Şimdi Ara

Adam Dövme Cezasında Şok Fiyat Sadece 2200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdur'da 1 kişi alkollü mekandan çıktıktan sonra sarhoş birkaç kişi tarafından saldırıya uğruyor, 12 saat yoğun bakımda kalıyor. Saldırıya uğrayan kişi kimseyle tartışması olmadığını ve ani saldırıya uğradığını, kendisine saldıranları görmediğini ifade ediyor. Güvenlik kameraları ile olaya karışanlar tespit ediliyor. Kamu davası açılıyor ve verilen cezada sanıklara sadece 2200 TL ceza verildiği ortaya çıkıyor. Kararı öğrenen mağdur Burdur adliyesinde karara itiraz etmek için gittiği savcının odasına alınmadığı için bağırdığından dolayı tutuklanıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor. Serbest bırakılan mağdur kanal 15'te konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 27 Mayıs 2024; 21:34:6 >

• Peşin 4400 verip o da diğerlerini 2 kez dövsün. Belki ayağı alışsın diye indirim bire yaparlar. 3 al 2 öde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Mayıs 2024; 22:11:21 >
  • Bu yüzden vücut geliştirme + dövüş sanatı öğrenin diyorum. Yoksa 2200 TL'lik dayak yiyip oturmaktansa, dayak yesen de dayak atarak yeme şerefine nail olursun  

• Kavgadan kaçmadığım için beni barbar gören bana hak hukuk adalet bu işi çözerdi niye karşılık verdin diyenlere selam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüce adaletimiz diyorki sorunu kendi aranızda çözün ben yokum farzedin dio

• Millet lafa gelince eskiyi eleştirir durur ama eski zamanda şöyle 90'lar ve öncesi devlet yönettiği halkı tanıyormuş. Karakola giren dayak yemeden çıkmazdı. Bizim halk sopayı görmedikçe karşısındakini saymıyor.

• Sakat bırakmazsan ya da öldürmezsen adam dövmenin türkiye'de cezası yok. Birebir gözünüz yiyorsa bilmem ama kancıklık da çok arttı. Bir kişiye bir sürü kişi sopalarla giriyor. Ya sabır çekip gitmek en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem kullanıcısına yanıt

O da yetmiyor; tüm it kopuğun belinde silah var, çocuklar bile bıçak taşıyor artık.

• Trafikte alkollü araç kullanarak polis memurunun ölümüne sebep olan serbest kalıyor bu ülkede buna mı şaşırdınız :)

Bakınız: Rüzgar Çetin

• baya uygun fiyat konuyu sıcak fırsatlarda açmalıydınız

• kredi kartlarına taksit ve puan imkanı da olsun

• O da dövsün 2200 TL'ye sorun değil nasıl olsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.