Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu topic sayaesinde aldım soultrap hocam yabancı forumlarda jamo aego m karşılaştırmaları varmı var ise ses kalitesi açısından hangisinin üstün olduğu söyleniyor acaba belki ileride jamoya terfi edebilirim
  • Setin performansını iyice merak eder oldum. Özellikle merak ettiğim mid-bas performansı ve ses dolgunluğu. Özellikle bu tip uydu+sub'dan oluşan setlerin müzikteki en büyük eksiği mid-bas'lardır. Aranızda 3 yollu hi-fi hoperlör dinleyen mutlaka vardır tabiki böyle bir setin yerini tutmaz ama bu açıdan performansı nasıl yani gövdeli, dolgun, odayı dolduran bir set mi ve mid-bas performansı nasıl.
  • vallaha hocam bu mid bas dediğin darbuka gibi vurmalı alet sesleri ise gerçekten çok harika veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 28 Şubat 2008; 13:23:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepeb

Setin performansını iyice merak eder oldum. Özellikle merak ettiğim mid-bas performansı ve ses dolgunluğu. Özellikle bu tip uydu+sub'dan oluşan setlerin müzikteki en büyük eksiği mid-bas'lardır. Aranızda 3 yollu hi-fi hoperlör dinleyen mutlaka vardır tabiki böyle bir setin yerini tutmaz ama bu açıdan performansı nasıl yani gövdeli, dolgun, odayı dolduran bir set mi ve mid-bas performansı nasıl.

Tepeb, böyle bir soru sorman müzikten anlayan biri olduğunu gösteriyor. Başka bir topikte mid-bass tan bahsettiğimde çok ilginç tepkiler aldım ve küçük çaplı bir tartışma başlamıştı. Senin adına sevindim.

İnan bana Aego da en çok ilgimi çeken yanlardan biri mid-bass performansı oldu. Hatta mid-bass performansı biraz daha iyi oluyor diye setin sub i bilgisayar masasının altından çıkarmadım.

Mid-bass performansı tabiki 2 veya 3 yollu ahşap hi-fi bir hoparlorün yerini tutmaz ama bir multimedya setin de çok üzerinde. Yalnız mid-bass seslerin genelinin woofer dan gelmesi yine performansı kötü yönde etkiliyor (uydular sadece 200hz ye iniyor ama diğer setlerin uydular için verdiği 200hz değerleriyle karıştırmamak lazım). Ama mid-bassı duyuyorsun ve müziğin gövdesi olduğunu hissediyorsun.

Emrenin de dediği gibi mid-bass a denk gelen enstrumanlarda set inanılmaz bir deneyim yaşatıyor ve az da olsa hi-fi kalitesinde bir set kullandığını hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 28 Şubat 2008; 13:44:47 >

• Açıklamalar için sağolun arkadaşlar sormak istediğimi soultrap anlamış. Yani entrüman selerinden ziyade dolgun, hacimli sesi sormak istemiştim. Zaten enstrüman frekans aralıkları geniş ama mid-basa denk gelen enstrümanlar bas-gitar, viyolonsel, kontrabas gibi enstrümanlar yanılmıyorsam. Sesin detaylı olduğunu tahmin ediyorum zaten ama en büyük eksiklik olan hacimli sesin, mid-basların performansını merak ediyorum. Tabi benim istediğin ses için hi-fi'ye terfi etmem gerekiyor ama belli bir yere kadar tatmin ediciyse bütçesi kısıtlı olanlar için güzel bir seçim olabilir. Bu sürekli daha iyi sesi istemek bi hastalık sanırım ve özellikle müzikle ilgilenen ve kulağı iyi olan insanlarda. Neyse fırsatım olursa dinlemek istiyorum aego'yu bütçe elvermediği sürece eldekiyle yetinmek zorundayım.
  • herkese merhaba,

uzun suredir megaworks kullaniyorum ama artik z-5500 gecmeye karar verdim. agirlikli olarak muzik dinliyorum ve yorumlarinizida okuyunca kararsiz kaldim. istanbul uskudar dayim, yakin mesafede gidip sistemi deneyebilecegim bir firma varmi? en uygun fiyatli nereden alabilirim.
  • dostum bende mega dan g500 geçtim ve g500 ün uyduları megaları fazlasıyla arattığı için g500 ü satıp aego m aldım megadan z5500 geçmeden önce ikinci defa düşün
  • nerden aldin? istanbuldamisin.

quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

dostum bende mega dan g500 geçtim ve g500 ün uyduları megaları fazlasıyla arattığı için g500 ü satıp aego m aldım megadan z5500 geçmeden önce ikinci defa düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 3 Mart 2008; 11:14:34 >
  • evet istanbul kadıköy bl müzikten aldım
  • merhaba arkadaşlar bende bu gün "aego m" topluğumuza katılmış bulunuyorum src muzikten sipariş verdim.şuan işyerimde birbirimiza bakıyoruz ve sormak istediğim bir kaç sorum var.

-işlteim sistemim vista ultimate 32bit bu yüzden audigy 2zs platinum pro ses kartımı satıp Asus Xonar d2 almak istiyorum Değermi sizce?
    -Aego m ile kullanmak için asus xonar d2'yi önerirmisiniz müzik performansı olarak.Creative çokda verimli gelmedi bana vistada
    not:daha çok müzik ve hobi olarak müzik programları kullanıyorum film için zaten sistemim var.
    bütün herkese teşekür edip tavsiyerlini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganbey

merhaba arkadaşlar bende bu gün "aego m" topluğumuza katılmış bulunuyorum src muzikten sipariş verdim.şuan işyerimde birbirimiza bakıyoruz ve sormak istediğim bir kaç sorum var.

-işlteim sistemim vista ultimate 32bit bu yüzden audigy 2zs platinum pro ses kartımı satıp Asus Xonar d2 almak istiyorum Değermi sizce?
    -Aego m ile kullanmak için asus xonar d2'yi önerirmisiniz müzik performansı olarak.Creative çokda verimli gelmedi bana vistada
    not:daha çok müzik ve hobi olarak müzik programları kullanıyorum film için zaten sistemim var.
    bütün herkese teşekür edip tavsiyerlini bekliyorum.

Audigy 2zs için bildiğim kadarıyla vista driver var. Satmana gerek kalmayabilir bu konuyu biraz araştır. Forumda da konusu geçmişti hatta.

• arkadaşlar - + olayını çözdüğünüze sevindim sanırım 1300 ytl ye kasamı alırsam yaklaşık 2 ay sonrada ses sistemimi yenilicem şimdilik elimde eski bir Technics var radyosu felan kulaklı ibreli bişii yanında 2 dene dual 6w kolon var pikaptan çıkma dahsını sölemim gülerisiniz
  • onceki mesajdada megaworks kullandigimdan bahsetmistim. aego nun tiz olarak mega dan iyi olduguna eminim ama baslar kosununda goruslerinizi almak isterim. mega nin baslari cok ta iyi olmamasina ragmen benim icin yeterli idi, apartman dairesinde de fazla acamiyorum zaten. agirlikli trance muzik dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 4 Mart 2008; 15:02:25 >
  • dostum bende mega kullandım şu anda aego kullanıyorum ses setten sonuna kadar açık ses kartından %20-25 te normal olarak dinliyorum gaza gelince %40-50 açıyorum. ses sistemi şarkının kalitesine göre %75 lik ses seviyesine bozulmadan çıkıyor ayrıca basları düşük seslerde de gayet dolgun ve güzel 50 watt öyle küçük bir rakam değil seti aldığında bass ayarları konusunda yardımcıda oluruz bence memnun kalırısın
  • yaw şu bl muzik bu topice bir güzellik yapsın artık okadar ürün sattırdık. bize center hoperlör hediye etsinler bari
  • istanbulda baska satan yer varmi, bl muzikte siyah rengi kalmamis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zek

istanbulda baska satan yer varmi, bl muzikte siyah rengi kalmamis.

İthalatcısı BL Müzik orda yoksa belkiwww.srcelektronik.com da olabilir ama oda zaten ithalatcısından çekip gönderiyor. Olmazya belki elinde stok vardır sen bi sitesine bak istersen.
  • arkadaslar src elektronik guvenilir bir yermi?

getirmesi problem olacagindan ve kargo da bedava oldugundan bl muzik yerine src elektronikten almayi dusunuyorum, fiyatlarida ayni zaten. ayrica alacak olanlara duyrulur, maalesef hicbir yerde siyah renk yok ve uzun surede gelme ihtimali yokmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 14 Mart 2008; 9:26:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zek

arkadaslar src elektronik guvenilir bir yermi?

getirmesi problem olacagindan ve kargo da bedava oldugundan bl muzik yerine src elektronikten almayi dusunuyorum, fiyatlarida ayni zaten. ayrica alacak olanlara duyrulur, maalesef hicbir yerde siyah renk yok ve uzun surede gelme ihtimali yokmus.

Eğer her halikarda beyaz alıcaksan, git elden al derim (eğer istanbuldaysan tabi..)
    Src güvenilir bir yer merak etme, ama ürünü BL müzikte demo odasında dinleme şansında var. Üstelik BL de nakit de indirimde sözkonusu. Karar senin kimsenin ekmeği ile oynamak istemem.
  • Bose alacakken sırf buradaki yorumlara bakarak üstelikte siyahını bularak Aego m aldım. Şu anda Asus Xonar u1 usb kart ile iio dan BE İT dinliyorum. Volümü kısmasam baslar sağır edecek. İİO yu hiç bu kadar güzel dinlememiştim. Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.