Bildirim
ad.e-kolay.net sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senden kaynaklı birşeydir -
Ayni durum chip online sitesine girerkende oluyor ve bir dakikadan fazla bekletiyor baska sitelerde sorun yok format aticam az kaldi cok sacma bi durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var, işyerindeki bilgisayarda sorun yok ama evde sıkıtı var.
Sebebini bilen var mıdır? -
Aynı sorun bende de var, hurriyet gazetesi ve donanımhaberde yapıyor sadece, bayağı araştırdım, çözüm bulan yok henüz, sanırım sorun ad.e-kolay.net reklam sitesinden kaynaklı... -
Host dosyasına
198.162.2.1yani modeme giriş adresini girin boşluk bırakıp ad.e-kolay.net yazın.
Değişen birşey olmadı...Teşekkürler... -
127.0.0.1 yaz 192.168.2.1 yazma.
Buda olmaz ise sorun sitede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YäV HεHε -- 26 Haziran 2013; 1:24:06 >
Evet hurriyetin sitesindede yapiyor acaba uydunet net kullaniyorum bundan dolayi olabilir mi?
Değişen hiçbirşey yok, bu soruna nasıl çözüm bulamazlar hayret yani!!!... -
Aynı sorun bende de var goggle a yazdım burası çıktı yine ne yapsak ki -
O siteyi modemden engelleyin...
Sorunu yasayan arkadaslar uydunet mi yoksa ttnetmi kullaniyorsunuz belirtirseniz sevinirim ben modemden engeleyemedim cunki modemin ayarlar menusunde engellemyi aktif edemedim bi turlu **** kullandim bu seferde ad.e-kolay.net kismi hic gecmiyor orda kaliyor coktan format aticam fakat bunu bir virus oldugunu dusunmuyorum
Aynı sorun bende de var. Çıldırtacak hurriyet ile donanuımhaber girişleri. Çok ağırlaştırıyor. -
Bu mesajı işyerinden yazıyorum ve burada hiçbir sıkıntı yok. Evde TTNET kullanıyorum. Evde antik.eksisozluk.com ve buraya bağlanırken çok çok uzun bekleme süreleri yaşıyorum. "Hosts" dosyası, ad-blocker, vs. denedim. Hiçbiri işe yaramıyor. Genelde Firefox kullanıyorum ama diğer bütün tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorum.
Bunun çözümü format olmamalı :) -
bugün ad.e-kolay.net bekleniyor demeden sitelere giriş yapabiliyorum sonuç olarak kendiliğinden düzeldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X