Bildirim
ADANA'DA ACCESE TAKSİT YAPAN PC PARÇASI SATAN YER??
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
intelli -
arayıp bulcan ne bize soruyondidik didik arıcan pc parça yerlerini ordan elemana sorcan:
burda 12 ay taksit yapıonuzmu diye sonuçta biyer çıkar kardeşim -
quote:
Orijinalinden alıntı: kıds
arayıp bulcan ne bize soruyondidik didik arıcan pc parça yerlerini ordan elemana sorcan:
burda 12 ay taksit yapıonuzmu diye sonuçta biyer çıkar kardeşim
Hocam ben adanaliyim , Suna emin ol ben suana kadar sahibi oldugum tum bilgisayarlari ya gigatek den almisimdir parcalari ya dijitalcenter yada mavibilgisayar , 2 defa mayanetten ses sistemi aldim o kadar. Isim olmaz pc parcasinda kazigin merkezidir,Kac defa arkadaslarimda gordum kutu icerigi full cikmadi. Isim olmaz. Al baba gibi internetten gelsin kargo ile zaten belli bi rakam ustunde kargo parasini oyle almiyorlar.Canavar gibi topla.
-
kids dediğin gibi yaptım artık netten bi çözüm çıkmayınca.. polen maya hepsi yapıomuş..yinede teşekkürler:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X