< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiden Olsa.. -- 16 Ocak 2020; 2:26:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiden Olsa.. -- 16 Ocak 2020; 2:26:43 > |
Kronik sorunlu almayın diyecektim ama fiyat çok iyiymiş alın.
|
Ben de sipariş vermiştim fakat bariz fiyat hatası olduğu belliydi. Gönderselerdi ne ala ama fiyat hatası olduğunu bile bile üzerine gitmek, hatadan art niyetli faydalanmaktan başka bir şey değil. Parayı alıp haftalar, aylar sonra gönderseler onlarda art niyet arardım ki böyle firmaların olduğunun farkındayım ama bu durumun farklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Vicdani ve hakkaniyetli hareket edilmesi taraftarıyım. Vicdanınız rahatsa kanun sizin yanınızda kolay gelsin.
|
Gönderilmeyeceği bariz belli, 300₺ para da az değil. Şimdi sipariş vereceğiz, 1 aya yakın süre geçecek de öyle iptal edip iade edecekler...
Edit. beklemeyi göze alıp sipariş verdim. |
Hayır adamlara kendimiz soruyoruz niye iptal ettiniz diye tedarik edilemedi diyor. Şaka gibi ya araya yok soran yok bi açıyorsun iptal edilmiştir. İyi de kardeşim ben de yarın açayım bi ilan olmayan bi malı satayım 129200 tane milletle eğleneyim tedarik edemedim diyip iptal edeyim. Reklam yapmak olsun maksat. Adamlar kanunla buna önlem almışlar malı satmayacaksan ilana çıkarma diye değil mi. Satıştan kaçınma kısmı bunun için yer alıyor kanunda. Biri gelip diyor ki çalışanı atarlar, öbürü diyor ki hırsızlık yaptınız. Çıldırmamak elde değil kendi paramızla mal alıyoruz gelmiyor bi de üstüne bu adamlarla uğraşıyoruz. Normal bir ülkede olması gereken bu ürünlerin şimdiye elimize geçmiş olmasıydı. Ama normal bi ülke olmadığımız için şimdi 3-4 ay en az bekleyeceğiz bi karar için. Sağolsunlar bu arkadaşlar sayesinde bugün bu durumdayız zaten. Satıcılar bu kafayla ürün satmaya devam ediyor sayelerinde.
|
Önceki konu neden silindi
|
+Napıcaz be kamil,
-İptal edelim +Çocuk olma +Tedarik edilemiyor deriz -Sen öyle san, sen öyle san :) 1-) İlanı aç 2-) 8 Saat yayında tut 3-) Stok bitir 4-) Yeniden stok ekle 5-) Heriflerin cebinden göndermeyeceğin ürünün TL'sini al Bunları yaptıktan sonra kusura bakmayın abi rakamsal bir hata oldu diyemezsin :) |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|