Şimdi Ara

Adanalı-Osmaniyeli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu arkadaşımın düğünü için Osmaniye'ye gideceğim. İstanbul'dan uçakla önce Adana'ya oradan da Osmaniye'ye gideceğim.

Size sorum şu:

Adana'dan Osmaniye'ye gidip gelmek ve Adana'da bir gün içerisinde gezebilmek için araç kiralamak mı mantıklı olur? Yoksa toplu taşıma araçlarım ile mi seyahat etmeliyim?

Maliyet olarak araç kiralamak için iki gün araç kirası 140tl dizel clio kiralayacağım. 60tl mazot yaksam toplamda 200tl'ye mal olucak.

Toplu taşıma kullanarak hareket edersem maliyet tahmini ne olur? İki kişi olacağız.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• Havaalanı-çarşı-yüregir otogarı dolmuş ile 2 kişi 6 tl.Adana osmaniye 2 kişi 20 tl.Osmaniye küçük bir il dolmuşluk işiniz pek olmaz.
  • pC_moNSteR P kullanıcısına yanıt
    Adana osmaniye dolmuşlar kişi başı 10tl, osmaniye içi küçüktür yürürüm dersen bir çok yere para vermeden ulaşırsın. Ben olsam kiralardım 2 kişi için makul ama havaalanından kirala.
  • Üstad Osmaniyeli'yim. Araç kiralamak daha mantıklı, çünkü vasıta değişiminiz, hele de sıcakta çok zor.. Havaalanı kavşağından her türlü terminale geçersiniz, taksi bile tutsanız çok yazmaz. Adana terminalden Osmaniye dolmuşu yok ama Gaziantep otobüsleri Osmaniye'ye genelde uğrar. Osmaniye dolmuşu için şehrin öbür ucuna gidip Yüreğir terminale gitmeye gerek yok. Osmaniye'ye otobüsle geçersiniz, ordan servis ya da dolmuşla en kötü çarşıya inersiniz. Ama gideceğiniz ev uzaksa bu da sorun olabilir.

Bu güzergah ve değişkenleri göze alırsanız toplu taşımayla gidin. Bir de havayolu şirketine sorun, belki havaalanından Osmaniye'ye shuttle denen minibüs servisleri olabilir, Mersin'e vardı mesela..

Osmaniye'de olsaydım seve seve karşılardım sizi, ama Çorum'da yaşıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 3 Eylül 2013; 22:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. onur air ile gideceğim. İlk defa Türkiye'nin o tarafına gideceğim. Hiç bilmediğim yerler. Navigasyonla falan hallederiz diye düşünüyorum. Araç kiralamayı havalimanından sixt'ten yapacağım. Yani internet fiyatlarından baktığımda en uygun o gözüküyordu. Aslında diğer firmaları da telefon ile arasak daha uyguna buluruz belkide.
  • Hocam adanadayim

Havaalani-yuregir otogari 5 km taksi 15tlye goturur. Adana-osmaniye dolmus 10 tl osmaniye merkezde sizi indirir dolmua baska paraniz gitme toplamda

15+20*2= 70 tl paraniz gider. Araba kiralamak 60+40=100 tl karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pC_moNSteR

Teşekkürler arkadaşlar. onur air ile gideceğim. İlk defa Türkiye'nin o tarafına gideceğim. Hiç bilmediğim yerler. Navigasyonla falan hallederiz diye düşünüyorum. Araç kiralamayı havalimanından sixt'ten yapacağım. Yani internet fiyatlarından baktığımda en uygun o gözüküyordu. Aslında diğer firmaları da telefon ile arasak daha uyguna buluruz belkide.

sixt ve diğer rent a car firmaları ile ilgili yorumları okursan iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Osmaniye'de kalacak yer tavsiyeniz var mı ?
  • pC_moNSteR P kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmin edeceğiniz üzere Adana şu günlerde oldukça sıcak. Öyle toplu taşıma ile falan hiç uğraşmayın derim sucuk gibi olursunuz. İmkanınız varsa o çileyi çekmenize değmez. Bir hatırlatma daha yapayım, hava alanından çıkıp, osmaniye'ye giderken şehir merkezine sakın girmeyin (köprü çalışması var ve yol kapalı, şehrin içine girmek zorunda kalırsınız nereden çıkayım kime sorayım derken çok zaman kaybedersiniz) Size tavsiyem; hava alanından çıktıktan sonra mersin yoluna dönün(sola yani) 3-4 km ilerledikten sonra sağda otobana giriş levhası görürsünüz(real yolu olarak geçer) tabelayı takip edip bir 3-4 km daha ilerledikten sonra osmaniye'ye giden otobana girerseniz çok daha rahat ve sakin gidersiniz. ( yol azcık uzamış olur ama emin olun daha az yakıt harcarsınız:) ) Hayırlı yolculuklar...

Düzeltme: Yeni gördüm, araç kiralamaya karar vermekle çok mantıklı bir karar vermişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 3 Eylül 2013; 23:05:58 >

• Hava limanından çıktıktan sonra navigasyonda kullanıyorsanız E5 üzerine çıkmayın. E5'in Atilla Altıkat kavşağı kapalı, tünel inşaatını devam ettiriyorlar. Havalanından çıktığınız ışıklardan devam edin, sola dönmeyin, yani parke taşlı yoldan gidin, çarşının içine girmeniz gerekecek veya Çetin Kaya mağazasının ordaki köprülü kavşaktan E5'in diğer tarafına geçerek devam edin Tabi bahsettiğim bu yerleri bilmiyorsunuz google mapstan falan gelmeden bakmanızı tavsiye ederim
    Bu arada Adana yanmaya devam ediyor, tavsiyem sıcakta rezil olmayın araba kiralayın..

Ekleme: Ben yazarken bir üstte aynı konudan bahsedilmiş.. Otobanda mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 3 Eylül 2013; 23:09:27 >

• Dolmus ve otobus fiyatlari dediginiz gibi ise yari yariya farkediyor. 100 tl toplu tasima ile.200 tl arac ile. Nisanlimla birlikte gelicez. Olmazsa arac kiralicaz. Yapicak bisey yok. Sicakta dediginiz gibi pek cekilmez.

• araba kiralayın bu sıcakta o rezillik çekilmez 2 kişisiniz birde
  • Hava çok sıcak fena çarpar. Kirala araç...

• Merhaba , tabiki toplu taşıma araçları ile Adana ve Osmaniye'de istediğiniz yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz , fakat !!! bu yörenin sıcak havası çok fenadır , araba kiralamadığınız için pişman olmanız kuvvetle muhtemel . Tavsiyem mümkünse araç kiralamanız .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.