quote:Orijinalden alıntı: Taylır Dördıngüzel sözmüş, yeni repliğimiz olsun..Alıntıları Göster ben de dranov
quote:Orijinalden alıntı: Taylır Dördın güzel sözmüş, yeni repliğimiz olsun.. O replik oldu saten burda var TIKLA
quote:Orijinalden alıntı: Rorşakquote:Orijinalden alıntı: Taylır Dördın güzel sözmüş, yeni repliğimiz olsun.. O replik oldu saten burda var TIKLAAlıntıları Göster Link kırılmış arkadaşım yenileyebilirmisin zicth?
quote:Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest Link kırılmış arkadaşım yenileyebilirmisin zicth? Tıkla
quote:Orijinalden alıntı: EtkisizEtken quote:Orijinalden alıntı: Taylır Dördın güzel sözmüş, yeni repliğimiz olsun.. O replik oldu saten burda var TIKLA kardeş ben linke tıklayamıyorum ya sorunmu var acaba
quote:Orijinalden alıntı: Off Topicquote:Orijinalden alıntı: EtkisizEtken quote:Orijinalden alıntı: Taylır Dördın güzel sözmüş, yeni repliğimiz olsun.. O replik oldu saten burda var TIKLA kardeş ben linke tıklayamıyorum ya sorunmu var acabaAlıntıları Göster Adam dedik Madam çıktı
quote:Orijinalden alıntı: destroy00Adam dedik Madam çıktıAlıntıları Göster adam salak beyler (banada kullandırttınız sonunda)
quote:Orijinalden alıntı: LsRquote:Orijinalden alıntı: Mogolo /> /> /> /> /> /> /> /> /> />Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmekHaci haklı beylerbana bakın dere otumusunuz nesiniz sizi sarımsağa çeviririm