Şimdi Ara

Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı.dailymotion
    Tacizden Vurulan Apartman Görevlisi 12 Milyon TL Tazminat Kazandı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x96dlmo

Adana'da bundan yaklaşık 5 yıl önce apartman görevlisi, bir kadını taciz ettiği öne sürülerek, kadının kocası tarafından vurulup felç kalan apartman görevlisi açtığı iş kazası davasını kazanıp 12 milyon TL hak etti

Apartman sakinleri iki kişi arasında yaşanan olaydan dolayı tüm siteye kesilen cezaya tepki gösterdi

Olay, 29 Kasım 2019 tarihinde Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi'ndeki bir sitede meydana gelmişti.

Haberler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 1 Ekim 2024; 19:46:33 >

• Bu kadar akıldan mantıktan uzak bir karar olamaz. O zaman birini iş yerinde sakat bırakayım cezasını şirket ve çalışanları ödesin. İstanbul'da birilerini öldüreyim, cezasını bütün İstanbul'a yükleyelim. Böyle bir akıl tutulması olabilir mi ya yuh! Bunları kim, hâkim yapıyor gerçekten anlamıyorum.
  • Adam güvenlik olur ve siteye hırsız girmiştir ona müdahale ederken vurulur sakat kalır anlarım ona tazminat haktır helaldir de !

Kapıcı ne alaka ? Hemde apartman ile alakalı bir olay değil iki kişi arasında taciz üstüne gerçekleşen bir vurma olayında apartmanın cezalandırılması neden anlayamadım.

Bu dava üst mahkemeden döner bence. Parada öyle böyle bir para değil yani 12 milyon TL çok. 500-600 bin TL deseler hadi neyse kapıcının emekli parası bu saatten sonra çalışamıyacağı için ama bu rakam çok uçuk bence.

Ayrıca kapıcı tacizci ise tazminat almaya nasıl hak kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Ekim 2024; 19:52:25 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daireleri ne ilgilendirir, ben Sivaslıyım, birini vursam tazminatı tüm Sivaslılar ödesin o zaman. Mantıklı mı.

• Bu kadar akıldan mantıktan uzak bir karar olamaz. O zaman birini iş yerinde sakat bırakayım cezasını şirket ve çalışanları ödesin. İstanbul'da birilerini öldüreyim, cezasını bütün İstanbul'a yükleyelim. Böyle bir akıl tutulması olabilir mi ya yuh! Bunları kim, hâkim yapıyor gerçekten anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olay çok yaygındır Türkiye'de. genelde kapıcıyı düşmüş etmiş gibi gösterirler, sonra kapıcı site yönetimini mahkemeye verir ve kazanır. site yönetimi tazminat vermek zorunda kalır. yönetim de o tazminatı sitede oturanlardan alır. aslında herşey tezgahtır. maksat para cukkalamaktır.

devlet halkının hakkını korumazsa böyle oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman diyorum Türkiye'de site yönetimi işi soygun işidir. ülkenin siyasi yapısındaki yozlaşma aynen site yönetimlerinde de vardır.

mesela TürkNet gelip siteye fiber kurmak istemiş olsun, site yönetimi el altından TürkNet'ten para alıyor ve milyon TL seviyesinde para alıyor. kayıtlı bi para değil direk rüşvet. cebe indiriyor parayı yönetim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu haberde adamı vuran site yönetimi değil. adamı mağdur eden site yönetimi değil. adam kendi kavgaya girip vurulmuş.

ama vurulma olayı adamın çalışma alanında ve çalışma saatlerinde gerçekleştiği için ISG gereği bu bir iş kazası sayılıyor ve işveren suçlu oluyor.

yani kanun diyo ki "sen site yönetimi olarak orda çalıştırdığın kapıcı'nın güvenliğini sağlamak zorundasın"

burada ISG kanunlarının düzenlenmesi gerek. bu kanun burda uygulanmamalı çünkü burda kapıcı kendi gidip kavgaya girmiş yani işverenin suçu değil. tazminatı suçu işleyen şahıs ödemeli işveren değil.

• siz sabah işe giderken yolda gördüğünüz birinin anasına küfredin, karısına kızına küfredin, kasıtlı şekilde. adam sizi dövsün. çalıştığınız şirket size tazminat öder. ödemek zorunda.

çünkü işe gidiş gelişlerde bile şirket sizin güvenliğinizden sorumlu.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Yok artık Ali Sami. Ulan o kadar öğretmen doktor dövülüyor, polis - asker şehit oluyor bir tanesinin böyle tazminat aldığını duymadım. Rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    burası kanun ülkesi değil. verilen kararlarda tutarlılık yok.

madenlerde insanlar yandaş şirketin kabahati nedeniyle ölüyor, kanun iplemiyo bu kişilere. öte yanda site güvenliği ayağım kaydı deyip, ISG kanunlarını bahane gösterip site yönetimine dava açıyo, sonra tüm siteden tazminat topluyo.

bunda bi mantık var mı? yok. tutarlılık var mı? yok. ama bunlar oluyo mu? evet oluyo.

polise zaten tazminat falan vermezler çünkü bu ülkede polis tam oalrak polis değil. torpili olmayan bi polis memurunun işi zor çünkü devletin polise olan bakış açısı: "her dediğimi yapmak zorunda" şeklinde. iplemiyolar düz polis memuruna. yeri geliyo uyutmadan gece gündüz günlerce çalıştırıyolar. yandaş madendeki işçi neyse, torpilsiz polis memuru da o.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Yaparsaaaaa Yaparsaaaa Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı.  Dengemiz öyle bozuldu terazi öyle noktaya kaydı gibi hukuk da şaşırtmıyor artık.

• eksik bilgi ile haber yapılmış muhtemelen.

vuran (sanık) ile vurulan (mağdur) arasındaki yaralamadan kaynaklı maddi tazminat değil bu.

mağdur, iş yerinde işini yaparken vuruluyor. iş kazası oluyor. bu yüzden işveren (site sakinleri) sorumlu.

olayı parçalara ayırmak gerek.

yoksa böyle eksik haberler ve yanlış yorumlar olabilir.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Kötüye kullanım çok var örneğin 4 ay önce arkadaşımın işlettiği iş yerinde çalışanın yaptığı olayı yazayım.

İş saatinde abi faturayı yatırmam lazım internetten ödeyemedim bi bankaya gidip gelebilir miyim diyor. Arkadaşımda tamam git madem diyor sonra banka ne tarafta diyor bizim terzi Mustafanın arkasında abi diyor. Dönerken de sor bakalım madem benim paçaları yapılmış mı acaba pantolonun diyor. Çalışan gidiyor ama bankaya değil başka bir yere alakasız başka bir konum yani orada da bir araba motoruna vuruyor. 2 ayağı kırılıyor ve suçluda bu çünkü ters yönden gidiyor. Neyse kısa keseyim çalışan sakatlanınca arkadaşım gene maaşını yatırmaya devam ediyor hastane masrafını ödüyor durumu yok diye. Ama çalışan bir avukat tutup beni patron oraya gönderdi diye geçen hafta tazminat davası açtı.Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı. 

• Ya kadın kocası ceza almasın diye kapıcıya iftira atıyorsa?

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Küfür edebilir miyim Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı. 

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Adanada taciz ettiği kadının eşi tarafından vurulan apartman görevlisi 12 Milyon₺ tazminat kazandı.
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

İşveren site sakinleri, yönetici site sakinleri tarafından bu işi yapması için ücreti karşılığında tutulan kişi.

Tazminat var ise, iş yeri sahipleri öder.

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    çnükü hukuk sistemi kendine müşteri arar. avukat gelip der ki: "yahu kanuni olarak senin tazminat alma hakkın var, enayi misin, işveren denilen kişi zaten seni sömüren biri, ona dava açmazsan enayi olursun" diyo. neden diyo? çünkü avukat kendi çöküyo paranın ciddi bi kısmına. dava bittikten sonra o işverenin durumu ne olur, o çalışanın durumu ne olur, bunlara avukat umursamaz.

• hani bu tazminatlar kişiyi zengin etme derecesinde olmuyordu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.