Bildirim
Açma kapama programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çin mallarında var genelde.
samsung kullanmıyor bu özelliği. samsungun ihtiyacı yok herhalde. kullanıcıların da ihtiyacı olmamalı
ben de samsung kullanırken araştırdım ama bulamadım. teknik olarak telefon kapalıyken program çalışamayacağı için telefonu açamaz deniyor.
programla olacak iş değil yani. telefonda olması gereken bir özellik... -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
samsung kullanmıyor bu özelliği. samsungun ihtiyacı yok herhalde. kullanıcıların da ihtiyacı olmamalı
ben de samsung kullanırken araştırdım ama bulamadım. teknik olarak telefon kapalıyken program çalışamayacağı için telefonu açamaz deniyor.
programla olacak iş değil yani. telefonda olması gereken bir özellik...
evet mantık olarak haklısınız.. kapalı bir cihaz nasıl harekete geçecek yani marşa kim basacak diyorsunuz.. doğrudur.. demekki çin mallarında bunu arka planda çok düşük enerji ile yürüten bir sistem var.. programla olmayacağı aşikar sanırım... tşk yinede
-
Bende böyle bir program arıyorum GM olan özellik asus zenfone ve htc de yok nedense :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blueice32
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
programla olacak iş değil yani. telefonda olması gereken bir özellik...
evet mantık olarak haklısınız.. kapalı bir cihaz nasıl harekete geçecek yani marşa kim basacak diyorsunuz.. doğrudur.. demekki çin mallarında bunu arka planda çok düşük enerji ile yürüten bir sistem var.. programla olmayacağı aşikar sanırım... tşk yinede
kapalı iken alarm çalıyor ama demekki yapılabiliyor
-
Mükemmelsin dostum tam ben dicektim
BIOStan ayarı verip bilgisayarı bile açabiliyorsun program ile. Kaldı ki batarya ile devamlı güç bağlantısı olan bir cep telefonu mu açılmayacak.. Bir yolu vardır muhakkak. -
Aslında kapalıyken alarm çalabildiğine göre tetikleyici bir şeylerin olduğu sonucuna varabiliriz. Bu da teknik olarak böyle bir uygulamanın yapılabileceği anlamına geliyor
size kötü bir haberim var beyler, note 2 kapalı iken alarm çalışmıyor...
edit : 1 sene sonra niye hortlattınız konuyu yaaa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice32 -- 18 Eylül 2014; 21:18:12 > -
Dostum o zaman kimse kusura bakmasın N73 akar. Telefon şekil yoldan çekil.
Hey kıymetini bilemediğimiz.
-
En çok çöken blackberry telefonunun en düzgün çalışan özelliğiydi. Bulduğum uygulamalar root istiyor tam kapama ve açma için. Çok saçma
androidde böyle program imkansız mı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- infinix note 40 pro yorumlar
- fm 24 touch android çıkacak mı
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- bugreport nedir
- poco f6 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- snapdragon 680
- pixel 9 pro fiyat
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X