Şimdi Ara

Adalet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görmek için beklenen nedir sordun mu kendine hayallerin nedir mesala beklentin nedir amaç ne farzet her şey yolunda ve hayallerin oldu yenileri gelir mi yoksa yetinir misin olanla .Zaten fakirlik yoktur eşitsizlik vardır dememişmiydi şair .Eşitlik olsaydı hayaller olurmuydu ki veya fakirlik, çocuğuna ekmek ,giyecek bir oyuncak alamayan babanın acizliği olmalımıydı peki ve bunların hepsini düşündüğünde adalet göreceli bir kavramdan ibaret gibi geliyor peki sen adaletlimisin ?

• Sizi anlamamak ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen bende neden se çok kafamı kurcalıyor
  • Adalet bile değişir kişiden kişiye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Adalet bile değişir kişiden kişiye göre

Adalet nedense tek bir olgu üzerinden lanse ediliyor en çok kavram kargaşası bundan dolayı yaşıyorum bence kabulenmek gerekir adalet kime göre mantığını yada teke indirgemek gerekir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.namalir

quote:

Adalet nedense tek bir olgu üzerinden lanse ediliyor en çok kavram kargaşası bundan dolayı yaşıyorum bence kabulenmek gerekir adalet kime göre mantığını yada teke indirgemek gerekir diye düşünüyorum

Topluma göre sözde..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k.namalir

quote:

Topluma göre sözde..

Yada en temele inip toplum kelimesinde ki gizli özneyi öğretmeli fiilen yaşamalıyız ben sağlık personeliyim eski çalıştığım hastanede SSK lı gelen bir hastaya davranışla özel hastaya davranışı gördüğümde verdiğim tepkiye aldığım tepki bile toplum olmak nedir diye sorgulatıyorken galiba yersiz bir konu oldu ne yapsak değişmeyecek bir yara gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.