Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenen olursa ben AEGO larımı satıyorum,

PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları ve ikinci el bölümünde ilanım var.
  • ses kalitesi cok yüksek doğrudur ama bu paraya 2+1 cok arkadaşlar.sanki multimedya kıtlığı var ortada neden bunaltıyorsunuz kendinizi ha düştü ha düşecek.
    onlar tüketiciye muhtac biz onlara değil
  • alacakll: Kaliteli multimedia bulmak biraz zor o yüzden. Yoksa, herkes Creative veya Logitech alsa konu kapanır.
  • multimedia piyasası ekran kartı piyasasından bile sıkıntılı bir piyasadır. kaliteli olanı anlamak, anladığın zaman da ülkemizde uygun fiyata bulmak oldukça güçtür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

multimedia piyasası ekran kartı piyasasından bile sıkıntılı bir piyasadır. kaliteli olanı anlamak, anladığın zaman da ülkemizde uygun fiyata bulmak oldukça güçtür.

Yok yaw o kadar da abartma ekran kartı kadar sıkıntılı bi piyasa yok.

En iyi ekran kartını al dükkandan eve gelene kadar yenisi çıkıyo artık. Ben 1 sene önce pes ettim artık. Takip bile etmiyorum sinirlerim oynuyo.
  • hiç değilse çıkıyor. multimedia sistemler de çıksa bile ülkemize gelmiyor. ya da çok pahalı olabiliyor. millet logietch, creative gibi markalara mahkum oluyor.

aego m 350 liraydı 700 küsur olmuş. ona 700 verene kadar 900 liraya bose companion 5 alırım. mediamarkt'ta bonusa 5 taksit de yapıyorlar. ha bu 900 lira ucuzlamış hali. onu da belirteyim.

bir de şu durum var. ekran kartında test sonuçlarına bakıp bir fikir edinebilirsin. ama multimedya sistemlerde tek alternatifin kullanıcı deneyimleri. ya da imkan varsa deneyip de almak.

ben mesela z-5500'ü iyi diye aldım. ne çektiğimi ben bilirim. kullanıcı deneyimleri her zaman yol göstermeyebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

hiç değilse çıkıyor. multimedia sistemler de çıksa bile ülkemize gelmiyor. ya da çok pahalı olabiliyor. millet logietch, creative gibi markalara mahkum oluyor.

aego m 350 liraydı 700 küsur olmuş. ona 700 verene kadar 900 liraya bose companion 5 alırım. mediamarkt'ta bonusa 5 taksit de yapıyorlar. ha bu 900 lira ucuzlamış hali. onu da belirteyim.

bir de şu durum var. ekran kartında test sonuçlarına bakıp bir fikir edinebilirsin. ama multimedya sistemlerde tek alternatifin kullanıcı deneyimleri. ya da imkan varsa deneyip de almak.

ben mesela z-5500'ü iyi diye aldım. ne çektiğimi ben bilirim. kullanıcı deneyimleri her zaman yol göstermeyebiliyor.

Z5500 ü müzik dinlemek için aldıysan zaten orda hata yapmışsın. Ama sana şunu soyliyim ki companion 5 yada 3 alırsan gene hata yarsın. Tr fiyatları kabul edilemeyecek kadar yuksek. ABD fiyatları ise tahammul sınırları içinde.

AEGO companion 5 e 5 çeker ole diyim sana. İnanmak inanmamak senin bileceğin iş tabi. 900tl companion 5 e vereceğine bir çift b&w 685 almalısın. ilerde edineceğin bir amfiyle harikalar yaratırsın.

• çok güzel bir mesaj yazmışsın. sen bose companion 5'e aego m 5 çeker demişsin.

bir başka kullanıcı biliyorum. atalayplayer'dı yanılmıyorsam. o da bose companion aego m'ye 5 çeker tarzı laflar etmişti.

yani çok büyük bir belirsizlik söz konusu.

ama o derece sıkıntılı bir piyasa olmasına rağmen hangi ekran kartının performansı nedir, kim kime 5 çeker 3 aşağı 5 yukarı bellidir.

multimedia sistemlerde sıkıntı tam da bu noktada başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

alacakll: Kaliteli multimedia bulmak biraz zor o yüzden. Yoksa, herkes Creative veya Logitech alsa konu kapanır.

haklısında dostum ama önemli olan kalitesi kadar fiyatıdırda ben 700 ona verip bilmem ne markasını sımartacağıma hiç almam daha iyi her marka hakettiği para kadar kalitelidir.yanlışmıyım?
    fiyat performans cok önemli bence marka sonra gelir.yanlışda anlaşılmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alacakll

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

alacakll: Kaliteli multimedia bulmak biraz zor o yüzden. Yoksa, herkes Creative veya Logitech alsa konu kapanır.

haklısında dostum ama önemli olan kalitesi kadar fiyatıdırda ben 700 ona verip bilmem ne markasını sımartacağıma hiç almam daha iyi her marka hakettiği para kadar kalitelidir.yanlışmıyım?
    fiyat performans cok önemli bence marka sonra gelir.yanlışda anlaşılmak istemiyorum.

+1
  • Bu tartışmanın sonu yok zaten de, bana BOSE un bir tane fi-hi ürününü gösterin lütfen. BOSE hi-fi sınıfında bile sokulmazken hele..
    Ama ben size Acoustic Energy nin onlarca hi-fi ürününü gösterebilirim.

Neyse konuyu kapatıyorum, BOSE vs AE kapışmasına da girmek taraftarı degilim açıkcası.
  • Dediğim gibi, böyle belirsiz bir piyasa. Anlatmaya çalıştığım bu. Benim de niyetim kapışmak değil.
  • ankarada aego m satan magaza var mı acaba bılen var mı ?
  • Arkadaşlar, BL Müzik'e Aego M için stok durumu ve satış fiyatı ile ilgili attığım maile gelen cevap:

"Merhaba,

Ürün stoklarımızda mevcut. Liste fiyatı kdv dahil 425 USD.

Ancak şu an bu ürün kampanyada ve kampanya fiyatı nakit ödemede kdv dahil 340 USD.

Bilginize sunarım.

Yekta KILIÇ"

Yani, şu anda kampanyalı fiyatı nakit olarak yaklaşık 570 lira. Eğer almak isteyen varsa diye buraya da yazmak istedim.
  • Paylaşım için teşekkürler.

İnsanları logitech'e mahkum ediyorlardı fahiş fiyatlarla. Biraz daha ucuzlarsa doların yüksek olduğu şu günlerde tavsiye edilebilir bir sistem olacaktır yeniden.
  • kredi kartı tek çekim 360 liraya almıştım keşke satmasaydım auzen x-fi prelude 7.1 ile güzel bir ikili olmuşlardı ama artık ikiside yok
  • arkadaslar bu aego seti yurtdisindan internet araciligi ile gumruge takilmedan getirtebilir miyiz? bunun bi yolu var mi?
    10 sayfa yorumu okuyup inanilmaz gaza geldikten sonra fiyatin bu kadra yukseldigini gormek cok icime oturdu
  • Evet çok aşırı pahalı fiyatlar ya
  • valla bugune kadar hic ses sitemim olmadi sadece SENNHEISER PC131 bir kulaklik kullaniyorum. genelde 5+1 7+1 gibi sitemlere cok yer kapladigindan ve karisik kablo duzeniginden dolayi bek sicak bakmiyordum. sonra bu ses sistemlerinle asagi yukari ayni kalitede olan 2+1 bir sistem almaya niyetlendim. 4 gundur arastirma yapiyorum ve bu arastirmalarimin sonucunda acoustic energy aego m almaya karar verdim. ( bunda bu forumun etkisi buyuk oldu gerci). xi fi extreme music ses kartiyla iyi bir ikili olaagini dusunuyorum ( burdaki yorumlara bakarak) suan icin bl musik sitesinde 138 pound satis fiyati yaziyor bu kdv ekleniyormu bilen varmi acaba sisteye mail attim ama cevap donmediler :)

duzeltme : telefon ile blmuzik aradim sitedeki fiyat yanlismis pesin 340 $ kredi karti ile 375 $ imis. adamlar piyasada tutununca fiyat artirmis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtheone -- 17 Şubat 2009; 15:22:51 >
  • imtheone: Media Markt'ta 500 lira civarında Jamo i 300 satılıyor. Aklında bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.