Şimdi Ara

Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 1 ayı geçkin bir süredir superonline fiber bağlantı kullanıyorum. hızım 10 mbit. downloadda kesinlikle hiç bir sorun yaşamıyorum fakat pingler inanılmaz yüksek. Online oyun oynadığım için yurtiçindeki yüksek ping yurtdışını da etkilemekte ve bu da beni rahatsız etmekte. Yurtiçi ping'im daha hiç 40ms 'in aşağısına inmedi pingtest 'te.. Sorun benim apartmanımdan veya modemimden mi kaynaklanıyor yoksa bölgesel bir sorun mu yaşıyoruz bunu öğrenmek istiyorum. Sizden ricam pingtestte bursa server'ını seçip test yapmanız ve çıkan ping sonuçlarınızı buraya post etmeniz. Böylelikle aydınlanmış oluruz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benim ping sonuçlarım:

• quote:

Orijinalden alıntı: saßry

Arkadaşlar, 1 ayı geçkin bir süredir superonline fiber bağlantı kullanıyorum. hızım 10 mbit. downloadda kesinlikle hiç bir sorun yaşamıyorum fakat pingler inanılmaz yüksek. Online oyun oynadığım için yurtiçindeki yüksek ping yurtdışını da etkilemekte ve bu da beni rahatsız etmekte. Yurtiçi ping'im daha hiç 40ms 'in aşağısına inmedi pingtest 'te.. Sorun benim apartmanımdan veya modemimden mi kaynaklanıyor yoksa bölgesel bir sorun mu yaşıyoruz bunu öğrenmek istiyorum. Sizden ricam pingtestte bursa server'ını seçip test yapmanız ve çıkan ping sonuçlarınızı buraya post etmeniz. Böylelikle aydınlanmış oluruz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benim ping sonuçlarım:

dayı bende adanadayım. ping ne oluyordu, yüksek olunca ne olurki.. bu arada ben smile deyim superonlineye geçmek istiyorum yorumunu bekliyorum. adli kullanımda hızın düşüyormu?

• ben seyhan da atatürk parkı civarındayım burda kablolar felan döşendi heyşey bitmiş görünüyor en erken 1 ay içinde hizmete girecekmiş
    forumları biraz araştırınca hertaraftan şikayet yağıyor uzakdurun felan deniyor mesela 49 lira denen faturalar 150 civarı geliyormuş şikayetvar.com da adamlar 1. sıraya yükselmiş şikayetvar
    bu işin tadı yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexcop -- 30 Temmuz 2010; 19:22:35 >
  • Bende Adana/Seyhan dayım geçmeyi düşünüyordum ama 50gb kota koymaları kötü oldu.Ondan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Bende Adana/Seyhan dayım geçmeyi düşünüyordum ama 50gb kota koymaları kötü oldu.Ondan vazgeçtim.

Hız Düşmesi Olmuyor.Hızım Aylık 100-150 Gb Download'a Karşı Hızım 1.1Mb/Sn.

Kısacası Adil Kullanım Denilen Şey Yalnızca 100Megabit Kullanıcıları İçin Geçerliymiş.

İyi Forumlar Dilerim.
  • quote:

Bende Adana/Seyhan dayım geçmeyi düşünüyordum ama 50gb kota koymaları kötü oldu.Ondan vazgeçtim.

şuan hız düşmesi olmuyormuş bence geç superonline a rekabet artsın sadece turk telekom kazanmasın alternatif alt yapısı olan firmalarda kazansın ki rekabet ortamı oluşsun. İkincisi Turk Telekom senden 20 lira sabit telefon ücreti alıyor. Numaranı alan kodunu bile değiştirmeden superonline a taşırsan 5 lira sanırım veriyosun sabit ücret o da 5 lira konuşsanda ödüyosun konuşmasanda yani sana 5 liralık kontör yüklüyor. Tabi %40'a varan indirimler de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

şuan hız düşmesi olmuyormuş bence geç superonline a rekabet artsın sadece turk telekom kazanmasın alternatif alt yapısı olan firmalarda kazansın ki rekabet ortamı oluşsun. İkincisi Turk Telekom senden 20 lira sabit telefon ücreti alıyor. Numaranı alan kodunu bile değiştirmeden superonline a taşırsan 5 lira sanırım veriyosun sabit ücret o da 5 lira konuşsanda ödüyosun konuşmasanda yani sana 5 liralık kontör yüklüyor. Tabi %40'a varan indirimler de cabası.

Uydunet kullanıyorum aylık 29 tl ye 1mb sınırsız.2 yıllık sözleşme var yoksa Superonlineye geçecem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet benim de ilk gün dikkatimi çekti, pingler çok yüksek. Smile ile 6-8 ms aldığımı bilirim. Uydunet ile de.. Oturduğum yer Hayalpark'ın arkası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderanc -- 31 Temmuz 2010; 21:21:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Uydunet kullanıyorum aylık 29 tl ye 1mb sınırsız.2 yıllık sözleşme var yoksa Superonlineye geçecem.

uydunet de olur. Yeter ki şu türk telekomun 6 milyon müşterisi azalsın erisin bitsin =) adamlar 18 liraya çıkardılar sabit ücreti yaa. Yalın ADSL diye birşey çıkardılar sabit telefon yok ama yine sabit ücrett var kullandığın internete yine aynı parayı veriyosun bir de üstüne 12 lira sabit ücret veriosun

• Beyler hangi bölgelerde etkin süperonline ben adanakoop civarında oturuyorum kabloları çektiler boruların içine ne zaman etkin olur ?
  • arkadaşlar aynı sorun tamamen bizde de mevcut. Trace raporlarının hepsinde 2. atlamadan itibaren 45 ms yi goruyor. Zaten ip adresim Ankara olarak gözüküyor. Müşteri hizmetleri ile en az 100 tl lik görüşme yapmışımdır buna ragmen aldıgım sonuc 0. 2 kere network e bildirildi network beni 1 hafta icinde arayıp dediği bizim acımızdan hic bir sorun yok oldu 2-3 kere eve adamlar geldi bizim elimizden gelen birşey yok denildi superonline gibi bi platformda 2. atlamadan 45 ms almak ve bunun bir türlü cözülememesi artık sinir stres hic birşey bırakmadı. Olumlu bir sonuca ulaşan arkadas yazabilirmi veya Adana da oturan Superonline kullanıcıları ping vs ms durumlarını upload edebilirlermi buraya? Bilgisi olan arkadaslardan da yardım bekliyoruz onca yıldır bu paltformun icindeyiz ama ilk defa bu kadar cözümsüz kaldık açıkcası...
  • evet imDoganay. halen devam ediyor problem. tüm türkiyeyi dolasıyor galiba bizim ping'imiz =) adana->ankara->istanbul->istanbul'u gezior->ankara->adana =) güya fiber..
  • buna mutlaka bir şekilde ulaşıp cözüm bulmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexcop

ben seyhan da atatürk parkı civarındayım burda kablolar felan döşendi heyşey bitmiş görünüyor en erken 1 ay içinde hizmete girecekmiş
    forumları biraz araştırınca hertaraftan şikayet yağıyor uzakdurun felan deniyor mesela 49 lira denen faturalar 150 civarı geliyormuş şikayetvar.com da adamlar 1. sıraya yükselmiş şikayetvar
    bu işin tadı yok gibi

bu 150 lira olaylarını okuyunca tırsıyorum tamam 50gb yi gecince ek ücret gelmicek bunu anladik ama sans gelir beni bulur dayarlar bana 200 lirayi. bu ay ilk ayım ve 50 gb yi gectim bakalim fatura ne kadar gelicek

• Bugün geldiler ilk ay bedava deneyecegim neti sonra da 3 ay kampanyadan bedava modemleri de ücretsiz zaten 2011 civarına kadar 50Gb kota da koymuyorlarmış eğer bi prüz çıkmazsa çok iyi
  •  Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine

adana turgut özalda oturuyorm.
    cs de ping 47-48 sabit ve 10 dk bir 1-2 saniyelik donma yasıyorum cok sinir bozucu bişe .
    bi ara ping 15 lere düştü donma filan da olmadı sora elektrik gttigeldi geri 40-50 oldu ping.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 14 Eylül 2010; 20:29:29 >

• arkadaşlar bu modemlerinizin aldığı ip'ler ile alakalı. Modeminize reset atarsanız çözülme ihtimali var. Reset tuşuna belli bir süre basılı tutup bırakın ve deneyin.

ping değişikleri için Çalıştır/run komutuna tracert 212.175.66.211 yazın.
  • dediğini yaptım

bunlar ne oluyor ?

modemi 5-6 kere resetledm ping hep aynı :/
  • Bu ne ya böyle adanaya fiber gelelei daha 2-3 ay oldu sorunlar başlamış, bizde burda gazipaşa da gelse diye bekliyoruz. Aman eksik olsun gelmesinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Bu ne ya böyle adanaya fiber gelelei daha 2-3 ay oldu sorunlar başlamış, bizde burda gazipaşa da gelse diye bekliyoruz. Aman eksik olsun gelmesinler...

Gazipaşaya geldi diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.