quote:Orijinalden alıntı: aâmetaynen ya doldu o gitti ardından bidaha açam dedim açmıyoaynen bende de yardım pls :(
quote:Orijinalden alıntı: aâmetaynen ya doldu o gitti ardından bidaha açam dedim açmıyouff nedir bu yaWWww Acılmıyor Oyun
quote:Orijinalden alıntı: dew_aynen bende de yardım pls :(Alıntıları Göster bendede, yeni patchi bekleyelim
quote:Orijinalden alıntı: youngbuckbendede, yeni patchi bekleyelimAlıntıları Göster ACılmıyo yaaaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651DACılmıyo yaaaaaaaaaAlıntıları Göster a.q bosuna heyecanlandım
quote:Orijinalden alıntı: KIRIP_GECiRENa.q bosuna heyecanlandımAlıntıları Göster deminden beri res atıom işe yaramıo..ya yüklemesi yarıda kalıo yada yüklese de açmıo
quote:Orijinalden alıntı: dew_aynen bende de yardım pls :(Alıntıları Göster evt aynen bunun gibi bişey geliyor sonra da duruyor.
quote:Orijinalden alıntı: VigaristaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster bi süre sonra kapanıo ama oyunu açmıo
quote:Orijinalden alıntı: KIRIP_GECiRENvirüs fln bulasmasınAlıntıları Göster ice age olabilr farkındaysanz japonca seyler cktı launcherdan..
quote:Orijinalden alıntı: VigaristaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Açılmıo yaaa yukleni o ama acılmıo napcaz lwl kasmak lasım
quote:Orijinalden alıntı: VigaristaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster arkadaşlar o kutuyu bekletin yüklüycek.sonra bi daha açın start diyin 2dk sonra açıyor oyunu:D
quote:Orijinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::arkadaşlar o kutuyu bekletin yüklüycek.sonra bi daha açın start diyin 2dk sonra açıyor oyunu:DAlıntıları Göster Diagnosis dolsun bekleyin sonra 3 dk.sonra filan otomatik açılıyoo SADECE BEKLEYİN..isterseniz restart pc yapın
quote:Orijinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::arkadaşlar o kutuyu bekletin yüklüycek.sonra bi daha açın start diyin 2dk sonra açıyor oyunu:DAlıntıları Göster 2 dk dan kastım BEKLEYİN BİRAZ AÇTI BENDE.BENDE SİZİN GİBİ 10LARCA START A BASTIM TAM BURAYA BİŞEY YAZCAKTIM OYUN EKRANİ GELDİ.d
quote:Orijinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::2 dk dan kastım BEKLEYİN BİRAZ AÇTI BENDE.BENDE SİZİN GİBİ 10LARCA START A BASTIM TAM BURAYA BİŞEY YAZCAKTIM OYUN EKRANİ GELDİ.dAlıntıları Göster BEKLİYORUM...
quote:Orijinalden alıntı: aâmetBEKLİYORUM...Alıntıları Göster illegal program malhack detected.closed program ne demek oluo