bu aego min ses açıp kapama ses yükseltme tuşu nasıl bişi acaba kullanışlımı
bass seviyesi swich ile sub ın arkasından kontrol ediliyo 3 kademeli,volume de sub ın üzerinde ön tarafta yukarıdaki yukarlak şey,kullanışlımı bilemicem
quote:
Orjinalden alıntı: DLI
bu aego min ses açıp kapama ses yükseltme tuşu nasıl bişi acaba kullanışlımı
arka tarafta yer alan çevirerek kullanılan bas ayarı mevcut llogitech x 230 a benzer bişi yanii ses ayarı ise genel ses ayarı olup yukarıda kalıyor onu pek kullanılmaz zaten bu sistemi alırsan yanında multimedia klavyen olsun kullanış olayına gelince göreceli bence
bu arada bende idareten x230 logitech aldım arkadaşlar konuyu açan vatandaş benim ama umarım sizin için hayal kırıklığı olmamıştır.. ilerleyen zamanlarda bakalım ne alıcaz herkese saygılar... iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum zaten sayfaya yoksa yazacak çok şey var bu arada audioengine ile AE kardeş oldu topic te alanlara hayırlı olsun başlangıç sayfasındaki sistemlere kefilim zaten herkesin bildiği sistemler...
kısaca sistemlerin sakıncalarından bahsetmek istiyorum..
fx 6021 almayın kolonların anfiye bağlanan kısmı çok hassas bazen ses kayıplarına neden olabiliyor.... bas ta problemler var ve ayrıca orta ses isteyenler mutlaka üzerinde orta ses veren hoparlöre sahip uydusu olan 2.1 leri tercih etsinler. sistem arayışında olan arkadaşlar tavsiyem kolon anfi bağlantısını düz jak yada klips li modelerden yana kullanmalarıdır.
mx5021 kesinlikle altec in alınabilitesi en iyi 2.1 dir. sorun olarak uydularda bulunan küçük tizler daha kuvvetli dengeli olabilirdi..
bosse lara gelince onlarda iyi fiyatını haketmiyor bu yönden bence kötü
alınacak iyi sistemler AE Aego m ... klipschy pro 2 ..... audioengine 5.... olarak gözüküyor param çok diyenlerede i300 tavisye edilebilir ama ben almam
bu aego da %70-%80 lerde seste bozulmaya başlıor diye yazmışlar yorumlarda bu bozulmaların son sese çok yakın bi seviyede meydana gelmesi lazım değilmi yani ben mi yanlış düşünüyorum acaba...
Ben daha %80 lerde dinleyemedim Aego ları, olduki %80 lerde ses bozuluyor (ki ben çok çok yüklendiğim halde distorsiyona hiç girmedi Aego) zaten o ses seviyesinden odada durmak mümkün degil.
Ben Pc nin kendi ses seviyesini %50 de winamp ın ses seviyesinide %70 lerde kullanıyorum. Bu arada Aegonun ses seviyeside 3/1 durumda son derece tatminkar bir ses elde ediyorum. Olduki biraz coçtum açıyorum aegoyu 3/2 odada durulmuyo.
ısrarla sormama ragmen, laptop icin bi usb bi ses kartı onerisinde bulunan olmadı
forumdaki arkadasların bu konuda sıkıntısı var gibi
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
ısrarla sormama ragmen, laptop icin bi usb bi ses kartı onerisinde bulunan olmadı
Audigy 2 NX
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
creative sound blaster audigy 2 nx
quote:
Orjinalden alıntı: CrwErEnnN
Audigy 2 NX kesinlikle önermem ben kullanmıstım masaustu bılgısayarımda ses kalitesi diger audigy kartlara göre daha düşük bence ayrıca uzun kullanımlarda pc de donma kilitleme yapıyor usb hataları veriyor
Fırsatçı bir satıcı örneği işte, piyasada ürün yok diye elindeki ürünü satıyo hemde sıfırından pahalıya
Merhaba, forumdaki yorumları okuyunca bende bu ürünü almaya karar verdim.fakat "bl müzik" 400 dolar civarı bir fiyat verdi . 540 ytl gibi yapıyor. bu ürün bu fiyata değer mi sizce. veya alternatif 2+1 (çoğunlukla müzik ve küçük oda için ) tavsiyesi olan var mı? tşrkkürler