Şimdi Ara

Adana'ya Gidiyorum Hakkinizi Helal Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pazartesi gunune biletim kesildi Adana'ya gidiyorum is gorusmesi icin. Eger olumlu gecerse temelli orada yasayacagim.

Gidip de donememek var hakkinizi helal edin. Adana icin tavsiyeleriniz vardir elbet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turgut ozal bulvarını dolaş güzel yerdir.
  • O kadar da buyutmeyin yav, problemli bi semtine denk gelmedikce adana iyidir.

• Fıstıklı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pishtova -- 25 Ağustos 2016; 12:47:28 >
  • Gören de suriyeye gidiyor sanacak.

• Akkapı semtinde dayak yemeni tavsiye ederim. En güzel dayak orada atılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000cat

O kadar da buyutmeyin yav, problemli bi semtine denk gelmedikce adana iyidir.

Iste oralar nere soyle de bilek kardes

• ADANA MERKEZ PATLIYOR HERKES
  • Sorun etme hocam tek parça dönersin inş

• İşe girersen bi tatlını yeriz artık

• Helallik alacak ne var. Yav biraz mantikli konusun

• 1.Fırat ve katık'da döner,Bedo'da ciger,Eyvan'da kebap ye.
    2.Saat gece 2-3 gibi şırdancı ünalda şırdan yemeye git.
    3.Öğle vakti dışarı çıkma.Sıcaklık 40-45 nemle birlikte nefes alamaz hale gelebilirsin.
    4.Kırmızı otobüslerde para geçmez.Yeşil-beyaz ve beyaz dolmuşlarda geçer.Sivil 2.25 ti en son.
    5.Eğer ki etrafında apartman görüyorsan gece dilediğin vakitte dışarı çık.Eğer ki gecekondu vari 2-3 katlı getto yerleri görüyorsan dikkatli ol.Adana doğudan oldukça göç alan bir yer.Cono-kürt combosu başına dert olabilir.
    6.Adana'nın insanı sıcak kanlıdır.Herhangi bir sıkıntıda insanlara soru sormaktan çekinme.Yardım eder,dolmuşa bindirir.

Adana olaylı bir şehir değil.Adana'nın gettoları sıkıntı.Zamanında organize sanayi bölgesine ucuz iş gücü olarak getirilen insanlar yüzünden seviye baya düştü,bazı yerlerde.Ülkenin birçok yerinde bulundum.Abartılan izmir'de bile Adana insanının sicaklığı yok.
    Sorun olursa yaz

• Valla helal olsun kardeş
  • Yanında silah olsun güneşe ateş etmen gerekebilir

• Bende okumaya gideceğim.

• Bırakın lan adanaymis. Yiyorsa İzmir EŞREFPAŞAYA gelin. Adanayı tehlike konusunda şiş kebap yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

1.Fırat ve katık'da döner,Bedo'da ciger,Eyvan'da kebap ye.
    3.Öğle vakti dışarı çıkma.Sıcaklık 40-45 nemle birlikte nefes alamaz hale gelebilirsin.
    4.Kırmızı otobüslerde para geçmez.Yeşil-beyaz ve beyaz dolmuşlarda geçer.Sivil 2.25 ti en son.
    5.Eğer ki etrafında apartman görüyorsan gece dilediğin vakitte dışarı çık.Eğer ki gecekondu vari 2-3 katlı getto yerleri görüyorsan dikkatli ol.Adana doğudan oldukça göç alan bir yer.Cono-kürt combosu başına dert olabilir.
    6.Adana'nın insanı sıcak kanlıdır.Herhangi bir sıkıntıda insanlara soru sormaktan çekinme.Yardım eder,dolmuşa bindirir.

Adana olaylı bir şehir değil.Adana'nın gettoları sıkıntı.Zamanında organize sanayi bölgesine ucuz iş gücü olarak getirilen insanlar yüzünden seviye baya düştü,bazı yerlerde.Ülkenin birçok yerinde bulundum.Abartılan izmir'de bile Adana insanının sicaklığı yok.
    Sorun olursa yaz

Hocam bilgiler icin cok tesekkur ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

1.Fırat ve katık'da döner,Bedo'da ciger,Eyvan'da kebap ye.

Sorun olursa yaz

Hocam adanaliyim efsane yazmişsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.