Şimdi Ara

Active Virus Shield v1.0 mutlaka denemelisiniz.Kaspersky Laboratuarları tarafından desteklenmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Active Virus Shield ,Yüksek etkili bir Antivirus korumasıdır.
    Özellikle Dizüstü bilgisayarlarda en iyi şekilde kullanılan Active Virus Shield, laptop sahiplerine avantaj sunar. Bu güzel yazılım, İntel Centrino mobil teknolojisini temel alan ve her türlü yüksek teknolojiyi destekleyen İntel işlemcili laptop’larda en iyi sonucu alabilmek için özel dizayn edilmiştir.

Bilgisayarı kasmadan çalışan Active Virus Shield , virüs taraması yaparken, diğer uygulama veya çalışmalarınızı yavaşlatmaz

Gerçek zamanlı dosya koruması özelligi ile bütün bireysel dosyalarda, katalog’larda ve diskler’de bütün zararlılar için tarama yapar. Active Virus Shield , işletim sisteminin kritik alanlarında işlem yaparken sistem dosyalarınıza zarar vermemeye odaklanır ve sizi sıkıntıya sokmaz.

Active Virus Shield , hızlı bir tarama yapabilmenizi sağlamak için sadece yeni ve yeri değiştirilen dosyalarınızı inceler ve onları takip altında tutar.

Active Virus Shield programı ile mail alışverişinizde güven altındadır.
    En çok gelen e.posta SMTP protokolünü ( POP3, IMAP veya NNTP) denetler.

Virüslerin veya diğer zararlıların e.posta veritabanlarında daha rahat hareket edebildiği düşünülerek bir bekçi gibi giden ve gelen postalarınızı denetler.

Saatte bir otomatik olarak yapılan güncelleştirmeler sayesinde sizi en güncel ve en yeni virüslerden bile korumaya hazırdır. Güncelleştirmeler sık aralıklarla ve küçük boyutlu dosyalar halinde (Genellikle 10 Kbs veya daha az) yapılır.

Active Virus Shield v1.0 mutlaka denemelisiniz.Kaspersky Laboratuarları tarafından desteklenmiştir.

Bu antivirüs programı, kendi alanında lider olan AOL firması tarafından üretilmiştir. Ayrıca program dünyanın en büyük antivirüs üreticisi olan Kaspersky Laboratuarları tarafından desteklenmiş ve güç katılmıştır. programın arayüzünün kasperksy antivirüs programı ile benzer olmasının sebebi de budur.

ÖNEMLİ NOT :
    Download sayfasında karşınıza çıkacak pencereye geçerli bir mail adresinizi giriniz. Bu mail adresinize bir activasyon kodu gönderilecektir. Programın kurulumu sırasında veya daha sonra bu aktivasyon kodunu girerek programınızı kayıt edebilir ve problemsiz kullanabilirsiniz.

İNDİR:http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

NOT:Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venividivici_md -- 5 Ekim 2006; 17:07:17 >

• teşekkürler paylaşım için
  • Güzel Paylaşım!!!
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • paylaşım için sağol, denemeden en iyiyi bulamayız değil mi...
  • Teşekkürler.
  • teşekkürler deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su anda denemeye basladim Yani dun kurdum. Gayet iyi oldugunu gordum. En azindan rar arsivlerinin icindeki virusleri bile buluyor. Daha once kullandigim hicbir program bulamamisti bunun bulduklarini.(Panda,Norton,AntiVir,NOD32). Ve kasmiyor ama tam sistem taramasi bende 13 saat surdu.
    ilk oldugu icin mi yoksa yanlis birsey mi yaptim bilmiyorum.
    herseye ragmen artik antivirus olarak bunu kullanicam.

• Paylaşımın için sağol... Arayüzü Kasperskye benziyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

ama tam sistem taramasi bende 13 saat surdu.

• Teşekkürler, deneyelim bakalım.
  • Teşekkürler Paylaşım İçin

quote:

Orjinalden alıntı: Cleatur

quote:

Ohara

• ustad bir sorum olacak.
    evdeki bilgisayarda 3 kullanıcı tanımlı
    kurduğum kullanıcıda sorunsuz bir şekilde çalışmakta fakat diğer iki kullanıcı
    açtığında program o sayfalarda geçersiz key diye mesaj vermekte ve çalışmamakta.
    bununla ilgili yardımcı olabilirmisin acaba. tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bigga

Teşekkürler Paylaşım İçin

quote:

Orjinalden alıntı: Cleatur

quote:

Ohara

HDD si çok büyük arkadaşın sanırım. Bende 4 saat sürüodu 60 gb(kas 6.0)

Şu programı bi deniyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 21 Aralık 2006; 12:25:57 >

• Yarım saattir aktivasyon maili gelmedi
  • konu hortlamisken yazayim. virus bulma konusunda oldukca basarili olabilir ama program cok kasiyo. kurduktan sonra dayanamadim geri sildim. her ne yapsam kontrol ediyo. cok yavasliyo bilgisayar. bunu kullanmak yerine nod32 kullanirim. yakalayamadigi viruslere de katlanirim. olmadi 1-2 saat format atarim ama bilgisayar kullanma zevkimin icine etmem. benim bilgisayarin ozellikleri yetersiz oldugu icin boyle bi problemle karsilasmis olabilirim ama yine de hissedilir derecede yavaslatan anti-virus kullanmak bana cok sacma geliyo. bu arada sistem centrino 1.6ghz 512mb ram...

• freeware mi bu kimse belirtmemiş???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

freeware mi bu kimse belirtmemiş???

evet free kardes...
  • quote:

quote:

evet free kardes...

sağol

• quote:

quote:

quote:

evet free kardes...

sağol

onemli degil. mail adresini veriyorsun sana bi aktivasyon kodu gonderiyolar. onunla programi aktiflestiriyorsun. ama ucretsiz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.