Şimdi Ara

Active Desktop Recovery Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Dün Gece Bilgisayarım kendiliğinden kapandı, yeniden açtığımda masaüstündeki resim kaybolmuş ve beyaz ekran üzerinde ACTİVE DESKTOP RECOVERY yazısı vardı, bu yazının altında durumu düzeltmek için verilen tarifi uyguladım ama birşey değişmedi, Lütfen Yardımcı olunuz.. Teşekkürler

• sistemi geri yüklemeyi deneyebilirsin
  • Active Desktop'ı kapatmayı denediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraCahill

Merhaba, Dün Gece Bilgisayarım kendiliğinden kapandı, yeniden açtığımda masaüstündeki resim kaybolmuş ve beyaz ekran üzerinde ACTİVE DESKTOP RECOVERY yazısı vardı, bu yazının altında durumu düzeltmek için verilen tarifi uyguladım ama birşey değişmedi, Lütfen Yardımcı olunuz.. Teşekkürler

başlat/çalıştır/gpedit.msc yaz enter açılan gurup ilkesinden alttaki yönetim şablonlarına tıkla sonra masa üstüne tıkla active desktopa tıkla sagda açılan menüden active desktop duvar kagıdına çift tıkla devre dışı solundaki tiki işaretle
  • eyw sagolasın
  • Şimdi masaüstünde sağ tuş yapın. Özelliklere girin bir şey çıktıktan sonra üstte temaların yanında masaüstü var ona tıklayın. Masaüstünü Özelleştire girin yukarda Web yazan bir yer var oraya tıklayın ve orda hangi kutu varsa boş bırakın eğer orda işaretli kutu yoksa işe yaramaz bu yol ama orda işaretli bir kutu varsa sorun ordan kaynaklanıyordur active desktop öğesi hata yaptırabiliyor
  • %100 eminim söleyim hata ordan kaynaklanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BİLGİSAYARIMDA BU SORUN VAR ANCAK FARE SAĞ TIKLAMIYO VE BAŞLAT NENÜSÜNEDE GİREMİYORUM NE YAPMAM LAZIM ACİLEN BİR ŞEY ÖNERİR MİSİNİZ LÜTFEEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.