Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni parti malların zamlı geleceği belliydi zaten ama baya fark etmiş yaw. nakiti 360YTL felandı en son
  • bence son zamanlarda bu ürünlere yönelim var diye böyle yapıyorlar. mavi hi-fi'nin zammını da bu katogoride değerlendiriyorum. bir da onlara. hadi dolar çıktı onu anladık. bir de kendin niye zam yapıyorsun

vergilendirme diyorlar. bugüne kadar vergilendirme farklı mıydı sanki?

aego m dediğin gibi 360'a kadar düşmüştü. o zaman dolar 1,25 falandı 290 doları 400 dolara çıkarmışlar. gerçekten çok ayıp yapılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 7 Ekim 2008; 16:45:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bumblebeee

Merhaba,
    forumdaki yorumları okuyunca bende bu ürünü almaya karar verdim.fakat "bl müzik" 400 dolar civarı bir fiyat verdi . 540 ytl gibi yapıyor.
    bu ürün bu fiyata değer mi sizce. veya alternatif 2+1 (çoğunlukla müzik ve küçük oda için ) tavsiyesi olan var mı?
    tşrkkürler

1-2 hafta önce gitseydiniz 350(150GBP) civarı satılıyodu.
  • 138gbp idi ve ellerinde yoktu yanılmıyorsam
  • o fiyata giriş seviyesi referans hoparlor alınır
  • Arkadaşlar son durum nedir? Bl müzik ile görüşen var mı? Eğer 500 küsür olduysa alım işlemini iptal edicem çünkü kurdaki dalganma yaklaşık 200-250 liralık farkı izah etmeye yetmez.
  • 642 ytl ne demek ya, dolar arttı tamam da bu kadar de değil yani. Resmen iki katına çıkmış fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bumblebeee

SRC Elektronikte 642 ytl :)
    http://www.srcelektronik.com/index.php?do=catalog/product&pid=784

Ben de baktım zaten dolar uçmuş gitmiş bir de $ olarak zam yapmak nerden çıktı yaw. Ya nerdeyse 2 katına çıkmış iyice abartmışlar. Bu fiyattan alcağıma gerekirse 1 sene yine beklerim valla. Bunlar forumu takip ediyo bence.

• bunu alacağınıza şunu alın da diyemiyorum.

adamlar da biliyor bunu. Türkiye'de pc'de kullanmak için kaliteli olan çok fazla alternatif yok.

resmen fırsatçılık.

MİLLETİ LOGİ'YE MAHKUM EDİYORLAR
  • bu fiyata kimse almasın isterlerse indirmesinler fiyatı keyifleri bilir
  • bence de. fiyatlar düşene kadar kimseye aego m tavsiye etmeyeceğim. fırsatçılara prim vermek istemiyorum.
  • Bende almayı kafaya koymuştum ama bu fiyata almam
  • Almayı düşünüyorduk ancak alamadık, artık düşünemeyeceğiz de...............
    Hayallerimi yıktın ZALİM!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resen -- 24 Ekim 2008; 16:55:38 >
  • şu an 720 ytl ayıp ya... orta dereceli bir pc toplanıyor bu paraya..
  • SATILIK AEGO M GİTTİGİDİYORDA İLAN NO: 13569078 İLGİLENEN ARKADAŞLAR BURADAN ANLAŞARAKTA SATABİLİRİM
  • arkadaşlar aego m i yurtdışından siparişle alamaz mıyız acaba Türkiye de fiyatlar uçmuş resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 8 Kasım 2008; 20:48:44 >
  • evet arkadaşlar aego m 710ytl civarında olmuş nasıl olduysa? yurtdışından sipariş imkanını bilen var mı?
  • bildiğin pişmanım yaaa teee 300 ytl olduğu zamanda gidip alacaktım yazık ettik neyse belki fiyatı düşer diyecem ama artık düşürmezler herhalde burdan bl ye
  • ahh o fiyatlar şimdide geçerli olsa 2.1 için herhangi bir konu açmazdım.bu ürün 280 ytl yi görmüş
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.