Şimdi Ara

Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

manevi tazminatta var o sınır.

kişinin mevcut haline uygun bir tazminat taktir ediliyor.

ne kazanan bir üst seviyeye çıkabilir,

ne kaybeden bir alt seviyeye düşebilir.

orantılı...

oysa

maddi tazminatta,

zarar gördüğün miktarı ne kadar kanıtlayabilirsen o kadar verilir.

iş görememezlik tazminatlarında, bilirkişiye gidiliyor.

bilirkişi, türkiyedeki ortalama yaşam süresi, mağdurun eğitim-iş-bilgi-beceri-tecrübe vs. tüm bilgileri

gözönünde bulundurarak, kazanabileceği xxxxxxx kadar miktardan mahrum kalmıştır diye rapor düzenliyor.

mahkeme de buna göre tazminata hükmediyor.

• Kapıcı hem kadını taciz ediyor hemde ödül olarak 12 milyon ₺ verilsin mi diyorlar ben olayı yanlış mı anladım yoksa,

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Akp tarafından devlet kurumlara sınavsız, mülakatsız yerleştirilen Fetöcü, Menzilci, Süleymancı hakimlere, savcılara sormak lazım bu soruyu...

• Adamin iş taniminda komsulari taciz etmek de var herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Evet çok aşağılık bir durum. Böyle bir saçmalık olamaz. Adamlar gelip altyapı döşeyecek, mevcutta satılan internet hizmetlerine göre çok daha iyisini ucuza verecekken bu aşağılık rüşvetçi yaratıklar yüzünden altyapı yatırımı engelleniyor. Bi TT denen tekel kurum bi bunlar, bi GSM denen tekelleşmiş yaratıklar bir taraftan, devlet kurumlarındanki yiyici hükümetin adamları diğer taraftan. Taksici plakas sahipleri de farklı sektördeki aynı bokun laciverti. Bu rüşvetçi, komisyoncu kitle her şeyin, her gelişmenin önünde takozdur. Bu aşağılık sülük, zararlı kesimler sebebiyle ülkeye ne adam gibi 5G gelir, ne 4G gelir (kotasız veya çok yüksek kotalı yüksek hızda internet) ne ucuza gelir, ne Uber ve türevleri gelir, ne gigabit simetrik internet gelir ne de başka bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

başkan mesajı yanlış konuya yazdın galiba

düzeltme: cevap yazdığın mesajı şimdi gördüm. site yönetimlerinin yaptıkları ile ilgili binlerce dava var. topladıkları paraları zimmetlerine geçiriyorlar veya ucuza iş yaptırıp fazla meblağlı fatura kestirip aradaki farkı cebe atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 2 Ekim 2024; 16:4:21 >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt

Yok. 01001101'in mesajına cevap olarak yazdım. Bazen forumda sorun oluyor cevap yazılan kişiyi göstermiyor. Sayfadan çıkıp tekrardan girmen gerekebiliyor görmek için. Ondan dolayı ortaya yazılmış alakasız bir mesaj olarak görmüş olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.