Şimdi Ara

Ad jungle itemi ve ferale buff gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere en son tank junglerlara buff gelmişti.Bu buffla birlikte tanklar full hp ile seri bir şekilde jungle döner oldu.

Mesela ad jungle oynuyorsunuz ad jung itemi aldiniz karşınizdaki tank seninle eşit surede full hp jungle dönüyor tamam ne var bunda diyeceksiniz ama sizin siZin o tank sizden iyi iş yapiyor teamfightlarda adcye atladiginiz an kafaniza stun yiyip oluyorsunuz ama adcye bir tank atladiginda natlius amumu vb hem hasar verebiliyor hemde ölmuyor adc kacip fight disina cikmak zorunda kaliyor kalirsada ölüyor zaten

Atıyorum farmer jungle aldiniz xin rengar v.b feral ciktiniz seri jung dönuyorsunuz hatta karsinizdaki tanktan hizli donuyorsunuz ama oda ne gang atamiyorsunuz.Gang atsaniz ferali kasamiyorsunuz başarili gangde 1 stack çok etkisiz kaliyor.Karşidaki tank ganglerle teror estirirken dakika 20de 40 farmla ortada rahat dolaşirken buna rağmen ölmüyorken siz ona farm farki atmaniza rağmen çiktiği hp jung+tank itemi ile hasar veremiyorsunuz ustune ustluk oyunda olmezsen oldurursun mantiği olduğu icin dayak yiyiyorsunuz.Bir seçim yapiyorsunuz feral alip kasmak yada ferali oylesine alip gang atmak.

açikca soylemek gerekirse oyunu s2den beri oynuyorum.s2nin sonunda 30lvl değildim oyunuda pek oynamiyordum jungle shaco warwick cok gucluydu ama hemende ölüyorlardi buna rağmen rito nerf yerine direk madreds bloodrazoru yok ederek attack speedden guc alan junglerlara son verdi.S3 en iyi jungle zamaniydi assassin karakterlerin bolca jungle oynandiği zamandi.Tanklarinda gucu yerindeydi tank junglerlarda assasin junglerlarda fighter jubglerlarda gucluydu S3un sonlarina doğru ad jungle itemine 3-4 kere nerf atildi.S4e geçtiğimizde jungle assassin mantiği devam ediyordu sonra turnuvalarda tank jungle alinmaya başlandı herkes tank junglea abanmaya basladi sonra tank junglea buff geldi ama solo qde oyuncular tank jungledan sıkılmışti gerçektende sıkıcı bir olaydi sonra off tank junglerlara yonelildi sirf junglei support gibi bir rol yapmamak için kisacasi oyuncular ritoyu bozguna uğratmisti amaçlari buydu ritonun.Feral ise rengar xin master gibi farmerlari jungleda canlandirmak için cikarilip nerflendi.

özet:Feral ve ad jung itemine buff gerekli veya tank jungle itemi nerflenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Ağustos 2014; 14:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geliyor okudum geldim cikiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende okumadım ve cikiyorum
  • tank jungle itemi nerf yememeli ama ff ile lizard buff lazim lizard 50ad verse ff de ad si 25 e ciksa iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralarda bu paragrafı okuyacak insan cok az
  • okuyamadım kardeş durumumuz yoktu
  • hepsini okudum. o eşyalar biraz dengesiz. ufak bir buff gerçekten lazım ama buff birazcık fazla kaçarsa aşırı op olur.ayrıca master yi redle gank atarsa gayet de damage çıkartıyor SotAG çıkmış amumuyu da rahatça kesiyor.zaten 6-9 arası damage'ı baya yüksek late game'e kill ve ff stack açısından rahatça kasılmış bi şekilde giriyosunuz tflere de bir kata edasıyla bekleyerek gireraeniz herkesi tekleyip çıkarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ff ilk hali gelmeli suan cop otesi

• Feral'e gelebilir de. Diğer jungle itemleri çok da buff istemiyor.
  • Feral son nerften sonra iyice gözden düştü.ama ad orman esyasina biraz buff lazım ,ayrıca Riot tank Jungle istiyor. Takima destek çıkacak sekilde. SoloQ da tank çıksan, takımına guvenmekten başka çaren yok ne yazikki.

• Bence şuan gayet dengeliler

• Ad jungle itemi ile 5 sanugede camp kesiyorsan tankla 10 saniyede kesersin latede. + ad jungle itemi 40 true danage vururken tank jungle itemi vurmuyor. Ad jungle itemine nerf gelmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

Ad jungle itemi ile 5 sanugede camp kesiyorsan tankla 10 saniyede kesersin latede. + ad jungle itemi 40 true danage vururken tank jungle itemi vurmuyor. Ad jungle itemine nerf gelmeli

dont feed the troll

• quote:

Orijinalden alıntı: letalojan

Feral son nerften sonra iyice gözden düştü.ama ad orman esyasina biraz buff lazım ,ayrıca Riot tank Jungle istiyor. Takima destek çıkacak sekilde. SoloQ da tank çıksan, takımına guvenmekten başka çaren yok ne yazikki.

Bende bunu anlatmaya çalıştım jungleı support gibi bir rol yapmaya çalışıyorlar.Support adc korusun tanklmasın, jungle takımı tanklasın cc olsun diyorlar ama oyuncular bunu uygulamıyorlar sebebi tank jungleın gerçekten sıkıcı olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Ağustos 2014; 16:14:13 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Aynen. LCS de belki bu görüntüyü sergiliyorlar lakin birbirine alışkın 5 kişi , sesli konuşma , onlarca yüzlerce maç. Bunları SoloQ da yapamazsiniz. Carry Jungle dedigimiz olay inkar edilemez. Tank kasildiginda tamamen takıma bağlı olur Jungle. Tartışmaya gayet açık cidden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

Ad jungle itemi ile 5 sanugede camp kesiyorsan tankla 10 saniyede kesersin latede. + ad jungle itemi 40 true danage vururken tank jungle itemi vurmuyor. Ad jungle itemine nerf gelmeli

dont feed the troll

Evet o yuzden lcsde elise lee sin evelyn gibi assasinler aliniyor. Jatvana bile ad jungle itemi cikiliyor su an acaba neden ?

• AD Jungle itemi icin 50 ad gerçekten fena olmazdı. FF kullanmadım daha hiç
  • feral a buff gelirse ban rate 1. sırada master yi olur. Bence yi gibi bir sağ tık şampiyonu ban rate de birinci olmamalı.

Ban rate lere bakarsanız yüksek ban rate e sahip şampiyonlar hep tfnin değiştirecek skill sete sahip şampiyonlar(leona, braum, morgana, yasuo). Olması gereken bu

Feral a kasmayı kolaylaştıracak bir buff gelebilir. Örneğin stackini 25e indirip kill ve asistten 2 stack gelmesi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 26 Ağustos 2014; 18:31:46 >
  • FF ye buff istiyoruz !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.