Şimdi Ara

Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana da hayal park çevresinde oturuyorum Ağustos ayından beri kullanıyorum fiber hiç bir sorunum yok vardı çoğunu çözdüm süper hızlı bazı ince ayarlar yapacaksın ;)
    tek derdim superplay hd yayın veriyorlar mış yalan hd diye bişi yok onu bekliyorum ne zaman olcak diye
  • Huzurevlerindeyim bugün bağladılar süperonline hattını max 4 kişi kullanabiliyoruz araya ruter koymama rağmen sayıyı bir türlü arttıramadık çözümü varmı teşekkürler
  •  Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine

arkadaşlar bu da bugünkü test sonucum. baya bi ilerleme var. bilgilendirmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

kenan evren bulvarındayım arayan soran yok

Oralara gelmedilerse bizi hiç sormazlar ....
  • Adanada daha yapacak yerleri kalmamış geçen gün konuştum elemanlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saßry

Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine

arkadaşlar bu da bugünkü test sonucum. baya bi ilerleme var. bilgilendirmek istedim.

adana'da mı oturuyorsunuz ??

quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

Adana da hayal park çevresinde oturuyorum Ağustos ayından beri kullanıyorum fiber hiç bir sorunum yok vardı çoğunu çözdüm süper hızlı bazı ince ayarlar yapacaksın ;)
    tek derdim superplay hd yayın veriyorlar mış yalan hd diye bişi yok onu bekliyorum ne zaman olcak diye

su ince ayarı bize de solesen biz de yapsak gardeş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Adana Superonline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine

adana'da mı oturuyorsunuz ??

quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

Adana da hayal park çevresinde oturuyorum Ağustos ayından beri kullanıyorum fiber hiç bir sorunum yok vardı çoğunu çözdüm süper hızlı bazı ince ayarlar yapacaksın ;)

su ince ayarı bize de solesen biz de yapsak gardeş ?

adanalıyık gardeş

• Bu sistem bütün dünyada var. Diğer ülkelerde insanlar sorunsuz giriyor. tükiyede ise sistem yeni geldi ve daha tam oturmadı.Biraz daha sabredersek bu sorununda üstesinden gelinecektir.
  • @placeb0

evet adanada oturuyorum. ugur mumcu bulvarindayim. konunun basinda da belirttigim gibi hazirandan beri kullaniorm. daha yeni yeni düzgün degerler görüyorum. daha iyilerini gördükce burada paylasacagim.
  • quote:

@placeb0

evet adanada oturuyorum. ugur mumcu bulvarindayim. konunun basinda da belirttigim gibi hazirandan beri kullaniorm. daha yeni yeni düzgün degerler görüyorum. daha iyilerini gördükce burada paylasacagim.

ping sürekli sabit böyle mi ? bende de arada 2-3 haftada 1 17-19 e düşüyor 3-4 saatliğine ama sora geri 40 lara cıkıyor
  • yav kurban olayım 40ms diyonuz ben daha hayatımda görmedim 40ms'yi. bende adana'dayım yüreğir bölgesi. en yakın gördüğüm 85ms genelde 150ms, 170ms civarı. Buralara da döşediler ama allah bilir ne zaman çekerler. superonline'n 0800'lü hattını arıyorum, barajyolundaki bürolarına gidiyorum. hiçbiri ne zaman bağlanabileceği hususunda en ufak bir bilgi veremiyoruz diyorlar.

40,50 ms'ler benim için süper ötesi :D. keşke gelse de bir an önce geçebilsem superonline'a
  • beyler bu superonline 2 yıllık sözleşme istiyor. eğer 2 yıldan önce iptal ettirince 300TL kurulum + modem ücreti istiyor. Ne ayak bu ya. Nutkum tutulda vallahi. ulen 6 ay sonra rezalet bir konumda olursan ben ne yapacam sana mahkum mu kalacam pu..t. Dellendirdi gece gece bu haber beni.
  • Yaz boyu dört gözle beklememe, ısrarlı arayışlara rağmen gelmemişlerdi Ziyapaşa Bulvarı'na (Amerikan Pazarı'nın arka sokağı). Bugün nihayet sürpriz bir şekilde kendileri geldi ve teklif etti, yöneticiyle birlikte konuştuk ve kabul ettik. Ne kadar sorun olursa olsun (ki her yeni teknoloji uygulamasında başlangıçta sancılı bir dönem yaşamak kaçınılmazdır, hatırlayın ADSL nin ilk zamanlarında da benzer sorunlar yaşanmıştı), TTneti bırakıp geçmeyi düşünüyorum. TTnet taahüt cayma ücretini de Superonline'a 2 yıl taahhüt verdiğinizde kendileri ödüyormuş, notebook hediye ediyor falan dediler arkadaşlar ama sanırım onlar ek ücrete tabi. Şu anda TTnette 8 mb ye kadar sınırsız tarifedeyim bunda da var adil kullanım sınırı, hem de 15 GB!!! SF 10 mb tarifesini düşünüyorum, ücretleri hemen hemen aynı (49 TL), ama bağlantı hızları arasında rahat 2 kat fark var. TTnet 8 mb diyor ama benim gördüğüm hız 4-4,5 mb civarı, SF de 10 diyor 8 mb bile olsa aynı paraya 2 kat hız, daha ne olsun.

• @Placeb0

hayır hiç sabit değil. sizin dediğiniz gibi. 1-2 saat böle ama genelde 35-40 arası.
  • gazipaşaya geldimi bilen varmı
  • up
  • beyler bu superonline de denemesi bedava diye bişeyler varmış galiba 1aylık 20 mbps ücretsiz veriyorlarmış taahhütsüz.
    bu konuda bilgisi olan varmı ?
    evim barajyolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLtmLtm

beyler bu superonline de denemesi bedava diye bişeyler varmış galiba 1aylık 20 mbps ücretsiz veriyorlarmış taahhütsüz.
    bu konuda bilgisi olan varmı ?
    evim barajyolunda

1 aylık 50 mbit veriyorlar deneme olarak.
    Dün geldiler eve bize de kayıt oldum ben , bağlanacak 50 mbit , 25 gün sonra geçmek istersek arayıp istedeğimiz tarifeye geçeceğiz , ya da yine arayıp iptal edeceğiz..Toros Mah.'de oturuyorum.
    Taahhüt varsa , karşılıyorlarmış 150 tl'ye kadar.. 3 ay bedava , modem kurulum onlardan.
    adil kullanımı uygulamıyoruz dedi
  • bende bağlattım denemesi bedavadan özaldayım. indirmeye başladım. ama sözleşmede sınırsızın sınırı konulmamış adil kullanım olan 50gb yi aşarsak bişi olacakmı acıklamadılar. imzayı attırıp gittiler. başımız agrımasın bi kaç dvd için.
  • Sınırsız dedi bana..zaten 50 mbitin kotası 250 gb..
    adil kullanım da uygulamıyoruz dedi..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.