Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smart4456

Bose alacakken sırf buradaki yorumlara bakarak üstelikte siyahını bularak Aego m aldım. Şu anda Asus Xonar u1 usb kart ile iio dan BE İT dinliyorum. Volümü kısmasam baslar sağır edecek. İİO yu hiç bu kadar güzel dinlememiştim. Teşekkürler arkadaşlar.

Ne mutlu Güle güle kullan
  • hayırlı olsun dostum
  • artik bende aego m sahibiyim. dun siparisi src den verdim ve biraz once kargo geldi. bl muzikten daha ucuza mal oldu. sistemi kurdum, tizleri harika sesleri net bir sekilde hissedebiliyorum ama bass beni biraz tatmin etmedi. su an tam yerlesimini yapmadim ve ses kartimda onboard bunlarinh etkisi vardir. x-fi ex. music + megaworksta tizleri biraz kulagimi tirmalasada basslar cok yumusak ve icimi titretiyordu. ust duzey ses karti olanlarin yorumlarini almak isterim, cunku x-fi extreme gamer yada bulamilirsem extreme music almayi dusunuyorum.

smart4456 siyah rengi nerde buldun?
  • smart4456 siyah rengi nerde buldun?

gittigidiyordan ve 395 ytl ye.
    Benim kart asus un çıkardığı external asus xonar u1 ve bas lar mükemmel. Ben müzik konusunda çok fazla profesyonel değilim ama çok beğendiğimi söyleyebilirim.
    Bu arada hayırlı olsun diyen arkadaşlara teşekkürler.
  • duydugugum sese inanamiyorum, sistemi tam olarak yerlestirdim ve wooferi masanin altina koydum. sok olmus durumdayim. bass lar mukemmel, aldigim icin cok mutluyum. suan ki ses kartimla bile harika.
  • Sanada hayırlı olsun @zek :)

Tam sub ın yerini değiştir konumlandırma çok onemli diyecektim ki sen zaten subın yeri ile oynayıp sonuca varmışsın. Hele birde o/b ses kartından kurtul bak neler olucak :)

Mesela ben sub ı masanın altında kullanmıyorum fakat konumlandırmam itibari ile bas sesleri çok yumuşak ve hacimli beni mest ediyor resmen. Enteresan olarak (kulakları çınlasın bir süredir sesi soluğuda çıkmıyor) sevgili @soultrap sub ını masanın altında kullananlardan ve deep baslardan ziyada mid bas ların daha çok one çıktığını soyluyor, onuda o tatmin ediyor. Ama her halikarda sub konusundada uydu konusundada tatmin olmamak mümkün değil gibi.
  • Selam arkadaşlar.

Foruma bir süre uğramadım, bu arada Aego yu keşfeden 2 kişi daha olmuş. :) Güle güle kullanın..

Oronra nın dediği gibi ben de sub i masa altında kullanıyorum ve bu şekilde mid-bass şiddeti hafif artıyor (Sub resmen masa altına uyuyor ve bilgisayar masasını etkileyerek daha gövdeli bir bass sunuyor. Yalnız bu aego ile alakalı, daha önce kullandığım megaworks 550 nin subı masa altında çok kötü sonuç veriyordu).

Birde ses kartının Aego üzerindeki etkisinin çok büyük olduğunu söylemeliyim. Her ne kadar eq, bass-tiz ve efekt kullanmasamda X-fi music, eski kartım Audigy value dan bariz şekilde daha kaliteli ses sunuyor.(Daha önce Audigy 2 ZS kullanmıştım yalnız, Aegoyu ZS ile deneme şansım olmadı) Ama eq ve efekt kullanmadıktan sonra X-fi music ile Audigy 2 ZS yada Asus Xonar arasında ciddi bir ses kalitesi farkı olacağını sanmıyorum.

@Zek, bu bakımdan Aegoyu minimum Audigy 2 ZS gibi bir ses kartıyla kullanmanı tavsiye ediyorum. Farka inanamayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 16 Mart 2008; 2:11:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Selam arkadaşlar.

Foruma bir süre uğramadım, bu arada Aego yu keşfeden 2 kişi daha olmuş. :) Güle güle kullanın..

Oronra nın dediği gibi ben de sub i masa altında kullanıyorum ve bu şekilde mid-bass şiddeti hafif artıyor (Sub resmen masa altına uyuyor ve bilgisayar masasını etkileyerek daha gövdeli bir bass sunuyor. Yalnız bu aego ile alakalı, daha önce kullandığım megaworks 550 nin subı masa altında çok kötü sonuç veriyordu).

Birde ses kartının Aego üzerindeki etkisinin çok büyük olduğunu söylemeliyim. Her ne kadar eq, bass-tiz ve efekt kullanmasamda X-fi music, eski kartım Audigy value dan bariz şekilde daha kaliteli ses sunuyor.(Daha önce Audigy 2 ZS kullanmıştım yalnız, Aegoyu ZS ile deneme şansım olmadı) Ama eq ve efekt kullanmadıktan sonra X-fi music ile Audigy 2 ZS yada Asus Xonar arasında ciddi bir ses kalitesi farkı olacağını sanmıyorum.

@Zek, bu bakımdan Aegoyu minimum Audigy 2 ZS gibi bir ses kartıyla kullanmanı tavsiye ediyorum. Farka inanamayacaksın.

Valla soultrap bende hem audigy 2 zs pcmcıa notebook hemde asus xonar u1 var 2 si ile denedim. Müzik ten çok iyi anladığımı söyleyemem ama fark göremedim. 2 zs vista ile sorun çıkardığından kullanmıyorum . asus xonarın vista desteği harika ve çok memnunum

• cevaplar icin tesekkur ederim. hepsiburada da extreme gamer da indirim varmis siparisi verdim. peki sizce woofer icin en iyi konum hangisi, yan larda olmasimi yoksa arkada olmasimi? odam 13-15 arasi, ve dikdortgen, kullandigim masa sol ust kosede, nasil bir konumlandirma onerirseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zek

cevaplar icin tesekkur ederim. hepsiburada da extreme gamer da indirim varmis siparisi verdim. peki sizce woofer icin en iyi konum hangisi, yan larda olmasimi yoksa arkada olmasimi? odam 13-15 arasi, ve dikdortgen, kullandigim masa sol ust kosede, nasil bir konumlandirma onerirseniz.

Bu soruya bizim cevap vermemiz çok güç, sen woofer elinde geziceksin oda içinde :)

Bbence slöe bişi yap al woofer ı istediğin senin için uygun olan bir yere koy önce, sonra dinle bak bakalım bas lar senin tatmin ediyormu? Eğer ediyorsa problem yok, ama eger etmiyorsa o zaman woofer elinde gezmen gerekicek. Herkez odasının yerleşimi ve büyüklügü ve hatta eşya yogunluğuna göre farklı derecelerde bas sesi alıyor.
  • quote:

cevaplar icin tesekkur ederim. hepsiburada da extreme gamer da indirim varmis siparisi verdim. peki sizce woofer icin en iyi konum hangisi, yan larda olmasimi yoksa arkada olmasimi? odam 13-15 arasi, ve dikdortgen, kullandigim masa sol ust kosede, nasil bir konumlandirma onerirseniz.

Woofer konumlandırmanın en kolay ve en çok kullanılan yollarından birini kısaca anlatayım.

Sevdiğin ve bassları yoğun olan bir şarkıyı başlatarak setin sesini yeterince aç. Sonra wooferi tam olarak oturduğun yere koy (sandalyeyi çekerek). Daha sonra dizlerinin üstüne çökerek(kulağın wooferın 10-15cm üstüne gelecek şekilde) oda içinde gezin ve en iyi bass tepkisini(en çok beğendiğin) nerede alıyorsan wooferi bulunduğu yerden(yani oturduğun yerden) kaldırıp oraya taşı.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Benden anlamadıysan birde ingilizcesini vereyim. :)

Move your subwoofer as close as you can to where you sit. If it’s a chair, move the chair aside and place the sub where the chair was. If it’s a couch, slide the couch temporarily out of the way and put the sub about where you usually sit.
    Play a DVD with lots of low-frequency effects or a CD with plenty of deep bass, the kind that really kicks your sub into motion.

Now the action. Get out the kneepads and crawl about the room in the general area where you were thinking of locating the sub. Go several yards in each direction--near the wall, out from the wall, towards a corner, away from the corner, and so on--while you listen for smooth and extended bass response.
    At some locations, the bass may seem really exaggerated and boomy. In other spots, it may almost disappear. Pick a location somewhere between these extremes. That’s it! Mark the spot (no, not like a dog or a wolf would!), then move the subwoofer into that position. Now put the furniture back.

Not : Oronra nın dediği gibi oda daki eşyalar ve odanın neresinde oturduğun kritik rol oynuyor. Ben oturma pozisyonuma göre en iyi sonucu, woofer masanın altındayken aldım. Yalnız odanın başka bir tarafında otursaydım ya da odanın şekli farklı olsaydı belki woofer masanın altında iyi sonuç vermeyecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 16 Mart 2008; 14:40:42 >

• quote:

quote:

Woofer konumlandırmanın en kolay ve en çok kullanılan yollarından birini kısaca anlatayım.

Sevdiğin ve bassları yoğun olan bir şarkıyı başlatarak setin sesini yeterince aç. Sonra wooferi tam olarak oturduğun yere koy (sandalyeyi çekerek). Daha sonra dizlerinin üstüne çökerek(kulağın wooferın 10-15cm üstüne gelecek şekilde) oda içinde gezin ve en iyi bass tepkisini(en çok beğendiğin) nerede alıyorsan wooferi bulunduğu yerden(yani oturduğun yerden) kaldırıp oraya taşı.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Benden anlamadıysan birde ingilizcesini vereyim. :)

Move your subwoofer as close as you can to where you sit. If it�s a chair, move the chair aside and place the sub where the chair was. If it�s a couch, slide the couch temporarily out of the way and put the sub about where you usually sit.
    Play a DVD with lots of low-frequency effects or a CD with plenty of deep bass, the kind that really kicks your sub into motion.

Now the action. Get out the kneepads and crawl about the room in the general area where you were thinking of locating the sub. Go several yards in each direction--near the wall, out from the wall, towards a corner, away from the corner, and so on--while you listen for smooth and extended bass response.
    At some locations, the bass may seem really exaggerated and boomy. In other spots, it may almost disappear. Pick a location somewhere between these extremes. That�s it! Mark the spot (no, not like a dog or a wolf would!), then move the subwoofer into that position. Now put the furniture back.

Not : Oronra nın dediği gibi oda daki eşyalar ve odanın neresinde oturduğun kritik rol oynuyor. Ben oturma pozisyonuma göre en iyi sonucu, woofer masanın altındayken aldım. Yalnız odanın başka bir tarafında otursaydım ya da odanın şekli farklı olsaydı belki woofer masanın altında iyi sonuç vermeyecekti.

pardon bu ingilizce yazıyı sen mi yazdın yoksa alıntı mı?
    eğer sen yazdıysan tercüman fln mısn yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

quote:

quote:

Move your subwoofer as close as you can to where you sit. If it�s a chair, move the chair aside and place the sub where the chair was. If it�s a couch, slide the couch temporarily out of the way and put the sub about where you usually sit.

At some locations, the bass may seem really exaggerated and boomy. In other spots, it may almost disappear. Pick a location somewhere between these extremes. That�s it! Mark the spot (no, not like a dog or a wolf would!), then move the subwoofer into that position. Now put the furniture back.

pardon bu ingilizce yazıyı sen mi yazdın yoksa alıntı mı?
    eğer sen yazdıysan tercüman fln mısn yoksa

• Güzelll Acoustic Energy Aego M virüs gibi yayılmaya devam ediyor

BL Müzikten forum adına güzellikler bekliyorum ben hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

Güzelll Acoustic Energy Aego M virüs gibi yayılmaya devam ediyor

BL Müzikten forum adına güzellikler bekliyorum ben hala

Burada 20 tane satılmış olsa 7000 YTL eder, yani 1000 YTL kar etmişlermidir bilmem, üstelik 3-5-10 bin euroluk sistemler ve fazlasını satan bir yer burası, aego m'den başka ucuz ürünleir yok, sürümcü değiller yani. Çoğu yer bu ürünü getirmezdi bile ama sanırım müşterilerinin PC'lerine bağlayacak güzel hoparlör bulamadıklarını anlamış ve bir bakıma bir hizmet gibi bunu getiriyorlar sanki. Yani sattıkları için dua ve teşekkür ediyorum ben onlara.

Bir de forum değil mal kendini sattırıyor

• MAKİNEYİ TOPLADIM GERİYE İNTERNET VE SES SİSTEMİ KALDI SONRA ARANIZDA OLUCAM UMARIM BU ARADA İYİKİ ALTEC ALMAMIŞIM :)
  • eger yuksek seste muzuk dinliyorsan bence kapat ama dusuk seste keskin gecisleri yukselttigi icin guzel bir etki veriyor. megaworksta %80 uzerinde acinca tizler guzel oluyordu ve dengeli ses elde ediyordum ama aego %10 hatta minumum bile yeterli oluyor. bu arada bass lari halledebildinmi memnun musun? eger problem varsa ayarlar konusunda yardimci olabilirim, basta kotu olmasina ragmen suan gamer la kapi pencere titretecek kadar bass alabiliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN
    arkadaslar ses kartından crystalizer özelligini acıyomusunuz ?bana sesı degıstırıyo gıbı geldı eskıden teyplerde olan loudness özelligi gibi
  • bu arada daha önce baslar az diyordum evde yaptığım kötü kurulum yüzünden...

bugün yurtta tori amos'un söylediği enjoy the silence'ı dinlerken tuvalletteki duşakabin tir tir tirtiyordu hatta o titreşim sesi aego %80 açıkken bile duyuluyordu

daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

bu arada daha önce baslar az diyordum evde yaptığım kötü kurulum yüzünden...

bugün yurtta tori amos'un söylediği enjoy the silence'ı dinlerken tuvalletteki duşakabin tir tir tirtiyordu hatta o titreşim sesi aego %80 açıkken bile duyuluyordu

daha ne olsun

valla aego sahibi olmak bi ayrıcalık umarım bi gün benimde olacak gerçi şu anki sistemim fena değil

• almak istediğin zaman haber ver dostum bendekini uygun fiyata saarım yanlış anlaşılmasın memnun olmadığımdan değil s750 alacağım için setin ses kalitesi harika
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.