ilk arabami mayis ortalarinda aldim. bugün muayenesi vardi sikintisiz gecti ehliyetimi ise 3-4 yil önce almistim pratigim olmadigi icin trafikte kullanacak bakima göturecek durumum yoktu arkadasima anlattim durumu bak böyle böyle durumum var senden ricam beraber gidebilir miyiz sürebilir misin ? o da tamam isim olmazsa gideriz sorun olmaz dedi tarih yaklisinca tekrar iletisime gectim dedim nasil yogunlugun gidebilecek miyiz saatler sonra yazdi ben o gün müsait olamayacagim kusura bakma bak buraya kadar her sey normal amma ! bugün muayeneden gelmisim aradi actim nasil halledebildin mi isini evet hallettim sorun olmadi dedim iyi dedi ondan sonra bana kalkip diyor ki aksam 10-11 de halisaha gelebilir misin ? sordum bugun naptin sen bag bahce isiyle ugrastim dedi Allah askina bu isle ugrasan adamin gecenin bir vakti halisaha yapacak vakti enerjisi olur mu hadi oldu diyelim yav sen bana 1 saat bile vakit ayiramiyorsun gelip utanmadan bana 1 saat gelsene halisahaya diyorsun demekki vaktin varmis kardesim anasinifinda arkadastik lisede 2 sene ayni sinifta okuduk yetmedi unide 1 sene ayni yurtta kaldik yani bu kadar mi hatirim yoktu arkadaslik cok da gerekli degil ben bunu anladim |
Bildirim