile anlamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royer

Burası Türkiye,iyi bir evlat olabilmen için derslerinin iyi olması lazım.Kafa derisine uyuşturucu iğne yap sonra sık kafana
    olm nihayetinde cehennemi boylayacaksın bari giderken şu sokak köşelerinde dolaşan pislikleri de g ötür yanında..

sana benden güzel bir taktik:

kaç evden karış balicilerin arasına hergün bir tanesini öldür elbet bir gün seni öldüren çıkacaktır, ilerde en azından pislikleri temizledim diyebilirsin ve de bir cinayete de kurban gideceğin için akıbetin belli olmaz, en azından kesin cehennem diyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

beyler ilerde lazım olacak gibi acısız ölüm lazım öneriler neler bi kutu hap içmeyi düşünüyorum da şimdi yanlış hap çıkar vitamin falan mide yıkanır bizde rezilliğimizle kalırız.

El bonbası at önüne, üzerine otur. Ne olduğunu bile anlamazsın.
    takip
  • quote:

quote:

quote:

quote:

major depresyon ne la

1-) Diyet yapmadığı halde bir ayda vücut ağırlığının %5 azalması yada artması ( atipik depresyon ),

3-) Psikomotor ajitasyon ( endişeli, huzursuz, kıpır kıpır olma) yada retardasyon ( hareketlerin yavaşlaması,azalması ve suskun olma ),

7-) Ölüm ve intihar düşünceleri, intihar planlamak veya intihara kalkışmak. ( Burda özellikle belirtilmesi gereken durum özellikle tek tanrı inancı olan dinlerde intiharın günah olduğunu bilen insanların “ Bir hastalık gelse de canımı alsa yada biri gelip bana çarpsa da öldürse” gibi düşüncelerde intihar düşüncelerine girer. )

Anhedoni ( Hayattan zevk alamama ) ya da depresif duygu-durumuyla beraber yukarıdaki belirtilerden 4 tanesinin olması DSM-IV kriterlerine göre major depresyon tanısı koydurur.

Depresyon ve intihar ?

Depresif hastaların yaklaşık 2/3’ü intiharı düşünür. İntihar girişiminde bulunanların %75’inde depresif bulgulara rastlanmıştır. Bu yüzden depresyon tedavisi ve tanısı inan yaşamı için çok önemlidir. İntihar riski açısından insanları sınıflarsak :

2. hariç hepsi dibine kadar var özellikle düşüncelerni odaklayamama ve kararsızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

tüpleri aç uyku hapı al yat derim

Sil baştan filmindeki gibi, rüyasında pişman olursa ne yapacak

Artık uyanmak istesede uyanamıyacak ve yavaş yavaş, ölümün acısını çekerek ölüp gidecek
  • quote:

karne korkusu değil kardeş şişmanlığım çok taktığım konu değil. yediğim öğütler milyonu buldu içimde heves yok çalışmaya ne bileyim başka birşeye asosyallik dibe vurmuş ev okul arası mekik dokuyorum benim geleceğim yok yani 1ay sonra belki mezun belki değil hayatın gerçekleri yüzüme tokat gibi inecek ailem artık benden bıktığını ve onlara yük olduğumdan bahsedip duracak (abim migros müdür yardımcısı durumu iyi sayılır ona bile laf vuruyorlar) kaldı ki ben üniversite kazanamzsam yani bana günyüzü göstermezler eminim.

özetle oğuz: hiçbirşeyden etkilenmez hiçbirşeye üzülmez yüzsüz şerefsiz haysiyetsiz saygısız asosyal kişisel gelişim adına hiçbirşeyi olmayan geleceği bomboş bir insan yani bu dalga geçtiğiniz liseli kişiler varya ben onların artık doruk noktasıyım yukardakiyle de aram yok namazla niyazla falan çok korksamda göçüp gitmek istiyorum artık yani hiçbirşey yapmıyorum öyle mal gibi hayat yaşıyorum nedenini bilmiyorum birisi diyecek şimdi madem öyle öl kurtul kardeşim bende öyle yapacam işte yani daha da yazmayacam önerileri bekliyorum

kardeş şuan seni çok iyi anlıyorum. sana bişey dicem ama bana küfür etceksin. sorun tamamen sende. sende gibi gözükmesede. aslında bu genel kavram yaptıgın şeyler karşındakinin suçu gibi görünür ama suç senin. oturup muhabbet etsek sana iyi anlatırdım rahatlatırdım. kişisel gelişim kitapları oku çok iyi gelir. aykut oğut-evrenden torpilim var. bunu tavsiye ederim herkese. sallama oku harbiden iyi gelcek. klasik kitaplardan değil. quantum, di elektrik gibi kavramlarıda araştırmanı tavsiye ederim stresten kurtulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 26 Mayıs 2012; 13:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

karne korkusu değil kardeş şişmanlığım çok taktığım konu değil. yediğim öğütler milyonu buldu içimde heves yok çalışmaya ne bileyim başka birşeye asosyallik dibe vurmuş ev okul arası mekik dokuyorum benim geleceğim yok yani 1ay sonra belki mezun belki değil hayatın gerçekleri yüzüme tokat gibi inecek ailem artık benden bıktığını ve onlara yük olduğumdan bahsedip duracak (abim migros müdür yardımcısı durumu iyi sayılır ona bile laf vuruyorlar) kaldı ki ben üniversite kazanamzsam yani bana günyüzü göstermezler eminim.

özetle oğuz: hiçbirşeyden etkilenmez hiçbirşeye üzülmez yüzsüz şerefsiz haysiyetsiz saygısız asosyal kişisel gelişim adına hiçbirşeyi olmayan geleceği bomboş bir insan yani bu dalga geçtiğiniz liseli kişiler varya ben onların artık doruk noktasıyım yukardakiyle de aram yok namazla niyazla falan çok korksamda göçüp gitmek istiyorum artık yani hiçbirşey yapmıyorum öyle mal gibi hayat yaşıyorum nedenini bilmiyorum birisi diyecek şimdi madem öyle öl kurtul kardeşim bende öyle yapacam işte yani daha da yazmayacam önerileri bekliyorum

kardeş şuan seni çok iyi anlıyorum. sana bişey dicem ama bana küfür etceksin. sorun tamamen sende. sende gibi gözükmesede. aslında bu genel kavram yaptıgın şeyler karşındakinin suçu gibi görünür ama suç senin. oturup muhabbet etsek sana iyi anlatırdım rahatlatırdım. kişisel gelişim kitapları oku çok iyi gelir. aykut oğut-evrenden torpilim var. bunu tavsiye ederim herkese. sallama oku harbiden iyi gelcek. klasik kitaplardan değil. quantum, di elektrik gibi kavramlarıda araştırmanı tavsiye ederim stresten kurtulursun.

Alıntıları Göster
    ÖTENAZİ

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

major depresyon ne la

Depresyon ve intihar ?

2. hariç hepsi dibine kadar var özellikle düşüncelerni odaklayamama ve kararsızlık

ikisi haric hepsi var diyon ..bu hastalik demekki sende var o zaman bunu tedaviside var .ne kafaya takacan yaw ..internette arastir bunlari

• quote:

ölüm acısız olur belki ama öbür tarafta acılı adanayı yedirirler sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

quote:

ölüm acısız olur belki ama öbür tarafta acılı adanayı yedirirler sana
    Tavsiye verenler yarın bugün, evinde ölü bulundu diye haber çıkarsa ne hesap vereceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 26 Mayıs 2012; 13:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Tavsiye verenler yarın bugün, evinde ölü bulundu diye haber çıkarsa ne hesap vereceksiniz?

kardeş bu cesaret işi henüz yok öyle bi fikrim ama 1-2 ay içinde herşey belli olacak zaten öyle bir fikirim olsa kafaya koysam gelip burda açmam böyle birşey gider yaparım.1-2 ay da herşey belli olacak dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Sadece bunun içinde değil. Sonuçta bu site halka açık bir durumda. Psikopatın biri gelir, buradan aldığı tavsiyeler ile intihar eder

Sonra bir ömür vicdan azabı çekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Eski kullanıcı adı: Mnyak94

LİSELİMİ OLUYOR?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.