Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mp3 tavsiye istiyorsanız size 3 marka öneririm iriver, cowon ve trekstor vibez

iriver da srs wow . cowon dada bbe özelliği sayesinde kulaklıklara gayet başarılı

sakın ipodlara aldanmayın kuzenim vardı bendede zen vision m inanın müzikten soğumdum ipod u dinledikten sonra

son olarak içlerinde en yüksek ses çıkışını cowon da vardır cowon d2

bu arada bir ara aego m almaya sarmıştım yavaş yavaş a5 e doğru kaymaya karar verdim
  • chip dergisinin bir testini okumuştum. ipod touch bir numaradaydı. ikinic samsung t10, üçüncü creative zen. neden hi. cowonu iriverı, trekstoru teste dahil etmemişler.
  • ıpod touch ztn dıger ıpodlarla kıyaslanmas bıle ve bır cok kullanıcının ortak fıkrı cowondan asagı kalmadıgı yonunde hatta cowon d2 den ıpod touch a gecen tanıdıgım da var...
  • arkadaşlar bu aego m lerin manyetik koruması var mı. türkiyedeki ithalatçının sayfasına baktım, ordan da üreticinin firmasında daha fazla bilgi var demiş ve bir link vermiş. her ikisinde de manyetik koruma veya magnetically shield falan yazmıyor. bu husus çok önemli eğer bilgisayara bağlayacaksanız veye televizyonun çok yakınına hoparlörleri yerleştirecekseniz
  • Muhakkak vardır coupant, bir çok kişi monitörün yanında kullanıyor, resimlerde gördüğüm kadarıyla. Ama benim için en büyük eksisi kulaklık çıkışı olmaması.
  • valla yazmamışlar ama. kullananlar bilir gerçi, telefonu açıp kapatsın uyduya yakınlaştırsın cızırtı oluyosa manyetik koruma olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 20 Temmuz 2008; 23:37:54 >
  • en basit hoparlörlerde bile var manyetik koruma o kadar abartılacak bir özellik değil sürücü mıknatısını komple kapyalan mıknatısın manyetik alan oluşturması engelleyen ne olduğunu bilmediğim bi metal parçasından ibaret telefona falan gerek yok tüplü monitör kullanıyorsan ve eğer uyduda koruma yok ise monitörün rengi yeşilimsi bir renge döner ama aegoda mutlaka vardır
  • lcd kullanıyorsan sorun yok yani
  • Arkadaşlar genelde pop ve rock ağrlıklı müzik dinliyorum. Benim için a5 mi yoksa aego m mii daha uygun?
  • İki sistemide dinlemeden kesinlikle karar verme.

Ama dinlediğin müzikte daha fazla detay istiyorsan A5 al derim, ve bu setin en büyük artısı istediğin zaman 2.1 sisteme çevriliyor, ve bu şekilde yaparsan alacağın subwooferın kalitesiyle orantılı olarak piyasadaki birçok 2.1 sistemden daha iyi bir 2.1 sistemin olur.

Gerçi müzik Stereo dinlenir ama bende sadece filmlerde kullanmak üzere güzel subwoofer eklemeyi düşünüyorum şu an bir subwoofer bakıyorum kendime.

quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

Arkadaşlar genelde pop ve rock ağrlıklı müzik dinliyorum. Benim için a5 mi yoksa aego m mii daha uygun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

İki sistemide dinlemeden kesinlikle karar verme.

Ama dinlediğin müzikte daha fazla detay istiyorsan A5 al derim, ve bu setin en büyük artısı istediğin zaman 2.1 sisteme çevriliyor, ve bu şekilde yaparsan alacağın subwooferın kalitesiyle orantılı olarak piyasadaki birçok 2.1 sistemden daha iyi bir 2.1 sistemin olur.

Gerçi müzik Stereo dinlenir ama bende sadece filmlerde kullanmak üzere güzel subwoofer eklemeyi düşünüyorum şu an bir subwoofer bakıyorum kendime.

quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

Arkadaşlar genelde pop ve rock ağrlıklı müzik dinliyorum. Benim için a5 mi yoksa aego m mii daha uygun?

Hemen almayı düşünmüyorum zaten. Şu anda z-5500 üm var ve filmlerde harika. Müziklerdede iyi ama tabi sonuçta bir yere kadar. Z-5500 ü bilinçli bir şekilde aldım. Müzikte performasının belli bir yere kadar olduğunun farkındaydım. Ama planlarım arasında müzik dinlemek için stereo kaliteli bir hoparler sistemi alma var. Uygun bir zamanda alıcam. Dedikleriniz ışığında a5 veya aego m in birini denedikten sonra alırım gibi gözüküyor. Tabi alıcağım zamana kadar f/p olarak daha uygun bir ürün çıkmazsa

• aego m'de manyetik koruma var mı. sitesinde göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

aego m'de manyetik koruma var mı. sitesinde göremedim

Aego M de gayet başarılı bir manyetik koruma var. Hatta cep telefonu, woofer yada uyduların hemen yanında iken bile ses hiçbir şekilde etkilenmiyor.
  • Sevgili Soultrap a noldu? uzaklaştırılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Aego M de gayet başarılı bir manyetik koruma var. Hatta cep telefonu, woofer yada uyduların hemen yanında iken bile ses hiçbir şekilde etkilenmiyor.

aego m konusunda satıldığı şehirde bulunmadığım için satan yer de sadece bl müzik olduğu ve bl müziğin de kredi kartına taksit olayı olmadığı için exadan z-2300 aldım. bu ses olayına çok param gitti. hala da iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.
  • bir gün bende bu sistemi alcam
    yada jamo i300 sistemini alırım
    alıcam gün çok uzak olmazsa tabi yeni bişey çıkar mıkar o zaman başka bişey alırım
  • quote:

quote:

quote:

aego m konusunda satıldığı şehirde bulunmadığım için satan yer de sadece bl müzik olduğu ve bl müziğin de kredi kartına taksit olayı olmadığı için exadan z-2300 aldım. bu ses olayına çok param gitti. hala da iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.

@coupant
    kardeş sen A5i satıp Z2300 aldın ya,şoktayım

• quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

quote:

quote:

quote:

@coupant
    kardeş sen A5i satıp Z2300 aldın ya,şoktayım

a5 için ses kartını satmam gerekecekti. ses kartını satamayınca ona uygun z-2300'ü aldım.

• @coupant
    desene parayı ses sistemine yükledim,her neyse hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 4 Ağustos 2008; 17:06:17 >
  • saolasın, aslında aego m al daha mantıklıydı. biraz da z-5500 kullandığım zamanlarda bası dinlerken aldığım hazzı bir daha tatmak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.