Şimdi Ara

ADC lerin hemen tilt olup sur istemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her oyun başıma gelen olay , ister 0 3 gitsin ister 10 3 gitsin suikastçıdan tek yiyince falan anında bi flame , takıma bi azar , veya da hemen surrender . 20 kill fark var 2 takım arasında adam sur istiyor öldü diye . Adc oynayanlar tıpkı adc ler gibi kırılgan hemen tilt olmalar falan bu neyin kafasıysa .

• 8.dakkada 4+1 tp gank yiyip kuleyk kaybedersen sen de tilt olursun.Adc oynadığımda bu başıma geldiğinde benim bi ise yaramayacagimi biliyorum çünkü lane dondur farm yap kulen yok Rengar gelsin teklesin vs s.Yani diyorum ki aklı olan erken levelde bota gank atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömrünü jungle oynamaya adamış biri olarak 100 maçta bir adc oynadığım halde tflerde support dahil diğer 4 kişi kill alıp ben sadece asist alınca bile tilt oluyorum.Kişilerde sorun yok insan adc oynayınca kendini farklı hissediyor.

• Adc oynamak aşırı sabır istiyor çünkü. Her şartta ister early ister late olsun tek yiyosun

• En zor rol adc zaten küme yükseldikce alt koridora uygulanan baskıda artıyor sinek gibi eziyorlar adcleri

Tilt olmaktan bahsediyorsun 1 saniyeden daha kısa sürede tek yersen aynı tepkiyi sende göstermez misin bu denli bi anda yok etmeleri ne derece mantıklı?

3-4 level Kha alt koridora geliyor kombosunu yapmasıyla yarı candan fazlası gidiyor skor yok assist yok adamda eşya yok

Yaptıkları en büyük hata 2015 sonlarında nişancı güncellemesini büyücü ve suikastci yeniliklerinden önce getirmeleri

Çok ama çok iyi hatırlıyorum suikastci güncellemesinin gelmesinde ki amaç anlık hasarı kısıtlayıp karşı oyun şansı vermekmiş ????? Ciddiyim bu Riot'un suikastcilere getirdiği sözde kısıtlamaymış

Bunlar nasıl gözlemliyorlar oyunu,yarım saniyede yok olmaktansa 1 saniyede yok olmak mıdır doğru olan, çogu adcler artık doran kılıcı yerine uzun kılıçla başlıyor ayıptır cidden

Supportlarda zaten tamamen hasar temalı olan Zyra Brand Malzahar ne kadarda supportlar değil mi (!) Zaten sakin kalmanın zor olduğu bi rolde bu zorlukları neden getirdiler

Hepsini geçtim yanına sığırın teki gelirse al bide burdan yak

Çoğunun maini support olmayan insanlar söz konusu birde onun hatalarını kapatmakla uğraşıyorsun al sana bir etken daha

Adc olmayanlar adcnin derdinden anlamaz 2017 alt koridorun senesi değil

• daracık şampiyon havuzuyla botta yıllardır bitmek bilmeyen bi egoları var adclerin anlamıyorum

hele draven ve vayne mainler toxic olmayan 1 tanesini görmedim henüz
  • Ya bak sup oynamayı severim , şöyle kafa dengi ADC gelince bottan itip adama dünyanın killini aldırıyorum ( tabi o da oynuyor kendime pay çıkartma çabasında değilim.) Adam kasınca hiç ölmeyecek sanıyor kendisini gidiyor gidiyor midden arıyorum zede ölüyor,sonra ağla, flame , bana sarıyor beni niye yalnız bıraktın, ulan hıyar bekle işte keyfimizden gitmiyoruz. Vs vs

• Bu yüzden top lane

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Ya bak sup oynamayı severim , şöyle kafa dengi ADC gelince bottan itip adama dünyanın killini aldırıyorum ( tabi o da oynuyor kendime pay çıkartma çabasında değilim.) Adam kasınca hiç ölmeyecek sanıyor kendisini gidiyor gidiyor midden arıyorum zede ölüyor,sonra ağla, flame , bana sarıyor beni niye yalnız bıraktın, ulan hıyar bekle işte keyfimizden gitmiyoruz. Vs vs

+1 kesinlikle katılıyorum..

• İnsanlar Lol'ün takım oyunu olduğunu sık sık unutuyor bence bütün problemler buradan çıkıyor. Adclerin assassinlere karşı şansı olsun diyorlar mesela, niye olsun ki? Bir assassin uygun pozisyonda karşı adcye kesinlikle şans vermemeli. Karşısında oynarken ona uygun pozisyon vermemeniz lazım ki o da şu an gayet mümkün.
  • Çünkü soloqda aşırı takım oyunu var değil mi? Her eloda insanlar adclerini yalnız bırakıp karşı backline'a atlamıyor mu?
    Ne yapacak bu adamlar tek başına o zaman? Ben adc oynamayı bıraktıktan sonra oyundan cidden daha fazla zevk alıyorum.Tank oyna 100 tane hata yap hiçbirinde cezalanma, adc bir yanlış atsın tek yesin.Böyle böyle insanları oyundan soğutuyorlar.

Zaten bu gelen lethality patch'i de saçma sapan.Gerçek adcler yerine yetenekle vuran adcler oynanıyor sadece.
    Normal bir adc alsan middeki talon hiçbir counterplay olmadan koşa koşa üstüne geliyor tekliyor ve kaçıyor.Rengar yine aynı.

Hem de nerdeymiş o pozisyon vermeme mümkünlüğü? Adam 30 saniyede bir 10 saniyeliğine basıyor edge of night'ı onu bozana kadar öldürüyor seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 15 Şubat 2017; 0:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

İnsanlar Lol'ün takım oyunu olduğunu sık sık unutuyor bence bütün problemler buradan çıkıyor. Adclerin assassinlere karşı şansı olsun diyorlar mesela, niye olsun ki? Bir assassin uygun pozisyonda karşı adcye kesinlikle şans vermemeli. Karşısında oynarken ona uygun pozisyon vermemeniz lazım ki o da şu an gayet mümkün.

O zaman riot niye yüzsüz yüzsüz suikastsçi yamasında "eskisi gibi tek atamayacak assasinler" dedi?

• Bir gün tek yediğim komik saçma sapan yerleri kesip bir video yapıp atıcam buraya kimse farkında değil adclerin sıkıntısından. Zedin tüm kombosunu yiyip ölmek adcnin hatası yada 1-2 shuriken yemek ama flash w-e yapan zede ölmek? lütfen..
  • ADC mainler zirlayin zaaa XD ölüm özeti 0.52 saniye Ahahahahah (ADC main)

• quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Çünkü soloqda aşırı takım oyunu var değil mi? Her eloda insanlar adclerini yalnız bırakıp karşı backline'a atlamıyor mu?
    Ne yapacak bu adamlar tek başına o zaman? Ben adc oynamayı bıraktıktan sonra oyundan cidden daha fazla zevk alıyorum.Tank oyna 100 tane hata yap hiçbirinde cezalanma, adc bir yanlış atsın tek yesin.Böyle böyle insanları oyundan soğutuyorlar.

Zaten bu gelen lethality patch'i de saçma sapan.Gerçek adcler yerine yetenekle vuran adcler oynanıyor sadece.
    Normal bir adc alsan middeki talon hiçbir counterplay olmadan koşa koşa üstüne geliyor tekliyor ve kaçıyor.Rengar yine aynı.

Hem de nerdeymiş o pozisyon vermeme mümkünlüğü? Adam 30 saniyede bir 10 saniyeliğine basıyor edge of night'ı onu bozana kadar öldürüyor seni.

5 kişi bir aradayken üstüne atlayan bir Talon Edge of Night basılı olsa da ölür ki. Talon'un görüşüne sahip olmazsanız iş değişir. Soloq'da takım oyunu olmaması bu oyunun takım oyunu olmadığı anlamına gelmiyor. Sokakta basketbol oynarken de iyi bir takım uyumu sergileyemeyebilirsin ama basketbol bir takım oyunudur, Lol için de aynısı geçerli.

@by_endless O konuda haklısın, böyle bir şey deyip yapmamaları bir sıkıntı, böyle bir şeye kalkışmaları ayrı bir sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 15 Şubat 2017; 4:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeSSArc

Bu yüzden top lane

+1
  • sıkıntı adc de değil sup alınmamasında çünkü ap suplar op

• başlık aynı ben

7/0 gidiyorsun 1/2 giden tank veya assas hero gelip yamultuyor . Çok ayıp lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.