Şimdi Ara

Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adanarock

bende bağlattım denemesi bedavadan özaldayım. indirmeye başladım. ama sözleşmede sınırsızın sınırı konulmamış adil kullanım olan 50gb yi aşarsak bişi olacakmı acıklamadılar. imzayı attırıp gittiler. başımız agrımasın bi kaç dvd için.

Henüz adil kullanım uygulanmıyor pratikte. Ancak tarifeniz adil kullanıma tabi, adil kullanımı başlatırlarsa kafalarına esip, bir yasal hakkınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Ocak 2011; 20:14:08 >
  • ataturk cad gazipaşa ziyapaşa kutular takılmaya başladı bizim binanın bodrumuna taktılar kutuyu (ataturk cad) ilgilenenler için
  • Ben de dün akşam görüştüm. Bugün bağladılar. 1 ay deneme süresi var. Bakalım eğer beğenirsem devam edeceğim. 10 Mbit, 49 TL bence uygun çünkü 1 Mbit limitsiz + telefon (49+14) 63 TL yapıyor, çok fazla download da yapmıyorum artık. yapsam da 50 GB yeter sanırım. 50 GB' ı geçince pat diye düşüreceklerini de sanmıyorum. Düşse de sanırım 1 Mbit olacak (512 Kbit de olabilir).
  • Reşatbey mahallesinde 1,5aydır kullanıyoruz apartmanda herkes gayet memnun ttnetten sonra milletin yüzünde gülücükler oluşturdu
  • Bizim apartmana kutuları koydular yanlız 1 aydır hala sitede yok bizim apartman
  • adana koopta oturuyorum. 2 ay dan fazla oldu superonline geçeli. deneme surecınde mukemmel olan baglantı şuan tek kelımeyle berbat. 25 30 la download edıyorum. şikayet ettım alay edercesıne mailler aldım. gelen gideni aratır durumda suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpr_s -- 4 Mart 2011; 16:33:52 >
  • Arkadaslar Pingler ne alemde sizde ben ilk baglattigimda 40-50 arasiydi pingler bi ara 15-17 oldu su an 35 lerde gene bu ping olayi ile ilgili gorusen varmi superonline ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

Arkadaslar Pingler ne alemde sizde ben ilk baglattigimda 40-50 arasiydi pingler bi ara 15-17 oldu su an 35 lerde gene bu ping olayi ile ilgili gorusen varmi superonline ile.

30 un altına düştüğünü hatırlamıyorum..Şu an 32 mesela..
    başka bir konuda yazmıştım , normal demişlerdi ama yüksek geliyor bana nedense.. test sonuçlarını görüyorum en fazla 10-15 oluyor pingler istanbul-ankara kullanıcıları falan..
  • 5-10 pingli tanıdığım var istanbulda , eskiden ice ayar falan yapardık modemlere de fiber de modem de yok direk router.
  • Arkadaş apartmanın kaba tesisatı, kutu takılması falan bitti ama hala abone olamıyoruz. Habire mühendisler gelip gidiyormuş gündüz, bıktık artık TT nin kazıklarından 43 TL ödediğim (taahhüt indirimiyle) aylık fatura oldu 55 TL !!! Yuh artık hem vaat ettiğin hizmeti tam olarak verme hem de durmadan zam yap. Bana verdiğin hizmetten ne artış olduki bedelinde artış yapıyorsun? Aradım Superonline MH ni birkaç haftaya başlar abonelik alımları dedi, ne olur artık başlasında kurtulayım şu adamlardan.
  • Pingler iyi bende 12ms-40ms arası değişiyor,zaten aradaki farkı anlayamassınız.50ms kadar oyunlarda sorun olmaz.100ms çok kötü sayılır.

DL de 1.1MB/S...

TTNetden sonra içimdeki kazıklanma hissi gitti o bile yeter.Soyguncu TTNET!!!!!!!
  • Gazipaşa 20-25 arası..
  • Arkadaşlar merhaba. Ben süperonline satış temsilcisiyim. herhangi bir sorununuzda bana her zaman sorabilirsiniz. size her zaman seve seve yardımcı olurum. numaramı da yazıyorum buraya. dilerseniz telefon ile de ulaşabilirsiniz.
  • 0543 915 19 58
  • Başlığa bi göz atalım lütfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_50653567/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.