Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emre6128

almak istediğin zaman haber ver dostum bendekini uygun fiyata saarım yanlış anlaşılmasın memnun olmadığımdan değil s750 alacağım için setin ses kalitesi harika

emre ne adamsın ya:D.Niye aldın ki bu seti madem alacaksın s750.Ayrıca ne kadara satyorsun?
  • bilmiyorum ciddi alıcı çıkınca fiyatı belirlerim dostum önce film önemli değil müzikleri kaliteli şekilde dinlemek yeter dedim g500 ü satıp bunu aldım sonra filmlerde 5.1 ses formatını özledim bide 2232bw alınca surround set şart oldu ondan hem müzik performansı iyi hemde filmlerde surround ses alabileceğim bi set almaya karar verdim bu sette s750
  • kalitenin resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 12 Nisan 2008; 16:04:50 >
  • devamı

• quote:

almak istediğin zaman haber ver dostum bendekini uygun fiyata saarım yanlış anlaşılmasın memnun olmadığımdan değil s750 alacağım için setin ses kalitesi harika

Ahh be hocam keşke 1 ay önce deseydin şunu…I-Trigue alacağıma senden AE’yi alırdım… Belki de S750 ile takas ederdik…İşallah hemen alıcı bulursun, ama ürün tuzlu olunca alıcı bulmak zor gibi.
    Millet X-230 neyime yetmez diye düşünüyor çünkü…Ama kaliteden anlayan fiyata bakmaz tabii…
    Not: Sistemin de baya hoşmuş…Kaliteden anladığın belli zaten, ama resimle tescilli olmuş...Herkese böylesi nasip olsun diyelim bizde…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 13 Nisan 2008; 3:30:48 >

• amin hocam sağol seti henüz satıia çıkarmadım ys750 yi yaza doğru almayı düşünüyorum mevcut borçları kapamam lazım
  • quote:

amin hocam sağol seti henüz satıia çıkarmadım ys750 yi yaza doğru almayı düşünüyorum mevcut borçları kapamam lazım

Emre çok yanlış yapıyorsun. Aego satılır mı yaa.

Ben Aegoyu tamir edilemeyecek şekilde bozulana kadar kullanacağım mesela..
  • @emre6128 belliki s750 almadan rahat etmeyeceksin
  • ya film izlemesem veya aego m filmlerde 5+1 setler kadar zevk verse hiç satmam bana şu anda hem müzik kalitesi güzel hemde dvdleri surround şekilde izleyebileceğim bir set lazım oda s750 den başkası değil
  • arkadaşlar bu sistemi laptopta deneyen var mı?
    ben laptopta realtek hd audio mevcut sizce güzel ses verir mi yoksa creative e yönelmek mi lazım?
  • Benim Aego yine çoştu

Sanırım göğüs kafesini basla doldururken diger sesleride bu kadar dengeli verebilen başka bir 2+1 yok.

Bu parçaları mutlaka dinleyin

Clear View Ft. Jessica - Tell Me
    V Sag & Alexandra Mckay - Feather
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Benim Aego yine çoştu

Sanırım göğüs kafesini basla doldururken diger sesleride bu kadar dengeli verebilen başka bir 2+1 yok.

Bu parçaları mutlaka dinleyin

Clear View Ft. Jessica - Tell Me
    V Sag & Alexandra Mckay - Feather

Slm Oronra.

Artık Aego yu Bsplayer ve ffdshow audio decoder eklentisi ile kullanıyorum ve ffdshow ayarlarından LFE crossover açık. Bu şekilde gelen bası hiçbir şeye değişmem.

Diğer bütün eq ve efektler kapalı. Hatta ses kartının sadece driver i yüklü.

Eğer derin ve patlama efektleri abartılmış basstan ve diğer seslerin hiç değişmemesinden hoşlanıyorsan şiddetle tavsiye ederim...

Ses kartından veya diğer playerlardan yaptığım hiçbir ayar LFE nin yerini tutmuyor.

• Slm Soul

En kısa zamanda deniycem ffdshow audio decoder ı, sonuçları gen burda paylaşırım.
    Sevgiler...
  • emre6128 Aego M'ini satmadıysan almayı düşünebilirim.
  • satalı 3 hafta oldu hocam
  • kısmet
  • Arkadaşlar; iyi bir 2+1 ses sistemi ararken bu forumda Oronra ve Soultrap'ın Aego M hakkındaki yorumlarını okudum ve aradığım cihazı bulduğuma karar verdim. Ancak ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğimden bu cihazın Sony, Philips, Pioneer gibi markalara ait 600 Ytl fiyata satılıan müzik setleriyle kıyaslandığında performansı nasıldır merak ediyorum. Özellikle Oronra ve Soultrap'ın müzik zevklerinin bana uyduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşların bu konudaki yorumlarını bekliyorum. Bahsettiğim cihazları (Sony, Philips, Pioneer v.s) uzun uzadıya dinleme imkanım olmadıysada müzik performansları pek hoşuma gitmedi. Aego M almayı ciddi ciddi düşünmekteyim ancak pişman olmaktan korkuyorum. Bu cihazın Hi Fi bir sistemin yerini tutmayacağını da biliyorum. Aego M' in Mp3 yada Mp4 çalara bağlandığında performansı nasıldır ? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resen

Arkadaşlar; iyi bir 2+1 ses sistemi ararken bu forumda Oronra ve Soultrap'ın Aego M hakkındaki yorumlarını okudum ve aradığım cihazı bulduğuma karar verdim. Ancak ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğimden bu cihazın Sony, Philips, Pioneer gibi markalara ait 600 Ytl fiyata satılıan müzik setleriyle kıyaslandığında performansı nasıldır merak ediyorum. Özellikle Oronra ve Soultrap'ın müzik zevklerinin bana uyduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşların bu konudaki yorumlarını bekliyorum. Bahsettiğim cihazları (Sony, Philips, Pioneer v.s) uzun uzadıya dinleme imkanım olmadıysada müzik performansları pek hoşuma gitmedi. Aego M almayı ciddi ciddi düşünmekteyim ancak pişman olmaktan korkuyorum. Bu cihazın Hi Fi bir sistemin yerini tutmayacağını da biliyorum. Aego M' in Mp3 yada Mp4 çalara bağlandığında performansı nasıldır ? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.............

Sonuçta bu sistemin yapabilecekleri ortada. Ses frekanslarını olması gibi verdiginizde bu set coşturuyor. Bir arkadaşımda dinledim. Önce Creative ses kart ile daha sonrada On board ses kartı ile...On board ses kartı ile performansı inanılmaz düştü. Sizde PC de değil mp3-4 playerla kullanacaksınız. O halde kullanacağınız playerin bu işte etkisi çok büyük olacak. Çok kaliteli bir mp3 player ile bu sistemden çok iyi ses alınabilir. Kısaca bu sisteme ne verirseniz onu alırsınız.

Size bir örnek vereyim; Creative ZEN mp3 playerla birlikte Sennheiser CX300 mini tip kulaklık aldım. Kulaklık mp3 playerdan pahalı bu arada...Creative ile kullanıyordum ses tatmin ediyordu. Başka hiçbir cihazda denemedim bu kulaklıkları. Geçenlerde PC'nin ses kartına, (SB LıVE 5.1) baglayıp dinleme ihtiyacı doğdu ve denedim. Şimdiye kadar resmen kulaklarıma eziyet çektiriyormuşum. PC nin ses kartında verdiği performansdan sonra aleti bir daha Creative mp3 player a baglamadım... Bu da sonuçta aynı şey...

Kısaca bu sisteme ne verirseniz onu alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 13 Mayıs 2008; 15:03:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

quote:

Orjinalden alıntı: Resen

Arkadaşlar; iyi bir 2+1 ses sistemi ararken bu forumda Oronra ve Soultrap'ın Aego M hakkındaki yorumlarını okudum ve aradığım cihazı bulduğuma karar verdim. Ancak ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğimden bu cihazın Sony, Philips, Pioneer gibi markalara ait 600 Ytl fiyata satılıan müzik setleriyle kıyaslandığında performansı nasıldır merak ediyorum. Özellikle Oronra ve Soultrap'ın müzik zevklerinin bana uyduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşların bu konudaki yorumlarını bekliyorum. Bahsettiğim cihazları (Sony, Philips, Pioneer v.s) uzun uzadıya dinleme imkanım olmadıysada müzik performansları pek hoşuma gitmedi. Aego M almayı ciddi ciddi düşünmekteyim ancak pişman olmaktan korkuyorum. Bu cihazın Hi Fi bir sistemin yerini tutmayacağını da biliyorum. Aego M' in Mp3 yada Mp4 çalara bağlandığında performansı nasıldır ? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.............

Sonuçta bu sistemin yapabilecekleri ortada. Ses frekanslarını olması gibi verdiginizde bu set coşturuyor. Bir arkadaşımda dinledim. Önce Creative ses kart ile daha sonrada On board ses kartı ile...On board ses kartı ile performansı inanılmaz düştü. Sizde PC de değil mp3-4 playerla kullanacaksınız. O halde kullanacağınız playerin bu işte etkisi çok büyük olacak. Çok kaliteli bir mp3 player ile bu sistemden çok iyi ses alınabilir. Kısaca bu sisteme ne verirseniz onu alırsınız.

Size bir örnek vereyim; Creative ZEN mp3 playerla birlikte Sennheiser CX300 mini tip kulaklık aldım. Kulaklık mp3 playerdan pahalı bu arada...Creative ile kullanıyordum ses tatmin ediyordu. Başka hiçbir cihazda denemedim bu kulaklıkları. Geçenlerde PC'nin ses kartına, (SB LıVE 5.1) baglayıp dinleme ihtiyacı doğdu ve denedim. Şimdiye kadar resmen kulaklarıma eziyet çektiriyormuşum. PC nin ses kartında verdiği performansdan sonra aleti bir daha Creative mp3 player a baglamadım... Bu da sonuçta aynı şey...

Kısaca bu sisteme ne verirseniz onu alırsınız.

nasıl sb 5.1 in vereceği ses zen den iyi mi dostum bence sen öyle hissetmek istediğin için öyle gelmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

almayın bu sistemi bagımlılık yapıyor baska yerde baska sıstemlerle muzık dınleyemez hale gelıyosunuz

+1
    bencede mx5021 alın daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.