Bildirim
Active Desktop Recovery Sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sistemi geri yüklemeyi deneyebilirsin -
Active Desktop'ı kapatmayı denediniz mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: KaraCahill
Merhaba, Dün Gece Bilgisayarım kendiliğinden kapandı, yeniden açtığımda masaüstündeki resim kaybolmuş ve beyaz ekran üzerinde ACTİVE DESKTOP RECOVERY yazısı vardı, bu yazının altında durumu düzeltmek için verilen tarifi uyguladım ama birşey değişmedi, Lütfen Yardımcı olunuz.. Teşekkürler
başlat/çalıştır/gpedit.msc yaz enter açılan gurup ilkesinden alttaki yönetim şablonlarına tıkla sonra masa üstüne tıkla active desktopa tıkla sagda açılan menüden active desktop duvar kagıdına çift tıkla devre dışı solundaki tiki işaretle -
eyw sagolasın -
Şimdi masaüstünde sağ tuş yapın. Özelliklere girin bir şey çıktıktan sonra üstte temaların yanında masaüstü var ona tıklayın. Masaüstünü Özelleştire girin yukarda Web yazan bir yer var oraya tıklayın ve orda hangi kutu varsa boş bırakın eğer orda işaretli kutu yoksa işe yaramaz bu yol ama orda işaretli bir kutu varsa sorun ordan kaynaklanıyordur active desktop öğesi hata yaptırabiliyor -
%100 eminim söleyim hata ordan kaynaklanabilir -
BİLGİSAYARIMDA BU SORUN VAR ANCAK FARE SAĞ TIKLAMIYO VE BAŞLAT NENÜSÜNEDE GİREMİYORUM NE YAPMAM LAZIM ACİLEN BİR ŞEY ÖNERİR MİSİNİZ LÜTFEEN
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- packard bell bios tuşu
- network stack nedir
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- ekran kaydı alma
- video boyutu küçültme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- 0xc00007b hatası
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X