Şimdi Ara

Adalet 4. dönem tekrarı hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AÖF Adalet okuyorum 4. dönem sınavlarına girmedim şimdi tekrar sınavlara giricem.

Bir arkadaş ''sen ekimde değil yılın ikinci yarıyılında kayıt olacaksın bende de öyle oldu'' dedi. Mantıksız geldi bu biraz bana ikinci sınıf ikinci dönem sınavları için sonraki kayıtı beklemem lazım mı yoksa bu sınava girebilir miyim?

Teşekkürler.

• Tek rakamlı dönemler güz dönemi, çift rakamlı dönemler bahar dönemi olduğu için bahar dönemi kayıt yenilemesini beklemeniz gerekli. Bunun nedeni güz dönemi dersleri ile bahar dönemi derslerinin birbirinden tamamen farklı olmasıdır.

Bu arada güz döneminden kalan dersiniz yoktur umarım.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Konu hakkında bilgisi olan yok mu? 2. sınıf 2. dönem tekrarı için bu dönem kayıt olamaz mıyım?
  • aöf büroyla görüşün ,en iyi bilgiyi onlar verir
  • güz dönemindeki dersleri güz, bahar dönemindekileri bahar alırsın.
    güz dönminde hiç bir dersin yoksa, ücreti yatırırsan askeliği erteler. yatırmazsan eğitimde sıkıntı olmaz, 2 dönem kaldığın derleri alırsın ama askerlik ertelenmez. bahar dönemdeki dersleri, güz döneminde alamazsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 25 Eylül 2015; 22:00:14 >
  • hocam siz bu konuda bilgilisiniz sanırım. ben muafiyet için transkript götürdüm, dersler ingilizce, ders adları türkçe yazsın dedi. okulum başka şehirde, son güne yetiştiremeyeceğim.
    yok mu bu işin bir çıkar yolu?
  • muafiyet her dönem başı var. almadığın yada aldığın ama cc altında olan her ders için muaf yapılabilir.

2. dönem muafiyet başavurusu yapabilirsin. birinci dönemki muaf olunabilecek derslerden cc altı alırsan onuda muaf yaptırabilirsin.

cc üstü geçersen muafiyet olmaz. o da çok kolay zaten. 1. dönemdekileri kesin geçersin.

geçemezsen tüm muafiyet derslerinden muaf başvurusu yaparsın.

@crazyslamdunker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 30 Eylül 2015; 17:36:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap için sağolun hocam. Muaf olduğum derslerin hepsini CC ile mi geçmiş görüneceğim?
  • hayır. muaf dersler ortalamaya katılmaz ve harf notu verilmez. not yerine MU yazar

@crazyslamdunker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 30 Eylül 2015; 19:22:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.