Şimdi Ara

Addon Hakkında (lütfen tecrübeli arkadaşlar baksın. Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Addon konusunda bir türlü tam ayarlama yapamayan birisiyim. Addon için twich uygulamasını kullanıyorum. Önceden fena değildi. Bir ara oyunu sildiydim. Şu an evde can sıkıntısından geri yükledim oyunu. Yine twich yükledim addon için.

Ve şu an bagnon dahil düzgün çalışmıyor.

Birincisi acaba twich uygulaması yüzünden olabilir mi? Addonlar için başka bir uygulama var mı.

Birinci sorum bu olacak. 2.si ise addon ayarlamaları.

Benim çok istediğim 3 şey var.
    1.si skill cooldown nini ekranın ortasında gözümün içine sokarcasina gösterecek bir addon
    2. Si hem kendi can barımı hem boss can barıni hem de dg veya raid lerde gruptakilerin can/ mana barlarını keyfimce ayarlayabileceğim ve de ayarlaması k9lay bir addon
    3.su ise raid ve bu lerde fight lar için işleri kolaylaştırıcı bir addon

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twitch uygulaması sorun yaratıyorsa addonları manuel şekilde indirip öyle kullanın.

1. weakaura addon'u yükleyip - adresinden class ve spec'inize uygun kodu import edin.

2. plater nameplates

3. dbm addonunu yükleyin. ayrıca weakaura için hazırlanmış raid ve dungeon kodlarını import etmenizi öneririm.

bu raid için

bu dungeonlar için

çanta addonu olarak ise kesinlikle adibags isimli addonu öneririm. çok iyi bir addondur. iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Nisan 2020; 12:18:20 >

• 1.Barterder 4 (Adı buydu veya buna yakin bir şeydi)
    2.Shadowed unit frames
    3.GTFO ve DBM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.