Şimdi Ara

AddOn Paylasim Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bildigimiz uzere bir WoW oyuncusu, isleri kolaylastirabilmek icin AddOnlara ihtiyac duyar. Bu konuyu acma sebebim AddOnlarin tanitilmasi ve WoW oyunculari icin ihtiyaclari olabilecek AddOnlar hakkinda bilgi sahibi olabilmeleridir. Herkes kullandigi AddOnlari ve ne ise yaradiklarini yazarsa konu sekillrnecektir. Basliyorum;

Catbonite: Questlerde nokta atisi yapabilmenizi saglayacak bir yardimci

OneBag; tum cantalarinizi tek bi pencerede gorunuyeleyebilmenizi saglar. Ayrica bu pencerenin boyutunu, yazi boyutlarini, rengini, ve itemin turunu bir parlama efektiyle belli etmenize yardimci olur. Sutun ve satir sayilarini da degistirebileceginiz bu AddOn da canta penceresini istedgniz bir konuma yerlestirebilit ve kilitleyebilirsiniz.

Edit 06.12.2014 20:50;

Arkadaşlar konu bayağı bir popülasyon sağlamış. bu da demektir ki bir çok insan bu konu sayesinde WoW'u daha rahat oynayabilecek ve daha çok zevk alacak. Katılımı için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ancak mesajlarımız Forvelin_ arkadaşımızınki gibi açıklamalı olursa herşey daha rahat anlaşılır hale gelir. Bazı mesajlarda sadece AddOn ismi gördüğüm için bu mesajı atma gereği hissettim.

Örnek;

quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

Benim kullandığım addonlar ;

Auctionator: AH için kullanışlı bir addon.
    ElvUI: Birçok addonun işlevselliğini barındıran bir addon. (bartender, tidyplates,bags,raid frame, chat gibi birçok ayarı bu addonla yapabilirsiniz.)
    Markingbar: Raidlerde vs. mark koymak için.
    OPie: Hızlı alan marklar koymak için kullanıyorum. ama istediğiniz şeyleri addon a ekleyerek tek tuşla bir çok özelliğe ulaşabilirsiniz. Ben lol deki "ping" sistemine benzettim.
    Postal: Mailbox için kullanışlı bir addon.
    Quartz: Casting barları düzenlemek için bir addon.
    Bartender4: Action barlarınızı düzenlemek için bir addon.
    Recount - Skada:Dps, Damage done , healing done yada ölüm detayları alınan damage ler gibi istatistiklere bakabileceğiniz addonlar.
    Tellmewhen: Bunun açıklaması en güzel ChaosBread'in konusunda ;http://forum.donanimhaber.com/m_77293184/tm.htm
    DBM - Bigwings: Raid - Dungeon - CM lerde yardımcı addonlar. fight ların gidişatını, boss ların skilllerinin ne zaman geleceğini vs görebileceğiniz addonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 6 Aralık 2014; 20:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim kullandığım addonlar ;

ElvUI: Birçok addonun işlevselliğini barındıran bir addon. (bartender, tidyplates,bags,raid frame, chat gibi birçok ayarı bu addonla yapabilirsiniz.)
    OPie: Hızlı alan marklar koymak için kullanıyorum. ama istediğiniz şeyleri addon a ekleyerek tek tuşla bir çok özelliğe ulaşabilirsiniz. Ben lol deki "ping" sistemine benzettim.
    Recount - Skada:Dps, Damage done , healing done yada ölüm detayları alınan damage ler gibi istatistiklere bakabileceğiniz addonlar.
    Tellmewhen: Bunun açıklaması en güzel ChaosBread'in konusunda ;http://forum.donanimhaber.com/m_77293184/tm.htm
    DBM - Bigwings: Raid - Dungeon - CM lerde yardımcı addonlar. fight ların gidişatını, boss ların skilllerinin ne zaman geleceğini vs görebileceğiniz addonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvelin_ -- 6 Aralık 2014; 12:04:00 >

• OmniCC: Spellerin cd süresini gösterir, spell kullanılabilir hale geldiğinde farklı şekillerde uyarır(gerçi blizz kendi interface'ine koydu bu tarz bir şey ama bu daha kullanışlı)
    NpcScan: Haritada rare mobların spawnlandığı yerleri gösterir, yakınlarda spawnlanırsa korkunç bir alarm çalar ki bu şekilde rare'i kaçırmazsınız.(bayılıyorum alarmına)
    Gladius: Arenada karşı takımı farklı barlarda; canlarını, trinket sürelerini, yeme-içme faaliyetini vs gösteren olmazsa olmaz arena addon'u.
    Overachiver: Herhangi bir achivement progess'ini gösteren achivement severler için yararlı bir addon.
    MogIt: Transmog sevenler için yine olmazsa olmaz oyun içerisindeki bütün parçaları üzerinizde gösterebildıgınız addon
    TidyPlates: İsim tabakalarını farklı bir tarzda gösteren ve aynı zamanda daha fazla işlevsellik katan addon, pvp açısından faydalıdır. Yapılan spelleri isim tabakasının üstünde veya altında görebildiğiniz addon
    Bagnon: Çantaların hepsini bir bölmede toplayan addon, karışıklığı önlemede birebir.
    PetTracker: Pet'lerle uğraşıyorsanız kesınlıkle olması gereken addon, hangi petlerin nerede olduğunu gösterir.
    BattlePet BreedID: Yine petlerle uğraşanların kesınlıkle bulundurması gereken addon, pet breed'lerini gösterir
    Bartender4: Action barlarınızı, hatta bütün gameplay interface'inizi baştan sonra düzenlemenizi yeniden şekillendirmenizi sağlayan addon

Aklıma gelenler

• Baya yararlı bir konu.Bende bir öneri almak istiyorum aslında xperl benim tüm isteklerimi karşılıyor fakat oldukça fazla hata veriyor buda çok can sıkıcı.Xperlin tüm özelliklerini barındırmasada target to target + target göstersen bir addon var mı ?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Baya yararlı bir konu.Bende bir öneri almak istiyorum aslında xperl benim tüm isteklerimi karşılıyor fakat oldukça fazla hata veriyor buda çok can sıkıcı.Xperlin tüm özelliklerini barındırmasada target to target + target göstersen bir addon var mı ?Şimdiden teşekkürler.

shadowed unit frame veya pitbull kullanabilirsin

EDIT: kirlilik olmasın diye yeni post atmadım. benim videodan görüp de beğendiğiniz addon olursa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 6 Aralık 2014; 19:50:21 >

• Yardım edemiycem fakat çok yararlı konu çok teşşekkür ederim açan arkadaşa kapanmazsa güzel olur
  • Micro battle text veya parrot: incoming, outgoing ve notify olarak damage, heal, buf, debuf vs dtaylarını gösterir. Parrot benim tercihim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    Zperl deneyin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Omara ve @ChaosBreed

Çok teşekkür ederim deneyeceğim.
  • --PvP--
    Healer Have to Die: Düşman oyunculardan healer olanları belirler ve üzerine kırmızı renkli <+> işareti koyar. Aynı şeyi, galiba, sizin healer oyunculara da yapıyordu. Bunlara ek olarak eğer sizin healer birinden dmg alıyorsa, bunu Raid Warning in olduğu yerden gösteriyor.
    Gladius Ex: Arena da düşman oyuncuların CD skillerinin sürelerini gösterir, trinket kullanan, mana içen, arkadaşını ress leyenleri vb. bir çok şeyi party üzerinden duyurur.
    Battleground Target: Ratet BG yada Normal BG ye girdiğiniz zaman düşman takımı görmeninizi, kaç tane healer kaç tane dps olduğunu bilmenize olanak sağlar. Bunların yanında düşman takımdan kim ne taşıyor yada X düşmanına kaç kişi target almış görmeninizi sağlar.
    Tidy Plates: Bajheera'nın da kullandığı dost ve düşmanların Health Bar larını, İsimlerini ve bir çok ıvır zıvırı ayarlamanızı sağlar.
    --Transmog--
    MogIt: Mouse ile üzerine geldiğiniz her itemin aslında üzerinizde nasıl durduğunu görmenize olanak verir. Bunun yanı sıra İtem Bankası aracılığı ile kendinize Transomg Setleri oluşturabilirsiniz. Bunları kayıt edebilir ve diğer arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz(Alıcının da bu addon u kurması gerekiyor).
    -- --
    TomTom: Karakterinizin koordinatlarınızı görmenizi sağlar. Ayrıca girdiğiniz koordinatı haritanızda size gösterir.
    GatherMate2 & GatherMate 2 Data: Bu addon toplama meslek için çok fayda sağlar. Haritanızda topladığınız şeyleri işaretler. Eğer " Data " eklemesini de eklerseniz, diğer oyuncuların topladığı yerleri de görebilirsiniz.

• Baya yararlı bir konu olmuş ilerleyen saatlerde bende editlerim mesajı.
  • Arkadaşlar konu bayağı bir popülasyon sağlamış. bu da demektir ki bir çok insan bu konu sayesinde WoW'u daha rahat oynayabilecek ve daha çok zevk alacak. Katılımı için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ancak mesajlarımız Forvelin_ arkadaşımızınki gibi açıklamalı olursa herşey daha rahat anlaşılır hale gelir. Bazı mesajlarda sadece AddOn ismi gördüğüm için bu mesajı atma gereği hissettim.

Örnek;

quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

Benim kullandığım addonlar ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 6 Aralık 2014; 20:11:47 >

• 1. mesaja ekle istersen tavsiyeleri
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz

• Gerçekten güzel konu olmuş. Bende iki addon paylaşmak istiyorum.
    WoD ile berbaer oyunda cok zamanımız granizonda geçmekte.
    Onun için garnizonda follower questleriniz için olmazsa olmaz 2 addon :

1 - Garrison Mission Manager
    2 - Master Plan

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Baya yararlı bir konu.Bende bir öneri almak istiyorum aslında xperl benim tüm isteklerimi karşılıyor fakat oldukça fazla hata veriyor buda çok can sıkıcı.Xperlin tüm özelliklerini barındırmasada target to target + target göstersen bir addon var mı ?Şimdiden teşekkürler.

EDIT: kirlilik olmasın diye yeni post atmadım. benim videodan görüp de beğendiğiniz addon olursa yardımcı olabilirim.

LOOOOOOLLLLLLL

Heroic Leap e eklediğin ses dosyası dikkatlerden kaçmadı

• quote:

quote:

Hocam ben yeni başladım tam bitti dediğim anda almışsınız bir de tankın sizden 3 kat fazla dps çıkarması normal mi?
    Her neyse asıl soruma gelelim dps ve threat oranını gösteren ve health barları hangi addon ile öyle yapabilirim?

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Bence de bastan kullandiklarinizi yazicaktiniz olup biticekti

• Tankın o fightta yüksek damage vurmasının sebebi çok damage almasından dolayı kazandığı vengeance'ın yüksek olmasıydı. Blizzard vengeance olayını ayarlayamadığı için Warlords of Draenor'da kaldırdı zaten.

Threat gösteren addonun adı Omen

@Forvelin_ sen bi de yerdeki zımbırtılara basınca çalan bi ses dosyasını dinle

• quote:

Tankın o fightta yüksek damage vurmasının sebebi çok damage almasından dolayı kazandığı vengeance'ın yüksek olmasıydı. Blizzard vengeance olayını ayarlayamadığı için Warlords of Draenor'da kaldırdı zaten.

Threat gösteren addonun adı Omen

@Forvelin_ sen bi de yerdeki zımbırtılara basınca çalan bi ses dosyasını dinle

Tamamdır ayrıyetten bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
    Edit:Barları hangi addon ile yaptığınızı söyler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 7 Aralık 2014; 14:01:41 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.