Şimdi Ara

arkadaslik da yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk arabami mayis ortalarinda aldim. bugün muayenesi vardi sikintisiz gecti

ehliyetimi ise 3-4 yil önce almistim

pratigim olmadigi icin trafikte kullanacak bakima göturecek durumum yoktu

arkadasima anlattim durumu bak böyle böyle durumum var senden ricam beraber gidebilir miyiz sürebilir misin ?

o da tamam isim olmazsa gideriz sorun olmaz dedi

tarih yaklisinca tekrar iletisime gectim dedim nasil yogunlugun gidebilecek miyiz

saatler sonra yazdi ben o gün müsait olamayacagim kusura bakma

bak buraya kadar her sey normal amma !

bugün muayeneden gelmisim aradi actim nasil halledebildin mi isini evet hallettim sorun olmadi dedim iyi dedi

ondan sonra bana kalkip diyor ki aksam 10-11 de halisaha gelebilir misin ?

sordum bugun naptin sen bag bahce isiyle ugrastim dedi

Allah askina bu isle ugrasan adamin gecenin bir vakti halisaha yapacak vakti enerjisi olur mu

hadi oldu diyelim yav sen bana 1 saat bile vakit ayiramiyorsun gelip utanmadan bana 1 saat gelsene halisahaya diyorsun

demekki vaktin varmis kardesim

anasinifinda arkadastik lisede 2 sene ayni sinifta okuduk yetmedi unide 1 sene ayni yurtta kaldik

yani bu kadar mi hatirim yoktu

arkadaslik cok da gerekli degil ben bunu anladim

• Boş. Hepsi çıkar ilişkisine dayalı beni de maddi anlamda sömürüyolar. Mazot parası ayrı masraf, yemek yiyoruz parası yok ben veriyorum vs vs. böyle olunca da kart borcum ay sonu 15 bin lirayı geçiyor halbuki kendi harcadığım para maksimum 4 5 bün lira kısacası karşılıklı çıkarlarınız varsa arkadaşlığı devam ettirin bence ama sizin hiçbir çıkarınız yokken zarar görüyorsanız bırakın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 9 Haziran 2024; 0:56:39 >
  • E bu anlattıklarınız arkadaş değil ki :)

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

niye ?

• Kendiniz yazmışsınız zaten sebeplerini. Gerçek anlamda arkadaş yardımcı olur.

• Zamanında aç karnını doyurduğum ne kadar arkadaşım varsa şimdi durumları çok iyi hiçbirininde faydasını görmedim bugüne kadar o yüzden arkadaşlık boş iş diyorum

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Bence de arkadaş dediğin kardeş gibi olur, zor zamanlarda hep yanında olur, maddi ve manevi olarak destek verir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zaten aşklar hep yalan dolan
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.