Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin suyunu çıkardılar fiyat olayında ne diyelim bu arada i300 çokta iyi değil bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

işin suyunu çıkardılar fiyat olayında ne diyelim bu arada i300 çokta iyi değil bilginize

Merakımdan soruyorum kardeş neyini beğenmedin desem ?
  • beyler aego-m'in center hoparlör switch'inin ters çalıştığını fark eden oldu mu içinizde?
    yani center input no iken centerdan ses çıkıyor ve wooferdan daha güçlü ses çıkıyor, yes iken is tam tersi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

işin suyunu çıkardılar fiyat olayında ne diyelim bu arada i300 çokta iyi değil bilginize

Bu söylediğin biraz ortaya atılmış boş laf gibi olmuş i300 neye göre iyi değil fiyatınamı? ses kalitesinemi? dinledinmi seti?
  • Arkadaşın görüşü beğenmemiş olabilir
  • Ben bu ses sitemini 345'e 07.02.2008'de almışım şimdi 700 Lira
  • Arkadaslar bende aego m kullananlara katıldım normalde bose fanatikligi var acoustimass 10 ve seri701 var companion 3 u dusundum ama 730 ytl ye kadar bulabildim en dusuk daha bugun aldım bl muzikten 490 liraya kampanya devam ediyodu creative elite pro ses karti ile kullanıyorum su anlık memnunum eksisi olmayan cok pozitif bi sistem
  • Amerikadan getirtilebilirmi bu meret.fiyat yönünden makul olurmu? bilgisi olan arkadaş var mı?
  • beyler istanb dayım 1 hafta önce aldım Media MArkt 'an LOGİTECH Z-2300 333 tl fiyatı memnunum adamlar sırf bass ın üzerine yoğunlaşmış daha sistemi sonuna kadar hiç açmadım çünkü yeterli oluo İnsanın yüreğini titretiyo bu ne güç !!! 200 RMS 400 WAtt peak power sıkı tutunun 333 TL :)

LOGİTECH
  • merhaba arkadaşlar forumu okudum eğer dediğiniz gibiyse çok harika bir sistem aego m benimde istediğim tam bu sistem. ses kalitesi üst düzeyde tüm sesleri duymak. fakat çok pahalı olmuş fiyatı. benim arkadaşım almanyadan geçen gün geldi getirmesini istedim fiyatını sormuş 200 euro civarındaymış fakat müsait olmadığından getiremedi. fakat ingiltere fiyatı internetten baktım 110-120 euro civarında
    ben bu sistemine sadece forumda okuyupta talip oldum. fakat çok pahalı gerçekten nasıl alalım şunu bilmiyorumki
    hı birde kaliteli müzik dinlemek için en iyi hangi ses kartını önerirsiniz. (oyun için değil) sadece kaliteli müzik dinlemek için hangi ses kartını önerirsiniz
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • ASLINDA sorduğun soruları bende merak ediyorum ama bu konu can çekişiyor gibi pek sık işlemiyor sanırım
  • doğru söylüyorsun dostum pek gelen giden yok foruma.
    bu arada bl müziğe mail attım fiyatını pek fazla düşüremiyorlarmış.şu anda kampanyalı fiyatı 288 dolar +kdv yaklaşık 510 tl yapıyor kredi kartına 9 veya 12 ay taksit yapıyorlar fakat 570 tl ye geliyor fiyatı. ne yapacağız bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo6223

merhaba arkadaşlar forumu okudum eğer dediğiniz gibiyse çok harika bir sistem aego m benimde istediğim tam bu sistem. ses kalitesi üst düzeyde tüm sesleri duymak. fakat çok pahalı olmuş fiyatı. benim arkadaşım almanyadan geçen gün geldi getirmesini istedim fiyatını sormuş 200 euro civarındaymış fakat müsait olmadığından getiremedi. fakat ingiltere fiyatı internetten baktım 110-120 euro civarında
    ben bu sistemine sadece forumda okuyupta talip oldum. fakat çok pahalı gerçekten nasıl alalım şunu bilmiyorumki
    hı birde kaliteli müzik dinlemek için en iyi hangi ses kartını önerirsiniz. (oyun için değil) sadece kaliteli müzik dinlemek için hangi ses kartını önerirsiniz
    yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AudioPhile%20192

• tek çekim 360 TL ye aldığımı hatırlıyorum 510 tl çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 14 Kasım 2009; 13:40:47 >
  • evet dostum gerçekten pahalı düşmesini bekleyeceğiz ne yapalım.
    coupant kardeşim sanada teşekkür ederim ses kartı için ayrıca sen kullandınmı bu ses kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo6223

evet dostum gerçekten pahalı düşmesini bekleyeceğiz ne yapalım.
    coupant kardeşim sanada teşekkür ederim ses kartı için ayrıca sen kullandınmı bu ses kartını.

kullanmak nasip olmadı. ama müzik için genelde bu markayı öneriyorlar..
  • birde bu var bende zamanında biraz araştırmıştım
    http://www.akalinmuzik.com.tr/content.php?id=450
  • tekrar merhaba arkadaşlar coupant ve dlı kardeşlerim size teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. bakalım, öncelikle aego m yi alalım da sonra ses kartına bakalım.
  • daha ucuza bulabilen varmı arkadaşlar veya tavsiye edeceğiniz buna denk bir ürün ??
  • taa konu ilk açıldığında almaya karar veripte hala alamayanlardanım mali şartlar yüzünden nasıl fiyatları hala uygun mu ya
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.