Şimdi Ara

Active mi ? N8 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini tercih edeyim ikisini fiyatı hemen hemen aynı 520 tl 500 civarında değişiyor

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3252&idPhone2=3998

2 si arasında kaldım n8 kamera çok iyi activede kamera yok fakat çok dayanıklı

tekinin ekranı 3.5 tekide 3.0

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_8181

hangisini tercih edeyim ikisini fiyatı hemen hemen aynı 520 tl 500 civarında değişiyor

activede kamera yok derken hocam ??? cihazda 720p video kaydı bile mevcut

Activenin dayanıklılığa N8 kesinlikle ulaşamaz hatta mahallesinden bile geçemez .Ayrıca biri android biri symbian

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

hangisini tercih edeyim ikisini fiyatı hemen hemen aynı 520 tl 500 civarında değişiyor

activede kamera yok derken hocam ??? cihazda 720p video kaydı bile mevcut

Activenin dayanıklılığa N8 kesinlikle ulaşamaz hatta mahallesinden bile geçemez .Ayrıca biri android biri symbian

720 kaliteli bir 720 değil , android symbian gelince 4.0 kaldırmaz gibime geliyor o cihaz programlarla pek uğraştığım yok konuşma resim vs vs
    şuan arc var kardeşime vereceğim.. yeni simbiyana baktım gayet iyi gözüküyor cwf gibi vs baya düzeltilmiş.. 2 sinin çok can alıcı noktaları var

• yeni symbian belle sistemi geldi android çakması bi sistem android kadar uygulama oyun yok pişman olursun benden demesi nette videoları açamaz n8 sistem çok yavaş sadece kamera ve 1080i video çekiceksen tamam derim ama Android sistemli bi cihazla Symbian S^3 serisi cihazları karşılaştırma derim android Ağır basar yazılımsal olarak
  • quote:

active al tepe tepe kullan

• Android olması ve işlemcisi dışında Active'in N8'e karşı bir üstünlüğü yok. Ekran çözünürlüğü standartların altında, N8'in çözünürlüğü daha yüksek ayrıca ekranı da AMOLED yapıda. Kameraya gelirsek N8'in tırnağı olamaz. Bunların yanında USB OTG ve HDMI çıkışı bulundurmasi. Üstün GPS-navigasyon performansı. Şayet telefonda sürekli olarak oyun oynayan ve internete sıkça giren biriyseniz Xpr. Active daha doğru bir tercih olacaktır. Fakat sunu da belirteyim. Dokunmatik cihaz alıyorsunuz. Dokunmatik bir cihaz için 3 inc boyutunda bir ekran aşırı derecede küçüktür. Bu yüzden Xperia Active hakkında bir kez daha sağlıklı düşünmekte fayda var. Bu kadar küçük bir ekran kullanımı etkiler. Dokunmatik bir cihaz için 3.2 inçten aşağısi tercih edilmemelidir. 3.5-4.3 arası gerek mobilite gerekse boyut acısından yeterlidir.

• Bence n8 tamam avtive in işletim sistemi daha yeni ve zengin olabilir ama symbian in n8 versiyonu bence ğişman edecek kadar kötü değil ki belle geldi güncellemeden sonra daha iyi hale gelir.bunun dışında ekran büyüklüğü kesinlikle en büyük etkenlerden biri 3" ile 3.5 " arasında benim için dağlar kadar fark var ve bir hafta kadar kullandığım n8 benim gördüğüm en iyi kameralı telefondu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük bir ihtimal n8 alacağım herhalde gps sık kullanıyorum.. activin 3 inç ekraniyla eziyete dönüşür büyük bir ihtimal.. yalnız aktive ile havuza girmek güzel olurdu , :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

büyük bir ihtimal n8 alacağım herhalde gps sık kullanıyorum.. activin 3 inç ekraniyla eziyete dönüşür büyük bir ihtimal.. yalnız aktive ile havuza girmek güzel olurdu , :D

GPS'i sık kullanıyorsan o zaman tercihini kesinlikle N8'den yana kullan. Nokia cihazlarının GPS-navigasyon performansı konusundaki üstünlüğü hiçbir markada yok. Ayrıca şarjı daha uzun gidiyor. Şarjı su gibi içmez.
  • n8 derim ben de... Satarken de daha az sıkıntı yaşarsın...
  • Kaliteye bak derim

Xperia Active suda bile nasıl çalışıyor youtube da videoları izle.

Sanki çok ağım sahım üstünlüğü var n8 in
  • N8 alıpta Verem Olacağına :) Active al Rahatla çakıyon Romu Hop Sistem değişiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.