Şimdi Ara

Adc dışında birşey oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi oyuna neredeyse adc olarak başladım sürekli buna yoğunlaşınca diğer lanelerde resmen feedliyorum :)
    Malum dereceli maçlarda her zaman adc kalmıyor o zamanda çıkmak zorunda kalıyorum küfür yememek adına :)
    Nasıl alışabilirim diğer lanelere ve hangi heroları önerirsiniz?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Her lane in en kolay herosunu öğren

Mesela solo kalırsa renekton

Jungler kalırsa xin

Mid kalırsa kayle

Support kalırsada soraka oynayabilirsin

Bunlara alışman kolay olur
  • Oynayarak ve izleyerek. Başka çözümü yok yani
  • Vallaha ben de ayni senin gibi lv 30 a kadar supla oynamis biriydim dpldrdum ne ladar sup herosu varsa ama isler oyle olmuuormus cok fazla run kaybim oldu ben de nastan basladim her lane de iyo kotu oynauabiliyorumbsuan
  • Zoru başarmışsın zaten diğerlerinde beceremek açısından pek bişey yok

Edit :cugle zor bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kappa Face -- 7 Mayıs 2014; 17:57:39 >
  • Abdest alarak oyuna gir
  • Teq atan şampiyonlardan başla-Fiora-Master-Darius
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Öneriler için teşekkürler vayne solo ve jungler olduğumu biliyorum diğer herolardakı yeteneksizliğimden :D gerçi soloda güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrRoar

Öneriler için teşekkürler vayne solo ve jungler olduğumu biliyorum diğer herolardakı yeteneksizliğimden :D gerçi soloda güzel oluyor

Vayne jungler olmazda twitch olur ez midde yapabilirsin
  • Adc oynadığım için hero farketmeden farm sıkıntısı çekmiyorum ama işte her baskına kil verme potansiyelim oluyor :D
    Jungler olarak panth sadece o da Allaha emanet
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Vayne jungler kötü olmamıştı fantezilik denenebilir ama tank eksiği oluyor takımın o sıkıntı yoksa ganglar da kil garanti gibi :)
  • Aynen öyle benimde heroların hepsi adc birazda sup var duo girince pick sırasında lazım oluyor diye. Şimdi alışacak birşeyler arıyorum jayce aldım adc ye yakın özellikleri var diye ama comboları gerçekten zor geldi
  • quote:

Aynen öyle benimde heroların hepsi adc birazda sup var duo girince pick sırasında lazım oluyor diye. Şimdi alışacak birşeyler arıyorum jayce aldım adc ye yakın özellikleri var diye ama comboları gerçekten zor geldi
    kınayt orraynda okçu muydun panpa
  • Normal oyuna gir ne kalırsa oyna. Kendini bu şekilde geliştirebilirsin ama uzun bir süreç. Stream izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pia L

kınayt orraynda okçu muydun panpa

Alıntıları Göster
    adc de ilerle ozaman...yüksek liglere çıkarsan adc deyince hayır ben adcyim diyen çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

adc de ilerle ozaman...yüksek liglere çıkarsan adc deyince hayır ben adcyim diyen çıkmaz

Alıntıları Göster
    aslında bilinen adc şampiyonlarıyla diğer lanelerdede oynarsın ama başarı oranı düşük sayılır. önerilerim;

solo - vayne & quinn
    mid - tristana & ez
    jungle - twitch (kesinlikle dene)
    supp - ashe & teemo
  • Bak çok temiz bir fikrim var;
    Dereceli oyunlara girme normal oyunlarda alıştırma yap.Huzurlu huzurlu oyna ne küfür yersin derecelideki kadar ne de moralin bozulur.
  • Zaten dereceli oyunlarda adc kalmayınca çıkmayı tercih ediyorum sorudaki amacım uyumu kolay sağlayacağım heroların hangileri olduğunu öğrenmek yoksa şunu aldım ranked gireyim diyecek değilim.
  • Solo kalırsa vayne oynamışlıgım çoktur quin denemeyi düşünmüştüm fırsat olmadı onu da denerim :)
    Ez tris midde gerçekten op
    Jungle twitch izledim ama denemedim
    supta teemo kil çaldı oluyor :) ashe denemedim
  • quote:

Solo kalırsa vayne oynamışlıgım çoktur quin denemeyi düşünmüştüm fırsat olmadı onu da denerim :)
    Ez tris midde gerçekten op
    Jungle twitch izledim ama denemedim
    supta teemo kil çaldı oluyor :) ashe denemedim
    O zaman adc kalmadığında mide ezreal, top vayne jungle twitch alabilirsin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.