Şimdi Ara

adana lpg kiti ve usta tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nissan almera aracıma adanada lpg kiti taktırmak istiyorum. Bu hususta adana da lpg kiti ve usta tavsiyesi istiyorum sizlerden.

* aklımdan geçen markalar : brc,lavoto,zavolli,atiker
    *bir diğer husus araca lpg yı memlekette adanada taktırcam ama araç genellikle adanada dısında görev yaptığımda adanada olmayacak. Bu sebepten dolayı servis olayı önemli. bu lpg olayından garanti ve bakım olayları Adanada taktırdığım yer haricinde başka illerde garanti dahilinde bakım veya parça değişimi hususunda yaptırmam çok önemli. Türkiye geneli servis bakımı olan , aracıma uygun lpg kiti ve usta tavsiyelerini sizlerden bekliyorum. yardımlarınız için tşkler

• Hastaneler kavsaginda firat lpg var oraya git omer bey var zavoli yada romano taksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanus87

arkadaşlar nissan almera aracıma adanada lpg kiti taktırmak istiyorum. Bu hususta adana da lpg kiti ve usta tavsiyesi istiyorum sizlerden.

* aklımdan geçen markalar : brc,lavoto,zavolli,atiker
    *bir diğer husus araca lpg yı memlekette adanada taktırcam ama araç genellikle adanada dısında görev yaptığımda adanada olmayacak. Bu sebepten dolayı servis olayı önemli. bu lpg olayından garanti ve bakım olayları Adanada taktırdığım yer haricinde başka illerde garanti dahilinde bakım veya parça değişimi hususunda yaptırmam çok önemli. Türkiye geneli servis bakımı olan , aracıma uygun lpg kiti ve usta tavsiyelerini sizlerden bekliyorum. yardımlarınız için tşkler

FIRAT LPG yi tek geçerim.. kit olarakta ZAWOLİ derim. hasan beyle görüşmeniz yeterli

• hastanler kavşağının orda sanırım. Bir kaç yer duydum zaten fırat,akan,polat.

fırat lpg ile görüşüp konusayım. bu brc ile zavoli olayları kafa karıştırdı benim.tşkler arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.