Şimdi Ara

ADC anlayan iceri :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youmu statik hayalet runaan ve donmus balyoz bilindigimiz uzereye adc lere cikilir bildigim uzere karsida tank sup varsa statik ap sup varsa karma zilean felan hayalet skill shot adc varsa cait varus kanasusamis vayme triss gibi duz vurus varsa mahvolmus buraya kadar iyi runnan ?? Youmu donmus balyoz hangi durumlarda alinir yardimci olursaniz sevinirim yada yanlisim varsa yazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek nefeste okumaya çalıştım hastaneden yazıyorum
  • Runaan ve Donmuş Balyoz adclere iyi gitmiyor.

• Varus twitch cait felan aliniyordu pasif hizli dolsun diye o yuzden dedim :/

• o itemler varusa yakışır özellikle runaan ama adclere özellikle ilk item olarak statik çıkmak saçmalıktan başkabirşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

tek nefeste okumaya çalıştım hastaneden yazıyorum

Ban yemis 1 hafta rahatiz

• Youmu ani hasar kabiliyeti yüksek olan ADC'ler tercih ederi. Örneğin Lucian. Ulti bastığın gibi Youmu Aktifi basar ve ultiyi daha seri hızlı bir şekilde atar.
    Delici+Kritik+Saldırı Gücü+Bekleme S.Azalma verir. Genel olarak Skil üzerine kurulu ADC'lerdir.

Runaan Kasırgası. ADC'ler tarafından pek tercih edilmiyor.Hayalet Dansçı çok daha iyi bir seçim. Saldırı hızı+ kritik + hareket hızı veriyor.

Ben runaan kasırgasını Teemo'ya alıyorum. 3lü vuruş sayesinde rakiplerin hepsini tek seferde zehirleyebiliyorum.
    Bu tarz işlevi olan herolara alınır. Varusta tercih edildiğini biliyorum. Cait'te alındığını gördüm.
    Bir kaç kez Jinx'te denedim. Q ile vurudğunda Q patlama + 2 runaan pasifi ile iyi vuruş yapıyordu. Ama 1 item geri kalıyorsun.

Donmuş Balyozla pek karşılaşmadım. Defansif item olarka alınıyor olabilir. Pasifi kovalama-kaçmada işe yarayabilir.
    Pek tercih edilir bir item değil.

" Konuya bir Üstadımızı davet ediyorum bizi aydınlatır. "

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Runaan ve frozen mallet adc lere cok alinmaz.

• Youmuu çıkılmasının birçok nedeni var. Önce Youmuu çıkabileceğin şampiyonlara bakarsak şuan bu eşyanın en iyi gittiği şampiyonlar Graves, Lucian ve Twitch'tir. Ek olarak Draven, Vayne gibi şampiyonlarda da deneyebilirsin. Fakat eskisine göre popülaritesi düştü. Youmuu almanın nedenlerine gelirsek:
    -> Rakip takım armor değerleri yüksek bir takım değil ise mid gamede Youmuu alarak burst damage sağlayabilirsin.
    -> Aktifi kite için çok fazla mobility sağlar.
    -> Twitch ve Lucian'ın ultisi ile uyumu iyi olduğu için bu şampiyonlara tercih edilebiliyor. Ek olarak aktifini kullandığında Graves için steroid attack speed ve fazla dash imkanı sunuyor.
    -> CDR vermesi de yine Lucian ve Graves'in skill setlerine uyumlu oluyor.
    Donmuş Balyoz ADC için tercih edilen bir eşya değil ama illa alacağım diyorsan Graves ve Vayne için alabilirsin. Nedenlerine gelirsek:
    -> Donmuş Balyoz 700 HP veren bir eşya olduğu için Graves'in pasifiyle uyum sağlayabiliyor ve daha tanky bir hal alıyor.
    -> Vayne dediğimiz zaman aklımıza direk kite gelir. Çok focus alıyorsan, karşıda gap closerı olan şampiyonlar var ise ve sürekli sana focus oluyorlar ise Donmuş Balyoz'u Vayne için tercih edebilirsin. Verdiği HP miktarı seni ayakta tutabilir. Aynı zamanda kite yaparken işine yarayabilir çünkü basic atak yaptıkça rakip slow yiyor. Ama dediğim gibi ADC'ler için çok kullanışlı bir eşya değil. İlla almak istiyorsan bu 2 şampiyona uyum sağlayabilir.
    Runaan'ı ise çıkmanı tavsiye etmem.
    Statikk ve Hayalet Dansçı'yı ne zaman alacağını tam anlamadıysan onu da izah edeyim:
    -> Takımında wave clear eksik ise, laning phasede geriye düşmüş isen (Statikk'in 800'lük alt eşyası bu durumu toparlar), split pusha oynayacaksan Statikk iyi bir tercihtir. Bunların dışında Hayalet Dansçı alabilirsin. Yine early gamede Statikk aldıysan late gamede satıp Hayalet Dansçı alabilirsin.

• Biraz noktalamalara dikkat edersen yazdıklarını biz de anlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

tek nefeste okumaya çalıştım hastaneden yazıyorum

Ban yemis 1 hafta rahatiz

Sayemde

• Runaan ve donmuş alma bence de

4 item dmg -as 1 bot 1 tane de defansif item almanı öneririm

Mesela dmg-as den kastım, ie,bt,lw,statik,pd,botrk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutdd U kullanıcısına yanıt
    you moo direk rush yapmak için kasılabilir, tüm adc lere kasılabilir kanaatimce, donmuş balyoz kiteyi güçlendirmek için olabilir yada can da artırmak için, gap closerdan ziyade üstüne koşarak gelen şampiyonlar varsa karşında, udyr, nasus belki.. değil yada :) , shyvana,

donmuş balyozu takımında red vermeyen ib.e varsa slow amaçlı kasabilirsin :) .
  • umutdd U kullanıcısına yanıt
    Runaan Varus gibi teemo gibi pasifi olan şampiyonlar için iyi diğerlerinde işe yaramaz. Adc Klasik Build

İE+STATİK(Oyun sonu Phantom Dancer yapman gerekecek)+BOTRK+LW+A.S. BOTU+en son olarak guardian angel alabilirsin ama her zaman benim tercihim randuins omenden yana ;) A.S. ve M.S. yavaşlatır armor verir hp verir. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.