Bildirim
Adaletmi bu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adelet adelet adelet ciuv ciuv ciuv ciuv.
Şaka bi yana maalesef öyle😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hiçbir temeli yok 6 yılda bitirip gelcem diyor böyle eli cebınde mezun mu ediyorlar biz bunlaramı emanet olcaz
Merak etme en fazla pratisyen olur tusu kazanabileceğini sanmıyorum o kadar rahat geçiriyorlarsa
bulgaristandaki bir okulun ilk 500de olacağını sanmıyorum urap 500 dışındaki okullarda tıp okuyabilmesi için 40 bine girmesi lazım. denkliği biraz zor alır...
bulgaristanda parayı ver diplomayı al gibi bir durum var. dünyanın en rüşvetçi ve paracı insanları bulgarlar.
arkadaşın bitirse bile denklik durumunda illa sınava giriyor büyük ihtimalle geçemez,beceremez.
annemin bi tanıdığı rusyada diş hekimliği okumuştu şimdi spor salonu açmış mesleğini yapamıyor.
mesele bizim dershanede 30-40 net yapanlar vardı zar zor 50 nete çıktılar paralı psikolojiye gittiler KPSSde iyi puan alma ihtimalleri yok. kpssnin de özeli yok ki babaları para verip işe yerleştirsin. -
Aynen katılıyorum
Denklik alabilmesi burda sınava girmesi gerekiyor. Sınavı geçemezse hiçbir işe yaramaz diploması.
Onlar gene iyiymiş dostum.Burda okuyup da YÖS denen saçmalıkla beleş beleş en kral yerlerde okuyanlar var,onun dışında Kıbrıslılar da beleşten okuyor.Maalesef adalet yok burda 😭
Kadavra gormeden mezun oluyorlar kafaya takmayin en fazla rehber olup turkleri gezdirir bulgaristan'da. Bu arada yurtdisinda en mantikli is discilik okuyup, dis klinigi acmak. Tip'a gidip rehber olmak yerine dedigimi yapin.
ee adam neden para kazaniyor kardesim bunun icin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X