İnternette SSD ararken denk geldim, fiyat çok iyi gibi. =) |
ADATA Ultimate SU630 2.5' SSD QP BİLİŞİM İÇERİR 549TL
-
-
Aşağıdaki stok seçeneklerine tıklamamışsınız sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
240GB 550TL
480GB 939TL
Sanırım siz 480 GB olanı 550 TL sandınız.
-
Açıklamada 1tb yazıyor ama o fiyat alttan seçince 250 GB olan modelin çıkıyor. 960 i secemiyorsunuz. Fiyat normal gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
960GB 550 TL sandınız ise o olmazdı. :)
-
=)
-
Hemen atlamışım Benim hatam, kusura bakmayın lütfen.
-
bu ssd'den uzak durum kronik sorunlu
-
SU650 için de aynısını diyorlardı, durum aşağıdaki gibi.
-
İş bilgisayarına almıştım zamanında 6 ay sonra grafikerin bilgisayarı kitlenmeye psd dosyarını açamama, uzun saatler uğraştığı çalışmalar yalan olunca ssd yi googlelamak zorunda kalmıştım. İyi ki sen sorun yaşamıyorsun ama bu alacakların sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Windows'un otomatik defrag falan yapmadığına eminsiniz değil mi? Windows 7 zamanında öyle bir bug vardı SSDlere defrag yapıp çok can almıştı, Windows 10'da da var mı bu durum bilmiyorum
-
şu ssd yazma okuma programıyla yazma testi yap bendede su650 var ilk çıktığında almıştım kronik yazma sorunu var. Yazma hızı 5mb ye falan düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyrun hocam, bu cihazlarda DRAM olmadığı için kapasiteyi komple doldurmadan bir miktar boşluk bırakmak gerekiyor yoksa dediğiniz gibi okuma yazma hızları sata ssd'den daha düşük hale gelebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X