Şimdi Ara

Adana'da Yakalanan İranlı Sevgililer,Birimizin kolunu kesip diğerimizi idam edecekler.Bizi göndermey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'da Yakalanan İranlı Sevgililer, Gönderilmemek İçin Gözyaşı Döktü
    Türkiye'ye kaçak yollardan giriş yapan ve Adana'da yakalanan İran uyruklu sevgililer "Birimizin kolunu kesip diğerimizi idam edecekler. Bizi göndermeyin" diyerek hüngür hüngür ağladı.

Adana'da, Türkiye'ye kaçak yollardan giren Afganistan ve Pakistan uyruklu göçmenlerle birlikte yakalanan İran uyruklu biri kadın 2 kişi ülkelerine geri gönderilmemek için gözyaşlarına boğuldu.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye Van'dan kaçak yollarla giren göçmenlerin Adana üzerinden İstanbul'a gideceği ihbarı üzerine Sarıçam ilçesindeki İncirlik Park Alanında önlem aldı. Ekipler, içerisinde kaçak göçmenlerin bulunduğu 2 minibüsü park alanında durdurdu.

AĞLAMAYA BAŞLADILAR

51 kaçak göçmenin bin ile 5 bin dolar arasında para vererek ülkeye giriş yaptığı saptandı. Polis göçmenlerin sınır dışı edilip ülkelerine teslim edileceğini bildirmesi üzerine İranlı biri kadın diğeri erkek iki şahıs ağlamaya başladı. Genç kadın başı açık olduğu ve saçları boyalı olduğu için İran'a gönderilmesi durumunda kendisinin kolunun kesileceğini, erkek arkadaşının da vücudunda dövmeler olduğu için idam edileceğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Bir süre polise yalvaran İranlılar daha sonra araçlarla Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğüne götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından 51 kaçak göçmen sınır dışı edildi.Adana'da Yakalanan İranlı Sevgililer,Birimizin kolunu kesip diğerimizi idam edecekler.Bizi göndermeyAdana'da Yakalanan İranlı Sevgililer,Birimizin kolunu kesip diğerimizi idam edecekler.Bizi göndermey

https://www.haberler.com/ozel-iranli-gocmenlerin-gozyaslari-10912818-haberi/

• Dövme idam sebebiyse bir insan dövmr yaptirir mi ? Onu gectim dövme yapan yerler ve kisiler o ulkede yasatilir mi ? Yalan soyluyorlar burda kalabilmek icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgörü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok öyle birşey, iranda yok mu yani başı açık, dövmeliler? instagram dolu bunlarla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da Yakalanan İranlı Sevgililer,Birimizin kolunu kesip diğerimizi idam edecekler.Bizi göndermey

• Kaçak göçmenleri sıraya dizip Atatürk heykelinin ayaklarından öptürüp sonrada ülkelerine geri postalayalım. Bu sayede laikliğin ve cumhuriyetin önemini daha iyi anlarlar.

Hatta kendi içimizdeki örümcek kafalı şeriatçılarıda bunların arasına koyalım.
  • İşte şeriatın gerçek yüzü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aaa olurmu ya islam hoşgörü dinidir

ama başı açık kadınları, dinden çıkanları, namaz kılmayanları filan idam edebilirler onda sıkıntı yok.hoşgörüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yok öyle birşey, iranda yok mu yani başı açık, dövmeliler? instagram dolu bunlarla...
    Var fakat o kurallar zengine işlemiyor. Arabistan'da da öyle. Babam 10 yıl orada şoförlük yapmış kendisi anlatıyor. Tır ile gümrükte sıra beklerken kral ailesinni tırları gelirdi içi alkol,kıyafet bir ton eşya doluydu sorsan fakire,orta kesime yasak ama en pislik şeylerde başta dönüyor diye. Yani şeriat sana bana var zengine yok.
  • Yorumlara bakıyorum da harbiden çok ilginç milletiz. Yanlış olduğunu bildiğimiz şeyleri bile savunuyoruz

Ya arkadaş koca koca adamlarsınız, tek bir allahın kulu çıksın bu islamda ki şeriat iranın uyguladığıdır suudların uyguladığıdır desin. Tek bir insan evladı çıkıp islam dinine uygun şeriat modelleri bu ülkelerdir, İslam gerçekte böyle bir dindir desin.

Şeriatın o olmadığını bildiğinizi de biliyorum. bi kesimde tutup Atatürk resimleri felan atıyorlar oda kendi içimizdekilere göz dağı vermek için. Yapmayın allasen. Şuan benim gözümde iran şeriatı ile türkiye laikliği aynı anlama geliyor. Yanlış anlaşılmış ve belli bir kesim tarafında yanlış kullanılıyor. Ne peygamberimizin anlattığı şeriat bu nede Başbuğ Atatürkün getirmiş olduğu laiklik bu.

Az insaf edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bildiğin Odun

Yorumlara bakıyorum da harbiden çok ilginç milletiz. Yanlış olduğunu bildiğimiz şeyleri bile savunuyoruz

Ya arkadaş koca koca adamlarsınız, tek bir allahın kulu çıksın bu islamda ki şeriat iranın uyguladığıdır suudların uyguladığıdır desin. Tek bir insan evladı çıkıp islam dinine uygun şeriat modelleri bu ülkelerdir, İslam gerçekte böyle bir dindir desin.

Şeriatın o olmadığını bildiğinizi de biliyorum. bi kesimde tutup Atatürk resimleri felan atıyorlar oda kendi içimizdekilere göz dağı vermek için. Yapmayın allasen. Şuan benim gözümde iran şeriatı ile türkiye laikliği aynı anlama geliyor. Yanlış anlaşılmış ve belli bir kesim tarafında yanlış kullanılıyor. Ne peygamberimizin anlattığı şeriat bu nede Başbuğ Atatürkün getirmiş olduğu laiklik bu.

Az insaf edin
    Adana'da Yakalanan İranlı Sevgililer,Birimizin kolunu kesip diğerimizi idam edecekler.Bizi göndermey

• Hani bu konuyu trolle vurupta gülünçleştirmeye çalışmanın bir anlamı yok bana kalırsa. Çünkü bence gülme malzemesi olamayacak kadar öenmli bir konu fakat ülkemizde maşallah yediden yetmişe herkes gırgıra vuruyor meseleyi.

Gerçi bu ülkede artık ciddeye alınan bir konu kalmadı.
  • o kadar mülteci var zaten ya 2 tane iranlı da dursun ne olucak. neyini geri gönderiyorlar. ayıp etmişler
  • Yazık lan bu kadar da olmaz.

Şeriat filanda gelmez hangi Türk özgürlüğünü kısıtlar ki?

Şeriat isteyenler araptır muhtemelen.

• Ülkede azimsanmayacak derecede şeriatçı var.

• quote:

Yorumlara bakıyorum da harbiden çok ilginç milletiz. Yanlış olduğunu bildiğimiz şeyleri bile savunuyoruz

Az insaf edin
    Ülkenin kurucusu Atatürkün resmini istedigim zaman istedigim yere koyarım istedigim yere asarım istedigim yerde paylaşırım sana ne oluyor rahatsız mı oldun ?

• İşte yazdığımı okumaktan,
    okuduğunu anlamaktan,
    anladığını ifade etmekten aciz bir arkadaş.

O kadar yorumun içinden bu yorumu çıkarttıysan zaten bu kafaya külfet yok
  • İşte şeriatın gerçek yüzü kızı bıraksalardı da hareme alsaydık kızı niye gönderiyorsunuz! bu ülkeye şeriat falan gelmez boşa korkmayın.Biz orta asyadan karı kız için göçmüş koskoca Osmanlıyı padişahların rus karı kız sevdası için yıkmış bir milletiz.Osmanlıdaki şeriatta bile pavyonlar meyhaneler kadın köle ticaretleri kol geziyordu.Türkün en önemli şeyi at avrat silahtır.Karı deyince biz Türkler için akan sular durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Haziran 2018; 15:56:23 >
  • quote:

İşte yazdığımı okumaktan,
    okuduğunu anlamaktan,
    anladığını ifade etmekten aciz bir arkadaş.

O kadar yorumun içinden bu yorumu çıkarttıysan zaten bu kafaya külfet yok
    Yazdığını okudum basbug atatürk falan yazman gizliden gizliye atatürk düşmanı olmanı saklamaz. Atatürk hakkındaki gercek görüşlerini gün yüzüne çıkaramıyorsun çünkü tepki çekeceğini biliyorsun. Kendini kandiriyorsun. Yarın bu ülkede ataturke karşı bir hareket başlasa sen en önde bayrak taşıyan olursun.

Atatürk resminden, isminden, ilkelerinden rahatsız olmamayi öğreteceğiz sizin gibi şeriatçılara.

• Ben atatürk karşıtı birisi değilim boşuna çok zekiymişsin gibi durum tesbiti kasmaya çalışma ben aynı zamanda şeriatçı birisi de değilim. Kaldı ki öyle olmam ne seni nede başka birisini ilgilendirmiyor. Bana kalırsa iki kesiminde ki bunlara sende giriyorsun belli ettiğine göre boş tencere misali sesten öte bir hareket yok.

Bana kalırsa ülkeye en çok zarar veren insanlarsınız. Yazdığım çok basit cümlenin bile altında birşeyler arayacak kadar sığ düşünüyorsun. İşin garibide ne dersem ne söylesem ne anlarsın ne inanırsın varsın bu muhabbet saygıyla son bulsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.