Şimdi Ara

Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Bu ne ya böyle adanaya fiber gelelei daha 2-3 ay oldu sorunlar başlamış, bizde burda gazipaşa da gelse diye bekliyoruz. Aman eksik olsun gelmesinler...

Gazipaşaya geldi diye biliyorum

Altyapı bitti ama abonelikler başlamdı henüz...
  • quote:

quote:

quote:

Bu ne ya böyle adanaya fiber gelelei daha 2-3 ay oldu sorunlar başlamış, bizde burda gazipaşa da gelse diye bekliyoruz. Aman eksik olsun gelmesinler...

Bizim burdada kabloları felan taktılar abonelikler ne zaman başlıyacak bir bilgin var mı?

• hızında hiç bi sorun yok tek sorun ping 40
    aldıgımdan beri de 1 kez kesildi onda da alt yapı calısması mı ne warmıs yarım saat sora geri geldi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim burdada kabloları felan taktılar abonelikler ne zaman başlıyacak bir bilgin var mı?

2 gün önce 15 kişilik superonline ekibini baraj yolunda gördüm hemen sordum bende gazipaşa ve çevresi için ne zmaman abonelikler başlayacak diye, ekibin yeterli olmadığı anca yetişebildikleri ekim ayında anca başlıyacak dedi :=(

• ah şu adil kullanım saçmalığı olmasaydı 10mb internet hızına 50 gb kota nedir ki ben uydunet 1 mb hızla ayda ortalama 150-200 gb cekıyorum
    yok tamam dusur hızımıda düşür kabul ederim 5mb hadi 1 mb hıza düşür onada tamam ama 512kb hız nedirya yok kota uygulanmıyor felan diyenler inanmıyorum bi arkadasım kullanıyor 512kb şuan hızı deliriyo adam
    Bu kardeş al sen şu mercedes i ama hızlı surme bak benzinin bitmesin demek değilde nedir
    Dört gözle bekledim adanaya gelsin kullanmasamda 100mb baglatırım diye düşünüyordum. Dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz Superonline sen neymişsin gel artık diyordum geldide neoldu o broşurlere dipnotlara bile yazmadıkları adil kullanım zırvalıgı da beraber geldi gönderdikleri elemanların bile haberi yok adil kullanımdan en az 10 kere geldiler apartmana hiç biri bilmiyor. Bana dediki biri ilk ay 100mb hız hediyemiz+ başka şirketle sözleşmeniz varsa onuda biz kapatırıyoruz sonrasında 10mb sınırsız 49tl fiyat, güldüm adama
    Bunda adil kullanım koşulları denen birşey var dediğimde görevli sınırsız işte adı üstünde kota olmazki bunda dedi bana ara sor dedim senden öncekilerde boyle soyluyordu gülermisin ağlarmısın. Sonra telefonla aradılar işte bağlatalım sizede beyefendi 1mb hızla nası internet kullanıyorsunuz çok az degilmi nası yetiyor size birde hor gorup gazlıyorlar akıllarınca neyse sonuç hayal kırıklığı superonline superoffline oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus01 -- 30 Eylül 2010; 15:29:39 >

• Ttnetinde bursaya pingleri zayıf test için ankarayı bir seçin bakalım.

Orda 15ms alabildim. En düşük olarak.
  • bende ttnetteyim uydunete geçmeyi düşünüyodum ama apartmanda kutusu yok.süperonline geçmeyi düşünüyorum şikayetler var.sanırım net için ttnette kalacağım,kablolu yayını da süperonline'den almayı düşünüyorum.kablo tv ücreti ne kadar? geçsem pişman olurmuyum acaba?..........adana/t.özal........
  • yüreğirde kışla mahallesindeyım,bizim siteyede bugun broşur dagıttılar ve onbasvuru topluyorar.adil kullanım saçmalıgı olmasa gececektım ama adıl kullanım varken gecmem buna.
  • adil kullanım sözde ya ben eylülde 120 gb cektim hız düşmedi 50 gb kota
  • gözünüz ms gorsun

• gardaşlar gazipaşada kullanan var mı??
  • beyler gazipaşaya geldimi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

beyler gazipaşaya geldimi??

KAsım başında gazipaşaya abonelikler verilckmiş, altyapı biteli 1-2 ay oldu ama....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

beyler gazipaşaya geldimi??

KAsım başında gazipaşaya abonelikler verilckmiş, altyapı biteli 1-2 ay oldu ama....

yuh ya 3 ay oldu buraları kazalı
  • Off bu 50gb kota olmasa bağlatacam amav var işte
  • merhaba
    hızım 20 MB
    ama wireless maximum 11 görüyor
    ping ise genelde 40 ms civarlarında
    yer güzelyalı
  • Beyler bu hayal park civarında başladı mı alımlar ? Oturanlar varsa söylesinler nerelerde var ?
  • kenan evren bulvarındayım arayan soran yok
  • http://www.pingtest.net/result/25789685.png istanbuldaki ping değerim bence normal
  • bende süperonline geçmeyi düşünüyordum ama bukadar çok şikayet olunca vaz geçtim gene en iisi tt net altyapı müşteriyle ilgilenmeleri 7 yıldır kullanıyorum hiç bir problemim olmadı bu saatten sonrada bukardar şikayet alan sağlayıcıya da geçmem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.