Şimdi Ara

AD/HS-44 vs cx 300 ,ep630 benzeri karşılaştırma yapan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumda kullanmak üzere ad-44 hs-44 kulaklık seti aldım (hani şu 5700larda kutudan çıkan)
    merak ettiğim bu kulaklık elinde olup da cx300 yada creative ep630 gibi kulaklıklarla karşılaştıran var mı
    yani bu kulaklık performans olarak çokmu geride öyleyse ben de yeni bir kulak içi almayı düşünüyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux003 -- 26 Mayıs 2008; 18:19:43 >

• Cx300 kullanıyorum 1,5 senedir.
    Kullanmış olduğum hemen hemen her telde onu kullandım, asla orijinal kulaklıklarına dokunmadım tellerin.
    Cx300 öneririm yani. Ama tam performans istiyorsanız da

Creative Zen Aurvana In Ear adlı kulaklığı tek geçerim. Bunu da bizzat denemiş biri olarak söyleyim...

AD/HS-44 vs cx 300 ,ep630 benzeri karşılaştırma yapan

http://ozfurkanbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=E220-1000176

Fiyatı biraz tuzludur ama fiyatıne kesinlikle değer bir kulaklıktır.

• EP-630 modeline göre ses kalitesi nasıl peki?
  • Şöyle söyleyim,
    Hpm70 ve cx300 arasındaki ilişki gibi.
  • En iyisi ben bir müddet daha EP-630 ile devam edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 26 Mayıs 2008; 18:29:44 >
  • yorumlarınız için teşekkürler.
    ama asıl sorun bu set zaten in-ear kulaklıkla geliyor ve öyle beni şaşırtacak bir fark yoksa bozulana kadar bununla devam edeyim diyorum.
    anlatmak istediğim 70-80 ytl vermeye değecek beni hakikaten farklıymış dedirtecek bir fark var mı bu nedenle ikisini de aynı koşullarda denemiş veya deneyebilecek bir arkadaşın yorumlarını da bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux003 -- 27 Mayıs 2008; 16:27:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.