Saat 04:00 gibiydi, Küçükçekmece/Halkalı'da adamın tekini yaklaşık 6-7 el ateş ederek vurdular. Yani önce silah sesini duydum, tabi silah olduğunu anlamadım, daha 1 dakika geçmeden "yardım edin, aah" diye feryatlar yükseldi, çok pis tırstım hemen 155i aradım falan, gece gece stres oldum beyler. Adamın da sesi kesildi, ölmeden yetişseler bari kafayı yiyeceğim lan.
ateş eden adamı bulup neden yaptığını sorman ve bu yaptığının çok ayıp olduğunu söylemen gerekirdi
no SS no güven
No SS no güven diyen arkadaşlar kendi resimlerini koyarak en azından temsili olarak bir görsel oluşturabilirler, şayet kendilerinin beyin ölümü gerçekleşmiş.
SS diyo adam lan.
Eğer gerçekse seni tebrik ediyorum... umarım adam da kurtulur...
Umarım yanlış anlamışsındır... Polis seni de dinlemek isteyebilir unutma...
Biz bi hırsızlık ihbarı yapmıştık zamanında meğer adam evin sahibiymiş ama eve pencereden girmek zorunda kalmış sonra polisler geldi adamın ev sahibi olduğu anlaşıldı polis direk bizim eve bakıp niye kardeşim emin olmadan polisi arıyosunuz diye fırça kaymıştı...
ateş eden adamı bulup neden yaptığını sorman ve bu yaptığının çok ayıp olduğunu söylemen gerekirdi
Ben vurdum lan ne var la ne var
quote:
Orijinalden alıntı: Judiful
No SS no güven diyen arkadaşlar kendi resimlerini koyarak en azından temsili olarak bir görsel oluşturabilirler, şayet kendilerinin beyin ölümü gerçekleşmiş.
SS diyo adam lan.
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
quote:
Orijinalden alıntı: Sarımsaklasak
Ben vurdum lan ne var la ne var
SS aldım karakoldan yazıyorum şu an.
dipnot=ayıklasana lan hadi pirincin taşını
quote:
Saat 04:00 gibiydi, Küçükçekmece/Halkalı'da adamın tekini yaklaşık 6-7 el ateş ederek vurdular. Yani önce silah sesini duydum, tabi silah olduğunu anlamadım, daha 1 dakika geçmeden "yardım edin, aah" diye feryatlar yükseldi, çok pis tırstım hemen 155i aradım falan, gece gece stres oldum beyler. Adamın da sesi kesildi, ölmeden yetişseler bari kafayı yiyeceğim lan.
Evden pamuk-çul-çaput kapıp git adamın kanını durdurmaya çalış !
bunun çok onur kırıcı olduğunu camdan bağırmak lazım
o vurulan galyalıydı ama merak etme spartaküs intikam için küçükçekmece ye geri gelecek
adama bir şey olmaz Türk o
olaya karışmamak lazım 5 sene mahkemelerde şahit olarak süründürürler git gel git gel git gel git gel git gel git gel haftalarca aylarca birde yol parası gider birde işinden izin alır durursun işdende kovarlar birde evlenemezsin düzenli hayatında olmaz mahkemelere git gel git gel git gel burası Türkiye dünyadaki ayrıcalıklı tek ülke
Halkalının neresinde? merak ettim la bende halkalıdayım
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde
Güneşpark evlerindeyim ben ama olay site dışında oldu galiba
belki rüya görmüşsündür
Kuğul stori bro , şayet gerçekse yarın haberlerde verilir zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde