Şimdi Ara

Adam efso beyler yok böyle cv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• linkedin üyeliği olanlar buna baksın:

emre kacar'ı bilen bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 11 Ağustos 2016; 23:52:20 >

• helal olsun cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

linkedin üyeliği olanlar buna baksın:

emre kacar'ı bilen bilir

2003 öss yi fulledi . Bilkent ee yi 3.5 yılda 4.00 ortalama ile bitirdi ayrıca 2006 veya 2007 de gene bir sınavda Türkiye birincisi oldu. ÖSS nin efsanesi olarak bilinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

linkedin üyeliği olanlar buna baksın:

emre kacar'ı bilen bilir

2003 öss yi fulledi . Bilkent ee yi 3.5 yılda 4.00 ortalama ile bitirdi ayrıca 2006 veya 2007 de gene bir sınavda Türkiye birincisi oldu. ÖSS nin efsanesi olarak bilinir.

aynen zamanında buna soruları verdiler falan demişlerdi. çok az işlem varmış sınav kağıdında.

• Güzel bende bilkente gidecektim iyi oldu bu ama ben endüstri müh. İnşallah ilerde sıkıntı çıkmaz iyidir bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itumak

Güzel bende bilkente gidecektim iyi oldu bu ama ben endüstri müh. İnşallah ilerde sıkıntı çıkmaz iyidir bölüm

iyi bölüm kardeşim rahat ol.

itü makinaya niye gitmedin
  • Nvidia da çalışıyodu sanırım bu eleman apple'â geçmişti sonra. Ekşide öyle yazıyodu sanırım bi ara.

• Bilkent nasip oldu valla da endüstri mühendisliği daha iyi olduğunu düşünüp bunu yazdım :))

• Efso felan degil sen bi mckinsey turkiye calisanlara linkedinden bak boston consulting grup felan hepsi boyle

• Konyalı arkadaş bizim bir hocanın öğrencisiymiş anlatıp dururdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın da benim iki üst donemimdi. Lisede kütüphanede ders çalışırken yanımda oturuyordu kitap okuyor sandım meğer test cozuyormus kağıt üzerinde işlem yapmadan. Çok şaşırmıştım sonra sınavda tüm soruları doğru cevaplayip 1. oldu.

• Vay be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar eğitim al sonra eğitimini para ile Google'a Apple'a falan sat. Tam bir saçmalık! Üretim yok sadece geliştirme var. Ben şahsen bu kadar donanımlı olsam yazılım şirketi kurardım ve Google Apple gibi şirketlerle yarışmaya çalışırdım.

• Ayrıca kendisi zamanın Ales’i olan Les’ i fullemiştir yine 3 puan türünde birinci olmuştur

• Adam zeka fışkırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.