Şimdi Ara

herkes mutlu kimse bos yapmasin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekonomi bu kadar kotu durumdayken

dunyada olan olayları zaten saymıyorum

tum herseye ragmen millet sanki mukemmel bir hayatımız varmis gibi sampiyonluk falan kutluyor. asiri mutlular. her yerde sevinc gosterileri. o kadar kiskaniyorum ki kelimelerle anlatamam. soyle saf mutluluga bir gun ulasabileyim baska bir sey istemiyorum.

ne kadar basit lan mutlu olmak tuttugun takim (ne hikmetse trnin en iyi takımlarını tutar millet) sampiyon olur, sen yattigin yerden cekirdek kola mac izliyosun

ama onlar sampiyon olunca seni sokaga dokecek kadar mutluluk, dopamin salgilatiyor sana. ya gercekten inanılmaz bişey değil mi? ben mi abartıyorum?

• Bu bir gerçek insanlar tamamen bencil ve hayatlarını kendilerine odaklı yaşıyorlar, hani diyosun ya dünyada olanlar vb diye şimdi dünyanın bir tarafında milyonlarca çocuğu toplayıp yaksalar çarmıha gerseler vb yine kimsenin umurunda olmaz, ölenler onların yakınları da olsa bir şey değişmez, kısaca ne olursa olsun, dünya ne duruma gelirse gelsin insanlar yine mutlu olacaklar çünkü kendilerinden başka bir şeyi umursamıyorlar, bu yüzden diyorum kötü durumda olan biriysen vah haline çünkü bir kişinin bile umurunda değilsin, hayat devam ediyor ve hayatın kanunu olarak güçlü olan kazanır, kötü durumda olan, ölen vb geride bırakılıp unutulur

• herkes muylu değil. mesela eskiden kirada yaşadım yıllarca. iki kere evsahibinin: "evi boşalt ben kendim gelip oturacam" ihtarıyla karşılaştım.

sen işinle-gücünle uğraşırken, haftasonu iki dışarı çıkıp ferahlamaya çalışırken, birden oturduğun evi değiştirmek zorunda kalmak hoş olmuyo. cidden can sıkıyo.

ama, kendi evinde oturan, otomobili olan, evlenmiş ve iki çocuğunu yapmış olan çok tanıdığım var. bu kişiler için hayat daha düz ve sakin ilerliyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol sevmem. Teknoloji güzel ama şu an bize sunulan şey suni bir ütopya bu distopyaya her an dönebilir. O nedenle ben ilerleyen zamanlarda birden fazla konuda eğitim almayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Doğru

Aynen öyle hayatimiz bitti parasızlıktan

Siyasilere ben sadece gülüyorum... Bu kadar kafayı takmakta gereksiz. Kendi hayatını kurtar gerisi gereksiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslik da yalan
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yok zaten hayatim bitmis bi de kemoyla ugrasamam

Ben yine burada ceng'e tamamlayacağım ki. İstedikleri kadar zorlaştırsınlar. Üniveriste sınavından iyi bir yer kazanamamak veya okuyamamak Dünyanın sonu değil.

Kendi zenginliğimi zamanla oluşturuyorum yavaş yavaş aynı bir örümceğin ağ örmesi gibi.

Bence al gitsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.