Şimdi Ara

Açma kapama programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar samsung android telefon için otomatik kapanma ve açılma programı varmı örneğin gece 23:00 da telefonu otomatik kapatacak sabah 10:00 da açılmasını sağlayacal bir program arıyorum teşekkürler..

bu benim infinity çin malında kendinden olan bir özellikti, note2 aldık bunda yok...

• çin mallarında var genelde.

samsung kullanmıyor bu özelliği. samsungun ihtiyacı yok herhalde. kullanıcıların da ihtiyacı olmamalı

ben de samsung kullanırken araştırdım ama bulamadım. teknik olarak telefon kapalıyken program çalışamayacağı için telefonu açamaz deniyor.

programla olacak iş değil yani. telefonda olması gereken bir özellik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

çin mallarında var genelde.

samsung kullanmıyor bu özelliği. samsungun ihtiyacı yok herhalde. kullanıcıların da ihtiyacı olmamalı

ben de samsung kullanırken araştırdım ama bulamadım. teknik olarak telefon kapalıyken program çalışamayacağı için telefonu açamaz deniyor.

evet mantık olarak haklısınız.. kapalı bir cihaz nasıl harekete geçecek yani marşa kim basacak diyorsunuz.. doğrudur.. demekki çin mallarında bunu arka planda çok düşük enerji ile yürüten bir sistem var.. programla olmayacağı aşikar sanırım... tşk yinede

• Bende böyle bir program arıyorum GM olan özellik asus zenfone ve htc de yok nedense :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

çin mallarında var genelde.

evet mantık olarak haklısınız.. kapalı bir cihaz nasıl harekete geçecek yani marşa kim basacak diyorsunuz.. doğrudur.. demekki çin mallarında bunu arka planda çok düşük enerji ile yürüten bir sistem var.. programla olmayacağı aşikar sanırım... tşk yinede

kapalı iken alarm çalıyor ama demekki yapılabiliyor

• dnnmiker D kullanıcısına yanıt
    Mükemmelsin dostum tam ben dicektim

• BIOStan ayarı verip bilgisayarı bile açabiliyorsun program ile. Kaldı ki batarya ile devamlı güç bağlantısı olan bir cep telefonu mu açılmayacak.. Bir yolu vardır muhakkak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Açma-Kapama Tuşu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında kapalıyken alarm çalabildiğine göre tetikleyici bir şeylerin olduğu sonucuna varabiliriz. Bu da teknik olarak böyle bir uygulamanın yapılabileceği anlamına geliyor

• size kötü bir haberim var beyler, note 2 kapalı iken alarm çalışmıyor...

edit : 1 sene sonra niye hortlattınız konuyu yaaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice32 -- 18 Eylül 2014; 21:18:12 >
  • blueice32 kullanıcısına yanıt
    Dostum o zaman kimse kusura bakmasın N73 akar. Telefon şekil yoldan çekil.

Hey kıymetini bilemediğimiz.

Açma kapama programı
  • En çok çöken blackberry telefonunun en düzgün çalışan özelliğiydi. Bulduğum uygulamalar root istiyor tam kapama ve açma için. Çok saçma

• androidde böyle program imkansız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.